Asia Direct

Is het altijd je droom geweest om ooit eens de verschillende landen op het Aziatisch continent te ontdekken? Wil je graag op vakantie naar Thailand, Cambodja, Indonesie of bijvoorbeeld Japan? Of wil je er een combinatiereis van maken? Dan kan dat allemaal via AsiaDirect. 

AsiaDirect wordt ook wel de Zuidoost- Azie specialist genoemd en biedt onder andere individuele reizen, combinatiereizen en meer. Je Aziatische droomreis wordt namelijk samengesteld door Nederlandstalige reisexperts, die allemaal ter plekke woonachtig zijn. 

Als reisaanbieder staat AsiaDirect vooral bekend om het bieden van reizen naar de mooiste plekjes in Azie. Het gaat in deze om individuele reizen en kunnen dus helemaal op maat verzorgd worden. Verder zijn de reizen van AsiaDirect duurzaam wat betekent, dat het bedrijf gaat voor groene reizen waar respect voor de lokale bevolking, dier en natuur voorop staan. 

Type reizen 

Op AsiaDirect worden er verschillende soorten reizen geboden. Op de startpagina van de site als je naar beneden scrolt zal je een overzicht te zien krijgen van de verschillende type reizen. Je kunt onder andere denken aan individuele reizen, excursies, strandvakanties, familiereizen en of combinatiereizen. AsiaDirect zal geheel op basis van jou wensen en voorkeuren een speciale reis samenstellen waar je nog jaren over zal praten. 

Een reisvoorstel starten 

In het menu op de startpagina van de site zal je de mogelijkheid krijgen om je eerstvolgende reis te plannen door te klikken op het tabje 'start reisvoorstel'. Na hierop geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn waarin je je wensen en voorkeuren moet ingeven opdat de site je een reisvoorstel op maat kan opsturen. 

Als eerst zal je je reisdetails moeten ingeven. Denk maar aan bestemming, vertrekdatum, aantal nachten, aantal reizigers en hun leeftijden. Vervolgens zal je je reisvoorkeuren, budget en contact informatie moeten ingeven. Op basis van deze informatie zal de site je dan een reisvoorstel op maat opsturen. Je kunt dan voor jezelf nagaan of je al dan niet je eerst volgende vakantie boekt bij AsiaDirect. 

Aanbevolen reizen 

Weet je niet waar je naartoe wil of ben je geinteresseerd in wat AsiaDirect te bieden heeft? Dan kun je op de startpagina van de site doorscrollen naar beneden en de aanbevolen reizen doornemen. Je krijgt dan te zien waar de reis naar toe gaat, hoe lang zo een reis zal duren, welke activiteiten aan de orde zullen komen en wat je verder kan verwachten van zo een aanbevolen reis. Je ziet verder ook een vanaf prijs. Op basis hiervan kan je dan nagaan of een dergelijke reis je wat lijkt. 

Laagste Prijsgarantie 

AsiaDirect staat garant voor het bieden van de laagste prijzen. Als je dus op de site een rondreis, bouwsteen of hotel hebt gereserveerd, en later ziet dat dezelfde rondreis of bouwsteen of hetzelfde hotel elders goedkoper wordt aangeboden dan zal AsiaDirect je dezelfde prijs aanbieden. Deze prijsgarantie geldt echter uitsluitend als hetzelfde kamertype inclusief ontbijt voor dezelfde reisdatum boekbaar is. Indien dit het geval is, dan kun je een printscreen naar AsiaDirect sturen met het bijbehorende webadres.

 

Asia Direct Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Asia Direct.

Bezoek Asia Direct

Schrijf een review