Vroegboekkorting

Ook op zoek naar een lekkere vroegboekkorting? Dan ben je bij onderstaande reisaanbieders op het juiste adres om hiervan te profiteren. Extra korting op vele vakantiebestemmingen zonder dat je al teveel moeite hoeft te doen. Het enige wat je moet doen is (ver) van tevoren je vakantie vastleggen en klaar. Met tegenwoordig omboekgaranties en geld terug garanties bij de diverse reisaanbieders heeft u extra zekerheden bij het boeken van uw vakantie. Daarnaast is het natuurlijk vooral lekker naar uw vakantie gaan toeleven! Hierbij houd u geld op zak om andere leuke zaken op uw vakantie te gaan regelen. Profiteer nu met de diverse vroegboekkorting acties bij o.a. een Sunweb, Corendon en TUI.

Vroegboekkorting Sunweb

Ben je weer eens je eerst volgende vakantie aan het plannen? Weet je echter niet precies waar je naar toe wilt? Of weet je niet bij welke reisaanbieder of reisbureau je terecht kunt voor de scherpste prijzen? Geen nood, Sunweb is de reisaanbieder waa

Lees verder »
Vroegboekkorting Roompot

Roompot behoort tot een van de grootste vakantiepark aanbieders in Nederland. Dit bedrijf behoort zelfs tot de nummer twee van geheel Europa. Deze onderneming telt meer dan 2000 medewerkers. Ze staan dagelijks voor je klaar om je welverdiende vakanti

Lees verder »
De Jong Intra Vakanties

Op zoek naar een lekkere vakantie? Dan zit je bij De Jong Intra Vakanties op de jusite plek. De Jong Intra is een veelzijdige allround touroperator met vele thema-, pakket- en maatwerkreizen naar zowel Europese als verre bestemmingen. Ze zijn van

Lees verder »

Vroegboekkorting periode

Er zijn vele soorten acties en periodes te verzinnen waarbij u kunt profiteren van leuke aanbiedingen. Alleen als je wilt profiteren van de extra vroegboekkorting acties dan moet je je vakantie boeken aan het begin van het jaar. Voor een extra voordelige zomervakantie start de vroegboekkorting actie rond half december en eindigt deze eind februari. Uiteraard is dit per reisorganisatie weer anders geregeld, maar over het algemeen is dit wel de periode.

Voor de wintersport bestemmingen tijdens de winterperiode dan geld uiteraard weer een ander tijdslot. De vroegboekkorting wintersport begint dan ook rond september en eindigt eind oktober. Daarnaast zijn er ook nog diverse bestemmingen en vooral verre reizen waarbij je het hele jaar kunt profiteren. Ook een Center Parcs heeft het hele jaar door leuke vroegboekkorting acties waarbij je kunt profiteren tot wel 40% korting op je reissom.

Waarom kiezen voor vroegboekkorting?

Als je een vakantie gaat boeken kom je er elk jaar weer achter dat het geld snel op is waarschijnlijk. Even een vliegticket, accommodatie of staanplaats regelen word elk jaar weer duurder. Daarom is extra korting op uw boeking krijgen natuurlijk niet verkeerd. Alleen waar sommige mensen het geen probleem vinden om last minute een vakantie te boeken, zijn er ook genoeg mensen die wat meer zekerheid willen. Een last minute korting is namelijk groot, maar je keuze is vaak heel beperkt als je dit vergelijkt met het aanbod een half jaar voor aankomst. Daarbij is een vroegboekkorting vaak net zo scherp als een last minute korting.

De voordelen van een vakantie boeken met vroegboekkorting is:

 • Bijna alle bestemmingen en accommodaties nog beschikbaar
 • Ruim van tevoren weten wat je kwijt bent voor je vakantie
 • Heerlijk de tijd om naar je vakantie toe te leven
 • Leuke extra korting tot soms wel 200,- per persoon

Daarbij zijn er bij diverse reisaanbieders ook nog eens hele aantrekkelijke voorwaarden. Denk hierbij aan omboekgarantie, tot 2 weken van tevoren nog kosteloos je vakantie kunnen annuleren en ga zo maar door. Dit verschilt per aanbieder en het is ook aan te raden om goed naar de voorwaarden te kijken. Door de Corona crisis zijn er gelukkig vele zaken een stuk eenvoudiger geworden.

Welke reisaanbieders doen er mee?

Welke niet is eigenlijk meer de vraag. Elke reisaanbieder doet eigenlijk wel mee met deze aanbiedingen. Het is namelijk voor de diverse hotels, campings en reisaanbieders alleen maar aantrekkelijk om snel volgeboekt te zitten. Daarom geven ze jou ook zulke scherpe kortingen.

Of je nu op vakantie wilt gaan in Nederland, ergens in Europa of een exotische bestemming aan de andere kant van de wereld. De reisorganisaties die o.a. meedoen voor zover bij ons bekend zijn o.a.

 • Corendon
 • Sunweb
 • TUI
 • Tjingo
 • Center Parcs
 • Roompot
 • RCN campings.

Daarnaast zijn de diverse reisbureau's als een Prijsvrij en een Vakantiediscounter ook vaak van de partij als je vroeg een vakantie wilt gaan boeken.

Vroegboekkorting vakantie annuleren?

De vraag die wij regelmatig wel eens voorbij zien komen is of een vroeggeboekte vakantie te annuleren is. Deze vraag kunnen wij echter niet eenduidige beantwoorden omdat dit per reisaanbieder verschillend is. Als je een annuleringsverzekering hebt en de reden van je annuleren is geldig volgens de verzekeringsvoorwaarden dan is het altijd mogelijk zonder dat je dit extra geld kost. Heb je echter geen geldige reden voor annuleren volgens de voorwaarden, of heb je geen annuleringsverzekering. Dan ben je afhankelijk van de voorwaarden van de reisorganisatie waar je hebt geboekt.

Hiervoor verwijzen we je door naar de website van de aanbieder waar je je vakantie wilt gaan boeken, of hebt geboekt.

De nadelen van een vroeg geboekte vakantie?

Wat mij betreft zijn die er eigenlijk niet. Financieel gezien weet je precies waar je aan toe bent, en natuurlijk kan het altijd zo zijn dat je last minute dezelfde bestemming toch nog goedkoper ziet. Echter is dat je het risico waard? Want met een last minute vakantie ben je echt afhankelijk van de beschikbaarheid welke zomaar weg kan zijn op de data dat jij op vakantie wilt gaan. Ben je echter alleen of met zijn tweeën dan zou je het risico aan kunnen gaan. Wil je verzekerd zijn van de accommodatie e n de bestemming van jou keuze, pak dan lekker een vroegboekkorting actie zeggen wij dan :-)