Vakantiepark Buiten Bergen

Ben je toe aan een vakantie in eigen land? Wordt het weer eens tijd om samen met je gezin, familie of vrienden een vakantiepark te bezoeken? Dan ben je bij vakantiepark Buiten Bergen op het juiste adres. Dit park bevindt zich op een unieke locatie aan de Noord- Hollandse kust. Vooral als je pret hebt in het klimmen en klauteren zul je veel plezier hebben op dit vakantiepark. Buiten Bergen ligt namelijk aan de rand van de Schoorlse Duinen. Dit gebied staat bekend om de hoge klimduinen. Als je je aan top van de duinen bevindt, dan heb je een mooie uitzicht. Aan de ene kant zie je de duinen en aan de andere kant de zee. Naast het klimmen en klauteren bestaat de mogelijkheid ook om de omgeving te fiets te verkennen of door een wandeling te maken. Het is in ieder geval een perfecte locatie voor gezinnen die in eigen land op vakantie willen.

Een accommodatie reserveren

Spreekt dit vakantiepark je aan en wil je weten of er voor je eerstvolgende vakantie accommodaties beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van het online zoekformulier van de website van dit vakantiepark. Dit formulier tref je aan onder het kopje ‘Vakantiepark Buiten Bergen, Gelegen tussen Schoorl en Bergen’. In dit formulier kun je de verblijfsduur selecteren, aantal personen die je zullen vergezellen, de maand waarin je het park wenst te bezoeken en de dag waarop men je kunt verwachten op het park. Na alle informative verwerkt te hebben kun je klikken op het groene tabje ‘zoek vakantiehuizen’.

Je krijgt dan op basis van je wensen en voorkeuren binnen enkele seconden een overzicht te zien van alle beschikbare accommodaties. Je krijgt per accommodatie een foto te zien, de locatie van de accommodatie en hoe andere bezoekers de accommodatie beoordeeld hebben. Je krijgt ook te zien hoeveel personen de accommodatie kan huisvesten, hoeveel slaapkamers er zijn en het vanaf tarief. Heb je het overzicht doorgenomen en heb je interesse in een van de accommodaties, dan kun je op de foto van de desbetreffende accommodatie of op het tabje ‘meer info’ klikken.

Overige vakantiehuizen vergelijken

Als je de overige vakantiehuizen van dit park met elkaar wil vergelijken, dan kun je ook in het menu op de startpagina van de site klikken op het tabje ‘vakantiehuizen’. Je krijgt dan een overzicht van alle vakantiehuizen van dit park te zien. Je krijgt te zien waar de huizen zich bevinden, hoeveel personen de woning kunnen betrekken, aantal slaapkamers en de vanaf tarieven.

Het tarief voor de accommodatie

Weet je welke vakantiewoning je wil huren? Dan kun je klikken op het tabje 'meer info'. Je komt dan op een nieuwe webpagina terecht met gedetailleerde informatie over de desbetreffende accommodatie. Je krijgt een uitgebreide beschrijving te zien en meer foto’s. Het bedrag dat je moet betalen voor de accommodatie is inclusief eindschoonmaak, een service pakket, gratis WIFI, twee handdoeken per persoon, keukenlinnen en reserveringskosten. Er zijn ook enkele bijkomende kosten zoals toeristenbelasting, kosten voor bedlinnen en de schade & borgregeling. De kosten zijn gelukkig aan de lage kant. Heb je een baby of kleine kinderen, dan kun je ook een babybed en kinderstoel erbij huren. Ben je akkoord met de accommodatie, dan kun je klikken op het tabje ‘boek’.

Boeken van een accommodatie

Bij het boeken van je accommodatie hoef je niet direct te betalen. Na je boeking geplaatst te hebben ontvang je een betaalverzoek. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je boeking binnen 24 uur kosteloos te annuleren. Bij het boeken zul je de leeftijd van de overige reisgenoten moeten specificeren, je dient aan te geven of je een babybed of kinderstoel erbij wilt en je dient je persoonlijke gegevens in te vullen. Het mooie van dit park is dat er geen borg betaald hoeft te worden. Dit dekt het park middels de schade en borgregeling. Indien er sprake is van schade buiten je schuld om, dan wordt een bedrag tot maximaal € 125 vergoed. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje ‘bevestig uw boeking’.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen 

Als je op de hoogte wil blijven van de laatste aanbiedingen van dit park, dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van de site. Dit kun je doen door te scrollen naar de onderzijde van de webpagina waarop je je bevindt. Onder het kopje ‘Altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen’ kun je je e-mailadres en naam invullen om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Last minute deals

Het vakantiepark Buiten Bergen denkt ook aan de ‘late vogels’. Besluit je op het laatste moment een vakantie te plannen, maar weet je niet waar je naar toe kan? Dan is dit vakantiepark de meest ideale plek waar je kunt wezen. Tegen een voordelig tarief kun je op het laatste moment nog een accommodatie reserveren. Wil je weten of er accommodaties beschikbaar zijn in de periode waar jij op reis wil? Klik dan in het menu op de startpagina van de site op het tabje ‘last minutes’. Ook in dit geval krijg je een uitgebreid overzicht van de verschillende beschikbare accommodaties, detail informatie en de vanaf prijzen. Deze informatie hangt natuurlijk geheel af van de periode waarin je op vakantie wil. Het mooie van de meeste vakantiehuizen is dat de zee zich op fietsafstand bevindt. Je kunt dus gemakkelijk een dagje doorbrengen langs de zee.

Contact opnemen met de klantenservice

Heb je hulp nodig of wil je meer informative over je boeking, dan kun je gerust contact opnemen met een vriendelijk medewerker van de klantenservice van dit park. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar [email protected] of je kunt bellen naar het telefoonnummer +31 (0)88 900 1536. In alle gevallen doen de klantenservice medewerkers er alles aan om je vraag zo goed als mogelijk te beantwoorden en hulp te bieden waar nodig. Wil je iemand van de receptive spreken, dan kun je bellen naar het telefoonnummer +31 (0)88 900 1515.


Vakantiepark Buiten Bergen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Vakantiepark Buiten Bergen.

Bezoek Vakantiepark Buiten Bergen

Schrijf een review