Bookatrekking

Book a Trekking aanbod

Ben jij op zoek naar een echt avontuur, dan is een vakantie via Book a Trekking ideaal voor jou. Bij Book a Trekking kun je namelijk terecht voor trekkings die je een onvergetelijke reis aanbieden. De reisaanbieder beschikt over een team van specialisten welke je graag helpen bij het vinden van de perfecte trekkingstocht. Het bedrijf vindt het belangrijk dat jij op een transparante, snelle en vooral veilige manier in staat moet zijn om een aanbieder te vinden welke bij jouw behoeften en wensen aansluit. Het maakt hierbij niet uit of je de Kilimanjaro wilt beklimmen of de Inca Trail wilt ontdekken, via de website van Book a Trekking kun je genieten van een zeer breed en gevarieerd aanbod. Het bedrijf vindt het belangrijk om geen valse beloftes te maken. Hierdoor zijn de prijzen via de website transparant en worden de boekingen via de website direct bevestigd. Het motto van de website is daarom: 'vind, vergelijk, boek en trek'.

Over book a trekking 

Book a Trekking is een reisaanbieder welke gespecialiseerd is in wandelvakanties en eersteklas trekking vakanties. De vakanties die worden aangeboden door het bedrijf zijn beschikbaar in alle hoeken van de wereld. Doordat het aanbod in veel werelddelen beschikbaar is, heb je als vakantieganger de mogelijkheid om de mooiste en spectaculairste plekken ter wereld te bezoeken. 

Bij Book a Trekking kun je jouw vakantie gemakkelijk en snel samenstellen. Het maakt hierbij niet uit of je kort de tijd wil nemen voor een bepaalde plek of juist heel erg lang wilt genieten van een bepaalde plek. Bij Book a Trekking kun je zelf kiezen of je wilt genieten van een eendaagse trekking of van een compleet georganiseerde vakantie van drie weken. Het leukste is dat de vakanties worden aangeboden in alle uithoeken van de wereld. Hierdoor kun je genieten van de prachtigste gebieden in Azië, Zuid-Amerika, Europa en Afrika. 

Wanneer je kiest voor een vakantie bij Book a Trekking, dan hoef je helemaal niet per se een ervaren wandelaar te zijn. Het bedrijf biedt namelijk ook erg leuke vakanties aan voor de beginnende wandelaars. Book a Trekking biedt fantastische reizen aan voor wandelaars en reizigers van elk niveau. 

Vakanties voor reizigers op elk niveau

Wanneer je een vakantie wilt boeken via Book a Trekking, dan zul je zien dat je op de website kunt kiezen voor verschillende moeilijkheidsgraden. Deze moeilijkheidsgraad wordt per reis overzichtelijk weergegeven en wordt weergegeven van gemakkelijk tot moeilijk. Het voordeel van deze moeilijkheidsgraden is dat je altijd gemakkelijk en snel een trekkingsreis kan kiezen welke past bij je eigen wensen. Kies je ervoor om een gemakkelijke trekkingstocht te houden door Peru of wil je een grotere uitdaging vinden in het prachtige gebergte van Mount Kenya? Ben je liever wat dicht hij huis, dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een onvergetelijke vakantie in Kroatië of Duitsland. 

Het maakt niet uit voor welke trekking je kiest, op de website van Book a Tracking ben je ervan verzekerd dat je enkel reizen vindt welke je een onvergetelijke ervaring bieden. Daarnaast biedt de website ook een handige inpaklijst aan bij elk aangeboden reis. Hierdoor weet je precies wat aangeraden wordt om mee te nemen. Deze paklijst verschilt dus per reis waardoor je ervan bent verzekerd dat je enkel meeneemt wat je echt kunt gebruiken. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je goed voorbereid op reis wilt gaan en niet onnodig veel spullen wilt meezeulen die je later toch niet nodig blijkt te hebben. 

Een ander voordeel is dat de reizen die aangeboden worden door Book a Trekking nooit bestaan uit groepsgroottes van meer dan tien personen. Dit heeft het bedrijf besloten zodat elke reiziger tijdens zijn reis is voorzien van de juiste aandacht. Hierdoor heeft iedereen de kans om vragen te stellen en zal de groep hechter aanvoelen. Daarnaast worden de groepsgroottes beperkt tot tien personen zodat de veiligheid van de reizigers gewaarborgd kan worden wat uiteraard ook erg belangrijk is. 

Wat kun je verwachten bij Book a Trekking? 

