Delfins beach Resort Bonaire

Delfine Beach Resort Bonaire is een luxe en spiksplinternieuw 4 sterren resort met het grootste zwembad van Bonaire. De naam van het Resort is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Rondom het resort zwemmen er namelijk met regelmaat dolfijnen. De aanwezigheid van dolfijnen is een ware traktatie boven op je eigen vakantiegenot. Het resort wordt omringt door mooie palmbomen waardoor jij je direct de Caribische sferen proeft.

Vakantie vieren in Delfine Beach Resort Bonaire

Wanneer je jouw vakantie viert in Delfine Beach Resort Bonaire, dan ben je verzekerd van een heerlijke vakantie. Het resort ligt direct aan een prachtig privéstrand gevestigd waardoor je ook een prachtig uitzicht hebt vanuit het resort. Doordat het resort omgeven is door de natuur is het een heerlijke plek om je rust te vinden. Het resort is één van de nieuwste resorts van het eiland en dat merk je terug in de accommodaties. Rondom en in het resort kan je ook van alles doen om je vakantie geweldig te maken. Het resort heeft bijvoorbeeld het grootste zwembad van Bonaire waarbij geen chloor wordt gebruikt. Het zwembad wordt voorzien van magnesium, wat beter is voor het milieu. Het zwembad heeft de geweldige service van het omliggende restaurant Senang. Hierdoor kan je genieten van een heerlijk hapje en drankje, terwijl je ligt te genieten aan het water. Het personeel van het resort is erg gastvrij waardoor je als gast geheel in de watten gelegd wordt. Rondom het resort kan je ook van alles doen. Natuurlijk kan je genieten van de heerlijke azuurblauwe zee, maar er is nog veel meer te doen. In de lobby van het resort zit er op de werkdagen altijd een excursie en verhuur agent. De excursie en verhuur agent heeft altijd een leuk advies voor de leukste en avontuurlijkste activiteiten en excursies. Daarnaast kan het resort je ook begeleiden in het huren van een auto. Op deze manier kan jij het gehele eiland bekijken en genieten van alle pracht van het eiland.

De accommodaties van Delfine Beach Resort Bonaire

Wanneer je kiest voor een verblijft in Delfine Beach Resort Bonaire, dan kan je kiezen uit verschillende soorten accommodaties. Er zijn vier soorten accommodaties beschikbaar voor uw verblijf: - Studio’s: Het resort biedt zijn gasten maar liefst 84 studio’s aan. De studio’s zijn allemaal voorzien van een schitterend uitzicht op de tropische tuinen of de Caribische zee. De studio’s zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken om uw vakantie tot een heerlijk verblijf te maken. De studio’s zijn ruim en hebben een oppervlakte van 40m2. De studio’s van het resort liggen allemaal gevestigd op de begane grond of de eerste verdieping. - Appartementen: Het resort biedt zijn gasten 64 luxe appartementen aan in verschillende groottes. De appartementen zijn allemaal voorzien van een prachtig uitzicht en een moderne badkamer en keuken. Het kleinste appartement beschikt over 63m2 en het grootste uit 210m2. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien om van uw verblijf een topvakantie te maken. Een aantal van de appartementen beschikt over een balkon of zelfs een dakterras. - Penthouse: Het resort biedt zijn gasten een keuze aan uit 4 penthouses. De penthouses bevinden zich op de derde verdieping en bieden een prachtig uitzicht over de zee of over Bonaire. De penthouses zijn modern ingericht en voorzien van alle luxe zodat je kan genieten van een zorgeloze tijd. De penthouses beschikken bijvoorbeeld over een vaatwasser en een koffieapparaat waardoor je lekker relax kan genieten van je vakantie. De penthouses beschikken allemaal over een groot terras waardoor je ook heerlijk buiten kan genieten in je eigen verblijf. De penthouses zijn ingericht voor een verblijf van maximaal 6 personen. - Villa’s: Het resort biedt zijn gasten een keuze aan uit 13 villa’s die voorzien zijn van verschillende afmetingen. Alle villa’s bieden genoeg ruimte om samen met jouw reisgezelschap te genieten van een heerlijk verblijf. De gast kan kiezen uit vier soorten villa’s waarvan twee soorten villa’s een eigen zwembad hebben. Daarnaast heeft deze villa een eigen carport waardoor je gemakkelijk je huurauto kan stallen. De villa’s zijn door het ruime oppervlak ook erg populair onder families of vrienden.

Duiken rondom Delfine Beach Resort Bonaire

Aan het water van Delfine Beach Resort Bonaire is een splinternieuw duikcenter gevestigd. Bij het duikcentrum is er de mogelijkheid om duiktanks uit te wisselen en je uitrusting te spoelen. Daarnaast kun je op deze locatie tips krijgen over de mooiste duiklocaties. Naast het duikcentrum is er ook een duikwinkel aanwezig waarin je alles kan vinden wat je nodig hebt tijdens het duiken. In deze winkel kan je bijvoorbeeld terecht voor zonnebrandcrème en slippers, maar ook voor vinnen en maskers. Wanneer je wilt duiken kan je gebruikmaken van een 7 daagse check in, verhuur van duikuitrusting, duikcursussen en nog veel meer.


Delfins beach Resort Bonaire Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Delfins beach Resort Bonaire.

Bezoek Delfins beach Resort Bonaire

Schrijf een review