Lopesan Baobab Resort

Het Lopesan Baobad Resort in Meloneras – Gran Canaria biedt een vakantie vol luxe aan de gast. Het hotel heeft vijf sterren en biedt unieke aspecten binnen het hotel en zijn omgeving. Het hotel heeft namelijk tinten binnen de omgeving die doen denken aan het Afrikaanse landschap. Je ziet deze aspecten terug in bijvoorbeeld de wilde flora en fauna en de kleuren van het resort. Het resort is namelijk gekleurd in aardse kleuren die je doen denken aan de hellingen van de Kilimanjaro. Het hotel biedt hiermee een erg boeiende omgeving zonder het comfort en ontspanning te vergeten die de gast nodig heeft tijdens zijn verblijf. Het resort is daarom ook het meest originele en opvallende resort op het eiland.

De faciliteiten van Lopesan Baobad Resort

Tijdens het verblijf op Lopesan Baobad Resort kan de gast genieten van een groot scala aan faciliteiten. Het resort vindt het entertainment van de gast een erg belangrijk aspect tijdens het verblijf. Ontspanning staat voorop en het hotel biedt allerlei activiteiten die de gast zijn ontspanning garanderen. De gasten kunnen tijdens hun verblijf genieten van een programma vol optredens, shows en ander soort amusement. De vorm van entertainment is zowel gericht op de alleenstaande gast als op de gezinnen met kinderen. Door een breed scala aan entertainment te bieden, hoopt het resort elke gast een unieke beleving te geven. Tijdens het entertainment is daarnaast aan iedereen gedacht qua adrenaline. Zo kan de gast die ontspanning zoekt genieten, maar ook de gast die op zoek is naar meer adrenaline. Het verblijf wil hiermee elke gast een heerlijk verblijf aanbieden met onvergetelijke herinneringen. De faciliteiten van het resort zorgen er ook voor dat de gast zich geen moment verveelt. De gast kan bijvoorbeeld zijn energie kwijt in de sportschool, de tafeltennistafel, bij het dartbord, het biljart of de petanquebaan. Alsof dat nog niet genoeg sport is, kan de gast ook genieten van volleybal of waterpolo. Wanneer je nog genoeg energie over hebt zijn er nog veel meer sportieve activiteiten te vinden in het resort. Zo heeft het resort een duikschool, tennis, bolero, golf, tennis en watersport. Met deze faciliteiten hoeft de gast zich geen moment te vervelen en kan hij energie goed verdelen. In de avonduren biedt het resort de gast een spectaculair programma waarbij je kan genieten van de leukste optredens en shows. Elke dag zorgt een uitgebreide cast van artiesten voor de leukste shows. De shows hebben altijd een thema waarin de gast wordt meegezogen. De shows zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen te bezoeken. Geen enkele gast hoeft zich daarom te vervelen tijdens het verblijf in het resort.

De zwembaden in het resort

Het resort beschikt over meerdere zwembaden die allemaal hun eigen thema en faciliteiten bieden. Het resort heeft maar liefst 7 zwembaden: - Palmere zwembad: Dit zwembad is een klein en bescheiden zwembad waarbij u tussen de exotische bomen zwemt. Het zwembad heeft een diepte van 140 cm en biedt de gast ontspanning om te zonnen en te zwemmen. - Tranquila zwembad: Omgeven met heerlijke ligbedden en parasols is het Tranquila zwembad ideaal voor de genieter. Het zwembad is een middelgroot zwembad van 414 vierkante meter. Het is een middeldiep bad en heeft een diepte van 140 cm. - Ruinas & Sascades zwembad: Dit zwembad is het grootste zwembad dat wordt aangeboden op het resort. Met een omtrek van 1586 vierkante meter is er voldoende ruimte voor iedere gast. De diepte van het water is 1.70 waardoor het zwembad geschikt is voor de gast die geniet van diep water. - Rio & Mungo zwembad: Dit zwembad is een echte parel voor het oog. In het midden van het zwembad kunt u genieten van exotische bomen en planten. De omgeving van het zwembad waant u direct in de Caribische sferen. Het zwembad is 2062 vierkante meter en heeft een diepte van 145 cm. - Volcan zwembad: Een ander populair zwembad binnen het resort is het Volcan zwembad. Dit zwembad heeft een omtrek van 565 vierkante meter en is daarmee een middelgroot zwembad in het resort. De omgeving van het zwembad neemt u direct mee in de Afrikaanse sferen waardoor de gast kan genieten van een heerlijke ontspanning. - Ninos Pequena zwembad: Ninos Pequena betekent vrij vertaald: kleine kinderen. Dit zwembad is speciaal ontworpen voor de allerkleinste gasten. Het zwembad heeft een diepte van 30 cm en biedt leuke ontwerpen en speeltjes voor de allerkleinste gasten. Het zwembad is voorzien van zonneschermen, waardoor de kleinste gasten veilig kunnen genieten van het water. - Ninos Grande zwembad: Ninos Grande betekent vrij vertaald: Grote kinderen. Dit zwembad is dus speciaal voor de grote kinderen op het resort ontwikkeld. Het zwembad is een klein zwembad en biedt een speelhuis met glijbaan in het zwembad. Daarnaast worden de kinderen verrast door waterstralen uit speelbare slangen. Voor de ouders zijn er ligbedden en parasols. Het zwembad is met zijn 69 vierkante meter een klein zwembad en is erg ondiep. Het zwembad is maar een halve meter diep waardoor de veiligheid van de kinderen voorop staat.

De gastronomie van het resort

Zwemmen, sporten en zonnen kosten natuurlijk veel energie. Daarom is het voor de gast ook erg belangrijk om te genieten van een voedzame en natuurlijk lekkere maaltijd. De keukens van het resort beschikken allemaal over gerenommeerde chef-koks die ervoor zorgen dat de gasten kunnen genieten van lekkere gerechten met hoogstaande ingrediënten. Het resort biedt de gast maar liefst 9 restaurants aan met allen een eigen thema. Zo kan je bijvoorbeeld heerlijk genieten aan het zwembad van een barbecue met gegrilde kreeft, maar ook van een spannende Afrikaanse keuken met exotische vleesgerechten. Bij het oprichten van de restaurants is gedacht aan iedere gast. Elk restaurant heeft een ruime menukaart waardoor elke gast kan genieten van een heerlijke maaltijd. Zo kunnen de kleinste genieten van een gemakkelijke maaltijd, terwijl de fijnproever kan genieten van een culinair hoogstandje. Naast de heerlijke gerechten heeft het resort ook een aantal interessante bars voor de gast. Zo kan de gast genieten van een tropische poolbar midden in het zwembad. In deze poolbar kan de gast genieten van een vers sapje of een verse smoothie. Wanneer de gast liever wil genieten van wat sterkers, dan kan de gast genieten een heerlijke verse cocktail in de grotten naast de watervallen van het resort. De barmedewerkers van het resort zijn gespecialiseerd in cocktails waardoor de gast verzekerd is van de lekkerste drankjes.


Lopesan Baobab Resort Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Lopesan Baobab Resort.

Bezoek Lopesan Baobab Resort

Schrijf een review