Packraft Travel

Packrafting is een sport dat relatief erg nieuw is. Het is daarom ook niet zo heel erg gek als je er nog nooit van gehoord zou hebben. Wanneer we het hebben over packrafting, dan hebben we het over een kruising tussen raften en backpacken. Tijdens deze sport zul je optimaal kunnen genieten van de natuur, waardoor je de ongerepte natuur op zijn puurst kunt omarmen. Tijdens packrafting maak je gebruik van een lichtgewicht opblaasbare boot die gemakkelijk mee te vervoeren is in je rugzak. Doordat de boot gemakkelijk in je rugzak past, is deze ideaal wanneer je rivieren, beekjes en meertjes wil oversteken. Op deze manier hoef je je wandeling of fietstocht nooit meer te onderbreken als je water tegenkomt. 

Packrafting met Packraft Travel

Wanneer je tijdens je vakantie wilt genieten van deze bijzondere sport, dan ben je bij Packraft Travel aan het juiste adres. Bij deze reisaanbieder hoef je namelijk helemaal niet te kiezen. Je kunt een reis boeken die geheel in het teken staat van biken, hiken en packrafting. De reisaanbieder is daarentegen ook de allereerste reisaanbieder die in Duitsland bikerafting en packrafting combineert tijdens de reizen. Tijdens de reizen via de aanbieder kun je daarom de indrukwekkende natuur bewonderen van Nationaal Park Eifel. Je kunt dit prachtige natuurgebied ontdekken te voet, per fiets en per raft. Kies je ervoor om op reis te gaan met Packraft Travel, dan kun je kiezen uit de volgende trails: 

 • 1 day trail
  Wanneer je kiest voor deze trail, dan word je voorzien door Packrafting van een complete packraft uitrusting. Deze trail bestaat uit een eendaagse hike en paddle trail. Je krijgt voor je trail duidelijke instructies van een ranger. 
 • 2 days trail
  Wanneer je kiest voor deze trail, dan word je voorzien door Packrafting van een complete packraft uitrusting. Deze trail bestaat uit een tweedaagse hike en paddle trail. Tijdens de trail verblijf je een nacht op het basecamp. Je krijgt voor je trail duidelijke instructies van een ranger. 
 • 3 days trail
  Wanneer je kiest voor deze trail, dan word je voorzien door Packrafting van een complete packraft uitrusting. Deze trail bestaat uit een driedaagse hike, bike en paddle trail. Daarnaast word je tijdens de trail voorzien van een mountainbike. Tijdens de trail verblijf je twee nachten op het basecamp. Je krijgt voor je trail duidelijke instructies van een ranger. 

Het basecamp van Packraft Travel

Bij Packraft Travel beschikken ze ook over een gloednieuw basecamp. Het basecamp is gevestigd op een gezellige camping in Heimbach in de prachtige natuur van de Eifel. Tijdens de trails is het basecamp zowel het begin als het eindpunt van de trip. Je kunt in het basecamp alles vinden wat je nodig hebt voor een zorgeloos en avontuurlijk verblijf. Deze plek beschikt namelijk over warme douches, een gezellige chill area rondom het kampvuur en comfortabele tenten. 

Het basecamp van Paclrafttravel beschikt ook over 'The Dome'. Laatstgenoemde is de plek waar de avonturiers kunnen inchecken en uitchecken. Daarnaast is dit de plek waar je andere rangers ontmoet, waar je dagelijks kunt genieten van een ontbijt en waar je je foodback kunt ophalen voor de dag. Wil je in de avond genieten van lekkere drankjes of hapjes? Dan kun je deze aankopen in 'The Dome'. 

Glamping tenten bij Packraft Travel

Wanneer je kiest voor een avontuur bij Packraft Travel, dan kun je zelf kiezen hoe je wilt slapen. Je kunt er namelijk voor kiezen om je eigen slaapspullen mee te nemen, maar je kunt ook kiezen voor een verblijf in één van de tenten van de reisaanbieder. 

Packraft Travel beschikt ook over gloednieuwe tenten. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten tenten. Kies je voor de basic tent, dan is je tent voorzien van de basisvoorzieningen inclusief slaapmat, slaapzak en tuinmeubels. Kies je voor een luxe tent, dan krijg je een ruime en luxe glamping tent toegewezen. Deze glampingtent is voorzien van een heerlijk bed met matras, beddengoed, dekens, kussens, theedoeken, servies, koelbox, tafels met stoelen en badhanddoeken. De luxe tenten zijn dus voorzien van alle luxe waardoor je kunt genieten van een zorgeloos verblijf. De glampingtenten zijn daarom ook erg aantrekkelijk om in te ontspannen na een dag vol avontuur. 

The gear van Packraft Travel

Wanneer je ervoor kiest Packraft Travel, dan word je voorzien van alle uitrusting die je nodig hebt. De reisaanbieder zorgt namelijk voor je algehele packraft uitrusting. De uitrusting bestaat uit: 

  • Rugzak
   Packraft Travel voorziet de deelnemers van een trekking rugzak. Deze rugzak kun je gebruiken voor je persoonlijke spullen en je uitrusting. 
  • Packraft & Peddel
   Packraft Travel zorgt voor een lichtgewicht opblaasbare packraft. Deze wordt meegenomen in een luchtzak met een 4-delige peddel. 
  • Bike en helm
   Tijdens de driedaagse trails word je ook voorzien van een mountainbike met stevige helm. 
  • Waterproof Bag
   Bij Packraft Travel krijg je een waterdichte tas in bruikleen. Deze tas is ideaal om al je waardevolle spullen in te bewaren tijdens de trail. 
  • Veiligheidsvest 
   Bij Packraft Travel zorgen ze ook voor een veiligheidsvest. Dit is ideaal wanneer je peddelt over de rivieren. Veiligheid staat namelijk hoog op de lijst van Packraft Travel. 
  • Foodpack
   Tijdens je trail is het natuurlijk belangrijk dat je voorzien bent van eten. Daarom zorgt Packraft Travel voor een foodpack waarmee je je energie de gehele dag kan boosten. 

 Wanneer je kiest voor een avontuur via Packraft Travel, dan is het belangrijk om te weten dat de trails niet begeleid worden. Wil je niet alleen op avontuur, dan is het belangrijk om je eigen reisgezelschap samen te stellen. Op deze manier kun je alsnog samen met andere het avontuur beleven. 


Packraft Travel Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Packraft Travel.

Bezoek Packraft Travel

Schrijf een review