Reviews over Touroperators

  Nooit meer Zoover

  Review over Zoover

  Voor het eerst geboekt via Zoover maar ook de laatste keer. Wat een irritaties en Het vliegtuig had geen stoelen, de transfer kwam niet opdagen en de extra kosten krijg ik niet vergoed. In het hotel aangekomen hadden ze geen kamer.

  Sterke punten
  Geen sterke punten alleen maar zwakke.

  Zwakke punten
  Slecht georganiseerd met de verkeerde partijen.

  ophalen bagage vorig jaar mei

  Review over Luggo

  door omstandigheden moest het ophaaladres gewijzigd worden daar de vluchttijden op laatste moment veranderde. dit was geen enkel probleem. ipv thuis werden ze netjes op de afgeproken tijd bij vandervalk Schiphol opgehaald. keurige afhandeling vriendelijk personeel

  chapeau

  Sterke punten
  correct dienstverlening

  Zwakke punten
  geen

  Heideheuvel Landal Greenpark

  Review over Zoover

  Mooi park, goed gelegen bij de Hoge Veluwe. Fijne medewerkers en vooral: snelle be(af)handeling van opmerkingen/klachten

  Capfun de Bongerd!

  Review over Zoover

  Topcamping. Super mooi buitenzwembad/binnenspeelplaats en alles erg netjes! Leuke animatie en vriendelijk personeel. Super !

  2 kamers geboekt je krijgt 1

  Review over Zoover

  Paar maanden geleden een hotel geboekt in Spanje met 4 personen en 2 kamers.\\r\\nHotel ona brava in Santa Susanna.\\r\\n\\r\\nEenmaal bij het hotel aangekomen ma 8 aug 2022 geeft het hotel aan dat zoover geen 2 kamers heeft doorgegeven maar een 4 persoons kamer. Aangezien wij 2 stellen zijn zit je hier niet op te wachten.\\r\\n\\r\\nHet hotel wou ons op alle manieren helpen maar het moest even geregeld worden vanuit zoover. Anders konden ze bij hotel ona brava het niet omboeken.\\r\\n\\r\\nMeerdere keren gebeld met zoover maar hier wouden ze niks doen!. We moesten maar een email sturen.\\r\\n\\r\\nToen met zoover gemaild. Maar de fout lag niet bij hun, op hun manier en ze wouden niks doen. We moesten ons maar redden. En werden gevraagd om niet meer terug te emailen.\\r\\n\\r\\nZeer zeer slecht van zoover.\\r\\nZe sturen je van het kastje naar de muur, en bieden hele andere diensten aan dan waar je voor betaald.\\r\\n\\r\\nOp onze voucher staat duidelijk dat er 2 persoons kamers zijn geboekt.\\r\\n\\r\\nDe service van zoover is bij het onbeschofte af\\r\\nZeer zeer slecht.\\r\\n\\r\\nWij hebben nu een 8 daagse vakantie met 4 man op 1 kamer moeten liggen.\\r\\n\\r\\n

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Communicatie zeer slecht.\\r\\nJe krijgt niet wat je boekt.\\r\\nOnduidelijke informatie

  Nooit meer D-reizen

  Review over D-Reizen

  Nooit meer D-reizen!  Gisteravond een vakantie geboekt, de factuur gelijk voldaan. Vanmiddag een e-mail met het bericht dat de reis niet door kon gaan. De beschreven reden hiervoor is dat er tijdens mijn boeking, een andere klant dezelfde reis en accomodaties heeft geboekt. Dit lijkt mij technisch gezien onmogelijk. Het vreemde is dat D-reizen zegt dat haar website enkele keren per dag geactualiseerd wordt. Zojuist heb ik de website bezocht, de reis zoals ik hem heb geboekt is een kleine 24 uur nog steeds beschikbaar! D-reizen belooft in de E-mail het betaalde bedrag binnen 2 a 3 dagen terug te storten. Een vreemde gedachte, als je je bedenkt dat er voor het definitief maken van een reis wel per direct de factuur betaald moet worden. Voor mij nooit meer D-reizen! En beveel ze bij niemand aan.

  Boek er nooit een vakantie!

  Review over Zoover

  Verschrikkelijk! Vakantie geboekt en daarna om omboeking gevraagd ong 2,5 maand voor vertrek. Meerdere berichten gestuurd met de vraag om een update en steeds werd aangegeven dat het door drukte langer kon duren. Uiteindelijk nogmaals gevraagd en toen werd er gezegd dat er een voorstel was gedaan (nooit ontvangen) en omdat wij nooit gereageerd hadden het nu te laat was en ze niets voor ons konden betekenen.  Zwakke punten
  Ze kunnen de drukte niet aan en hebben voor mijn gevoel niet goed opgeleide medewerkers op klantenservice zitten.

