Holland Sail

Holland Sail zeilschepen

Holland Sail is een coöperatie wat is opgericht door scheepseigenaren met een eigen boekingskantoor. Het bedrijf verhuurt traditionele zeilschepen die varen op het Wad, het IJsselmeer en de Friese meren. Holland Sail beschikt over ruim dertig traditionele zeilschepen die de gast kan huren voor een onvergetelijke tocht. De coöperatie is opgericht in het jaar 2009 met als doel om de gasten aan boord van de schepen een onvergetelijke tijd te bieden. Holland Sail zit gevestigd in Enkhuizen.

De coöperatie Holland Sail heeft zijn kracht voornamelijk zitten in de expertise van de schippers. De schippers beschikken over een jarenlange zeilervaring, waardoor ze bekend zijn met alle ins en outs van het zeilen. De schippers vinden het leuk om hun ervaring te delen en verwelkomen de gasten daarom ook erg graag aan boord. Tijdens het zeilen ervaar je de magie van het varen, maar kun je door de kennis en ervaring van de schipper ook zorgeloos genieten. Tijdens de tochten op het water kun je genieten van een open en ontspannen sfeer en een prettige samenwerking tussen de schipper, de bemanning en jezelf als gast. 

Op zeilvakantie met Holland Sail

Bij Holland Sail kun je niet alleen terecht voor een middagje zeilen, maar ook voor een heuse zeilvakantie. Bij Holland Sail kun je samen van een vakantie genieten op één van de dertig schepen. Op deze manier zie je Nederland van een geheel andere kant, vanaf het water. Tijdens het zeilen kan je genieten van het water, maar heb je ook voldoende tijd voor je reisgezelschap. Op de zeilboot wordt je vakantie namelijk van de start tot het einde een echt avontuur. Geniet samen met je reisgezelschap van het water en de natuur, zie zeehonden zwemmen of geniet van de cultuur en de gastvrijheid tijdens een bezoekje in een van de pittoreske havenstadjes. Zowel aan boord als aan land zijn de mogelijkheden voor jou en je reisgezelschap immens. 

Tijdens een vakantie bij Holland Sail kun jij samen met je reisgezelschap genieten aan boord van een traditioneel zeilschip. De meeste tijd van je vakantie breng je door op het water, maar je krijgt ook voldoende mogelijkheden om leuke havenstadjes te bezoeken. Zo kun je op een dagje heerlijk met een boekje aan het dek van het schip liggen, terwijl je de dag erna een wandeling maakt door een mooi havenstadje. De route waar je heen zeilt is geheel afhankelijk van het weer, de wind en het getij. Samen met de schipper van de zeilboot bespreek je de mogelijkheden voor je vakantie. Tijdens een zeilvakantie bij Holland Sail legt u aan in:

  • Enkhuizen
  • Medemblik
  • Den Oever
  • Makkum
  • Stavoren
  • Lemmer
  • Urk
  • Hoorn
  • Volendam
  • Monnickendam

De schepen van Holland Sail

Wanneer je kiest voor een reis via Holland Sail, dan kun je kiezen uit 33 verschillende zeilschepen. De zeilschepen zijn allemaal in het bezit van een particuliere eigenaar, die zelf als schipper aanwezig is tijdens de reis. Elk schip heeft zijn eigen faciliteiten en mogelijkheden. Op de website van de aanbieder kun je gemakkelijk door middel van een zoekfilter je wensen filteren. Weet je niet goed voor welk schip je moet kiezen? Geen probleem! Op de website van de aanbieder kunnen alle deelnemers een recensie achterlaten. Op deze manier kun je bekijken welk schip en welke schipper de beste beoordeling heeft gekregen van gasten die jou voor gingen. 

 

 


Holland Sail Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Holland Sail.

Bezoek Holland Sail

Schrijf een review