Wanneer je kiest voor een vakantie via Book a Trekking, dan kun je kiezen voor een vakantie in meer dan dertig verschillende landen, binnen en buiten Europa. De aangeboden vakanties zijn te boeken met verschillende routes. Je hebt hierdoor een erg ruim aanbod, waardoor je kunt kiezen uit routes in de bergen, de jungle, woestijnen of gewoon door het poldergebied van Nederland. Wanneer je kiest voor een vakantie via Book a Trekking, dan is het belangrijk om rekening te houden met het volgende: 

  • Na het boeken van je reis ben je zelf verantwoordelijk voor je reisverzekering. Daarnaast ben je ook zelf verantwoordelijk voor je visumaanvragen en de kosten hiervan. 
  • Wanneer je een vakantie boekt via Book a Trekking, dan dien je rekening te houden met een aanbetaling van 15%. Het resterende bedrag van je reis dien je te betalen bij aankomst op je vakantiebestemming. Het overige bedrag betaal je hierbij aan het trekkingsbedrijf. 
  • Kun je helaas toch niet op vakantie gaan? Dan verlies je jouw aanbetaling die je voldaan hebt tijdens het reserveren van je reis. 
  • De gidsen die samenwerken met Book a Trekking zijn allen geselecteerd op hun vaardigheden. Hierbij wordt er rekening gehouden met vriendelijkheid, de technische competenties, bewezen veiligheidsprestaties en hoe goed ze zijn in het geven van instructies. Daarnaast zijn alle gidsen voorzien van een eerste hulp cursus waardoor de veiligheid van de gasten altijd voorop staat. 
  • Het bedrijf werkt samen met gecertificeerde partners zoals: Alpine Club Himalaya, Chile Nativo Travel, Enosa Expeditions, Go to Mount Kenya, Nepal Eco Adventure, Outfitter Nepal, Pathfinder Treks, Peru Andes Top, Tanzania Joy Tours, Top Climbers Expeditions, Toubkal Guide en TreXperience. 

Artikelen over Bookatrekking

Pieterpad etappes

Pieterpad etappes wandelpad bij pieterburen Het bekendste pad van Nederland is met stipt het Pieterpad. Dit pad staat in Nederland ook wel bekend als het Lange-afstands-wandelpad nummer 9 (LAW 9). Het wandelpad Pieterpad etappes loopt vanaf Pieterburen in het Noordelijke Groningen tot en de Sint-Pietersberg in Maastricht. De Pieterpad route is een route welke is onderverdeeld in een eerste deel e ... [...]

Huttentocht Oostenrijk

Huttentocht Oostenrijk  De meeste mensen denken bij een wandelvakantie over het algemeen direct aan Oostenrijk. Dit is ook niet zo heel erg gek want de wandelvakanties in Oostenrijk zijn uiteraard enorm populair onder de toeristen. Natuurlijk kun je ook genieten van leuke wandelvakanties in Zwitserland, Frankrijk, Italië en Slovenië, maar de echte klassieke wandelvakanties zijn vooral te v ... [...]

Kilimanjaro beklimmen

Kilimanjaro beklimmen Wanneer je op zoek bent naar een echt avontuur, dan is het beklimmen van de Kilimanjaro een echte aanrader. Jaarlijks wordt deze route door duizenden avonturiers beklommen.  Het beklimmen van de Kilimanjaro wordt daarom ook wel gezien als het vervullen van het vervangen naar het dak van Afrika. De avonturiers zullen hierbij direct hun honger stillen naar het verove ... [...]

Machu Picchu

Machu Picchu (Peru) Machu Picchu is een ruïnestad dat gevestigd ligt in het Zuid-Amerikaanse land Peru. De stad is gebouwd door de Inca's op een bergtop te midden van de Andes. Machu Picchu is in de 15e eeuw door de Inca's gebouwd en is naar alle waarschijnlijkheid gebouwd als buitenverblijf voor de koningen en andere edele personen. Uiteindelijk werd de stad in de 16e eeuw verlaten, waarna het ... [...]

Inca Trail

Inca Trail Heb je altijd eens op avontuur willen gaan in Zuid Amerika, dan is de Inca Trail in Peru echt iets voor jou. De Inca Trail in Peru is een echte hotspot voor de avonturiers die houden van een trekking vakantie. Wanneer je ervoor kiest om de Inca Trail te bewandelen, dan is het belangrijk om je reis vooraf goed te plannen. Het is namelijk erg belangrijk dat jij ruim op tijd voorzien bent ... [...]

Bookatrekking Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Bookatrekking.

Bezoek Bookatrekking

Schrijf een review