  Boek NOOIT via Vipio

  Review over Vipio

  De website geeft een verkeerde weergave van wat hetgeen wat wij hebben ontvangen. De verwachting is een luxueuze accommodatie met een loungeset op het terras en dicht bij het water. Een heuse villapark dachten wij te boeken. Echter bleek het een ordinaire camping vol met huisjes te zijn waarbij je letterlijk vanuit je woonkamer door 5 huisjes gezien kan worden. De loungeset is niet aanwezig en totaaaaaal niet bij het water. Je staat tussen de boeren die dagelijks aan het gieren zijn dus je hebt enorm veel last van vliegen in je huis. Al vanaf dag 1 proberen wij in contact te komen met Vipio. Na vele berichten (want dit knuddebedrijf is telefonisch niet bereikbaar) een reactie gekregen dat wij het maar moeten uitzoeken met de campinghouder want die zou de plaatjes verzorgen voor de website. De campinghouder zegt dat Vipio dit moet doen, dus de vingertjes wijzen naar elkaar. De campinghouder is de enige die contact zoekt, want voor Vipio is het klaar. Geld staat op de rekening en de daarmee de klus geklaard. Zoek je een fijne vakantie? Ga voor een andere instantie. Boek NOOIT bij Vipio. Zoek een partij die daadwerkelijk bereikbaar is met een goede klantenservice. Want van het woord ‘service’ heeft Vipio nog nooit van gehoord.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Geen service.

  Niet bereikbaar.

  Gemakkelijk , 5 sterren!

  Review over Luggo

  Onze bagage werd op tijd opgehaald, en is perfect behandeld, wij zagen het in Heraklion op de bagageband terug. Voor ons voor herhaling vatbaar

  Sterke punten
  Correcte en perfecte afhandeling

  Nooit meer bij zoover!

  Review over Zoover

  Ik had een naam fout neer gezet en had ze gelijk gemaild bij boeking! Ik ga pas in september weg en moet gewoon 100 euro bijbetalen om de naam te veranderen!!! Terwijl de tickets nog niet eens gemaakt zijn.

  Vragen overal alleen maar geld voor

  Sterke punten
  Zich overal goed uit lullen 👍🏻

  Zwakke punten
  Overal schijt aan hebben

  Blijheid vrijheid.

  Review over Zoover

  Als de titel onderschrijft dan ben je helemaal tevreden met camping. Niets moet alles mag. Je kiest je eigen plekje op dit grote terrein zonder genummerde plaatsen en omstaleer je Dan ga je het terrein verkennen en ontdekken. Met zeer eenvoudig sanitIair, maar schoon! Op het grote plein voor de hoofdgebouwen van dit grote boerenbedrijf staan grote tafels waar allerlei heerlijke en leuke activiteiten plaatsvinden. De hartelijke en gezellige familie Coppoolse laten je meteen thuisvoelen. Dank daarvoor.

  Zij annuleren, ik geld kwijt

  Review over Natuurhuisje.nl

  Maanden geleden een huisje geboekt via Natuurhuisje.nl. Aanbetaling van 30% gedaan. Mijn volledige betaling was slechts 6,5 uur te laat waardoor de boeking werd geannuleerd door Natuurhuisje. Ik heb na betaling een bevestiging gekregen hiervan. Ik heb voor de zekerheid nog gebeld of de boeking nog gold. Een dag later kreeg ik bericht dat er in de tussentijd van de annulering en betaling iemand precies die periode en precies dat huisje had geboekt. Die boeking is dan 's nachts gedaan, want de annulering was na middernacht en de betaling nog voor 6.30. De aanbetaling die ik had gedaan (bijna 85 euro) was ik hiermee kwijt. Dat is 30% van het totaalbedrag. Ik had administratiekosten gesnapt of streep het weg tegen een andere boeking, maar dit vind ik echt niet kunnen. Te meer omdat de nieuwe huurders ook weer een aanbetaling doen.

  Topvakantie bij topaanbieder

  Review over Suntip

  Vakantie snel kunnen vinden en eenvoudig online kunnen boeken. Prijzen worden duidelijk gecommuniceerd en de voorwaarde zijn ook duidelijk. Tot nu toe dan ook een dikke prima, zeker als je kijkt naar de prijs die ik voor mijn vakantie betaald heb :-)

  Sterke punten
  Scherpe prijs