Herberg Tiengemeten

Herberg Tiengemeten bekijken en boeken

Wil je even bijtanken en genieten van een mini-escape, dan ben je bij Herberg Tiengemeten aan het goede adres. Geniet dicht bij huis van een heerlijke bestemming die je direct in prachtige vakantiesferen brengt. De herberg staat namelijk gevestigd op het eilandje Tiengemeten. Hierdoor heb je als gast de mogelijkheid om op één van de meest unieke plekjes van Nederland te overnachten. Het eiland is geheel autovrij en is alleen maar te bereiken door middel van een klein pontje. Hierdoor kun je genieten van de heerlijke natuur en de geluiden van de vogels. Het eilandje is namelijk erg populair bij maar liefst 100 verschillende vogelsoorten. Rust en natuur zijn daarom ook de belangrijkste sleutelwoorden tijdens je verblijf.

Een vakantie bij Herberg Tiengemeten

Wanneer je kiest voor een vakantie bij Herberg Tiengemeten, dan kom je op een plek om weg te dromen in een prachtige omgeving vol natuur. Ontvlucht de drukke stad en geniet van een verblijf in bijzondere en rustgevende sferen. De meeste vakantieparken worden elk jaar groter en massaler, maar dit is bij Herberg Tiengemeten zeker niet het geval. Bij Herberg Tiengemeten zal je namelijk de ultieme getaway vinden waarbij je alle hectiek van het dagelijkse leven kan vergeten. Tijdens je vakantie kan je genieten van een fijne vibe met veel ruimte en natuur. Hierdoor ga je helemaal terug naar de basis van het leven, waardoor je al snel ontdekt dat je weinig nodig hebt om gelukkig te zijn. Daarnaast zal je al snel merken dat je tijdens je verblijf geniet van een unieke omgeving. Hierdoor heb je alle mogelijkheden om de mooiste herinneringen te maken en jezelf helemaal zen te voelen tijdens je verblijf.

The island experience

Wanneer je the island experience wilt ervaren, dan is een verblijf bij Herberg Tiengemeten een echte aanrader. Geniet van de prachtige zonsondergang in de avond, lekker eten, livemuziek, een mooi kampvuur of kijk een film in de buitenbioscoop op het terrein. Doordat de bestemming het gehele jaar open is, kan je elk seizoen genieten van een andere beleving. In de winter kan je bijvoorbeeld lekker vroeg onder de wol kruipen of geniet je van de knetterende geluiden van het vuur bij de houtkachel. In de zomer kan je een heerlijke duik nemen in het water waarmee het eiland omgeven is. Hierdoor zul je elk seizoen een andere beleving hebben.

Je verblijf bij Herberg Tiengemeten

Wanneer je een verblijf boekt bij Herberg Tiengemeten, dan kan je kiezen uit verschillende soorten accommodaties. Tijdens je verblijf kan je kiezen uit:

 • Belttent cast away
  De Belttent cast away accommodatie is ook wel een glamping verblijf te noemen. Herberg Tiengemeten heeft maar liefst 20 glampings accommodaties gerealiseerd voor de gasten. Tijdens een verblijf in de Belttent kom je als gast niks tekort en geniet je elke dag van een lekker inbegrepen ontbijt en diner.

 • Family Tipi cast away
  De Family Tipi cast away is te vergelijken met de de Belttent cast away. Het verschil tussen beide accommodaties is dat de Family Tipi cast away geschikt is voor 4 personen in plaats van 2 personen. Daarnaast is deze accommodatie voorzien van al het gemak en een ruime opzetting. De authentieke tenten nemen je mee naar het gevoel van de traditionele nomadenvolkeren. Ontbijt en diner zijn inbegrepen tijdens je verblijf.

 

 • Tipi cast away
  De Tipi cast away is eigenlijk enkel een kleinschaliger model van de Family Tipi cast away. Deze accommodatie is geschikt voor twee personen waarbij ontbijt en diner zit inbegrepen.


 • Eilandkamer cast away
  De eilandkamers van Herberg Tiengemeten zijn kortgeleden opgeknapt waardoor je kunt genieten van alle comfort. De kamers kijken uit over het natuurgebied Tiengemeten en ook over het Haringvliet. De kamers zijn allemaal ingericht met het thema “Behemian” waardoor je bij binnenkomst direct een vakantiegevoel ervaart. Ontbijt en diner zijn inbegrepen tijdens je verblijf. • Dome cast away
  Wanneer je op zoek bent naar een bijzondere ervaring, dan is de Dome cast away een echte aanrader. De dome heeft een diameter van maar liefst 9 meter en is voorzien van alle gemakken. Ervaar het kampeergevoel terwijl je geniet van alle luxe tijdens een zorgeloos verblijf. De Dome cast away valt onder de term glamping. Ontbijt en diner zijn inbegrepen tijdens je verblijf.


 • Camping cast away
  Bij Herberg Tiengemeten is het ook mogelijk om gezellig te komen kamperen met je eigen tent. Gezien het eiland autovrij is, is het niet mogelijk om met een caravan of camper vakantie te vieren. Huur een kampeerplek en zorg voor een eigen tent in de prachtige natuur van Tiengemeten. Er is geen stroom op de parkeerplek waardoor je echt de basis ervaart van het kamperen. Ontbijt en diner zijn inbegrepen tijdens je verblijf.

Je kan als gast van Herberg Tiengemeten dus op allerlei manieren genieten van een leuk verblijf. Geniet van de natuur en ervaar het magische gevoel van de omgeving. Tijdens je verblijf op Tiengemeten staat rust en comfort bovenaan op het lijstje, waardoor je jezelf helemaal kan opladen tijdens je verblijf.


Herberg Tiengemeten Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Herberg Tiengemeten.

Bezoek Herberg Tiengemeten

Schrijf een review