Vroegboekkorting Roompot

Roompot behoort tot een van de grootste vakantiepark aanbieders in Nederland. Dit bedrijf behoort zelfs tot de nummer twee van geheel Europa. Deze onderneming telt meer dan 2000 medewerkers. Ze staan dagelijks voor je klaar om je welverdiende vakantie tot een onvergetelijke te maken.

Jaarlijks worden er verder ongeveer 13 miljoen overnachtingen bij Roompot geboekt in meer dan 17.000 vakantieaccommodaties. Bij Roompot kun je terecht voor het boeken van een accommodatie in vakantieparken, die gevestigd zijn in ons land zelf, maar ook in Duitsland, België, Frankrijk en Spanje.  Als je aan de vroege kant bent kun je ook nog in aanmerking komen voor een geweldige vroegboekkorting. 

Vroegtijdig je vakantie plannen

Ben je al begonnen met het plannen van je vakantie? Ben je geinteresseerd in een accommodatie van Roompot op een van de vele vakantieparken? Wil je weten of de accommodaties nog beschikbaar zijn? Surf dan direct naar de startpagina van de website van Roompot en klik in het menu op het tabje 'zoek & boek'. Na hierop geklikt te hebben komt er een zoekfunctie tevoorschijn waarin je informatie kunt opgeven als de de gewenste type vakantie, je reisdata, met hoeveel gasten je wil afreizen en op welke locatie je wenst te vertoefen. Bij type vakantie zal je moeten aangeven of je bijvoorbeeld langs het strand wil logeren, een huisdiervriendelijke accommodatie wil of denkt aan een glamping en camping vakantie. Je geeft ook aan of je wilt verblijven in een beach house, villa of bungalow. Op basis van je wensen en voorkeuren gaat de site dan automatisch op zoek naar geschikte accommodaties. 

De beschikbare accommodaties krijg je dan binnen enkele ogenblikken in een overzicht te zien. Je krijgt in dat overzicht foto's te zien per accommodatie, informatie met betrekking tot de locatie van de accommodaties en wat je van een vakantie in zo een accomodatie kunt verwachten. Je krijgt ook de vanaf prijzen te zien voor de opgegeven periode en je hebt de mogelijkheid om het park te bezichtigen waar de accommodatie zich bevindt. 

Aanbiedingen 

Ben je vroeg gestart met het plannen van je vakantie, dan kun je rekenen op een vroegboekkorting. Je hoeft je verder geen zorgen te maken dat je je geld verliest als je later een andere accommodatie wil kiezen. In dit artikel meer hierover onder het koje 'Welke zekerheden heeft Roompot te bieden'. Je kunt verder gebruik maken van last minute deals, exclusieve weekdeals, warme winter weken activiteiten, acties op wintersportvakanties, voorjaarsvakantie kortingen en veel meer. Denk ook aan kortingen, die je kunt krijgen tijdens de paasvakantie, meivakantie, hemelvaartsdag, pinksteren, zomverkantie en herfstvakantie. 

Met de geweldige kortingen van Roompot kun je op bepaalde dagen zeer voordelig op vakantie. Het geld welke je hierdoor bespaart kun je gebruiken om je vakantie nog leuker te maken. Je kunt  bijvoorbeeld extra eten en drank opslaan. 

Om een overzicht van de aanbiedingen te krijgen dien je op de startpagina van de website van Roompot in het menu te klikken op het tabje 'aanbiedingen'. Je krijgt dan ook direct een overzicht te zien van alle aanbiedingen, die geldend zijn op dat moment. 

Welke zekerheden heeft Roompot te bieden? 

Als je een accommodatie boekt bij Roompot betekent het ook dat je aanspraak maakt op een aantal zekerheden. Je kunt bijvoorbeeld geheel gratis gebruik maken van de omboekgarantie, je kunt rekenen op een veilig verblijf, de klantenservice is dagelijks bereikbaar en eerdere gasten waarderen de service van dit bedrijf als zeer goed. 

De omboekgarantie 

Bij Roompot kun je je boeking tot 28 dagen voor aankomst geheel gratis aanpassen. Dus als je gebruik hebt gemaakt van de vroegboekkorting en je op een later moment een andere accommodatie prefereert, dan kun je tot 28 dagen voor je je intrekt neemt in je accommodatie gebruik maken van deze omboekregeling. Je kunt ook extraatjes toevoegen of met meer personen afreizen. 

Klantenservice 

De klantenservice van Roompot is dagelijks via verschillende kanalen bereikbaar. Mocht je vragen en of suggesties hebben, dan kun je via de telefoon, live chat optie of sociale media contact opnemen met een vriendelijke klantenservice medewerker. De website van Roompot heeft ook een lijst met meestgestelde vragen. Je kunt deze lijst nagaan. Mocht het antwoord op je vraag niet voorkomen op de lijst, schroom dan niet een medewerker van de klantenservice afdeling te contacten. 

In termijnen betalen 

Bij Roompot kun je ook gebruik maken van de optie om in termijnen te betalen. Je hoeft dan niet in een keer een groot bedrag te betalen. Het voordeel is dat je voor de termijnbetaling geen extra kosten of rente hoeft te betalen. 

Als je een betaling doet via de website, dan kan dat veilig via je Visa kaart, Mastercard, American Express, Bankcontact en IDEAL. Na een boeking geplaatst te hebben kun je dan ervoor kiezen om het bedrag in een keer te betalen of in delen. Kies je voor een termijnbetaling, dan dien je in eerste instantie 50% van het totale bedrag binnen 15 dagen te betalen en het resterend bedrag tot uiterlijk 8 weken voor aankomst. Je kunt ook kiezen voor maandelijkse termijnen. Boek je echter binnen 8 weken voor aankomst, dan moet je wel het volledig bedrag in een keer betalen. 

Verzekeringen 

Het kan ook best dat je op gegeven moment je termijn betaling niet meer kunt voortzetten omdat jij of iemand uit je reisgezelschap werkloos raakt of ziek wordt. Je wilt dan niet het betaalde geld kwijtraken of in ieder geval geen groot financieel badeel daarvan ondervinden. Je kunt in dit geval het best een annuleringsverzekering afsluiten. Deze kun je tot 7 dagen na je boeking afsluiten.

Roompot Care, zonder zorgen op vakantie

Met Roompot Care kun je zorgeloos op vakantie. Deze vakantieaanbieder is namelijk ook gespecialiseerd in het bieden van vakanties met zorg in de breedste zin van het woord. Roompot wil gasten die een bepaalde zorgbehoefte hebben ook een zo plezierig tijd laten beleven. Ook als je zorg nodig hebt zou je willen genieten van de vakantie en daar speelt Roompot Care op in. 

Door nauw samen te werken met (para)medische instellingen en doelgroepgerichte organisaties, biedt Roompot Care namelijk een groot scala aan mogelijkheden. 


Vroegboekkorting Roompot Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Vroegboekkorting Roompot.

Bezoek Vroegboekkorting Roompot

Schrijf een review