Hooge Holt

Wanneer je op zoek bent naar een leuke vakantiebestemming in eigen land, dan is vakantiepark ’t Hooge Holt in Gramsbergen een echte aanrader. Het vakantiepark is geschikt voor het gehele gezin en biedt plezier voor zowel jong als oud. Het gezellige en gastvrije vakantiepark scoort maar liefst een 8.3 van meer dan 1250 recensies. Het kan dan ook bijna niet anders dat jij en je gezin er ook een echte topvakantie gaan krijgen.

Vakantiepark ’t Hooge Holt

Vakantiepark ’t Hooge Holt is de ideale plek voor zowel jong als oud om een geweldige vakantie te hebben. Het park beschikt over meer dan 200 Finse bungalows en vakantiehuisjes. De woningen zijn geschikt voor minimaal 4 personen en maximaal 6 personen. Hierdoor kan je gemakkelijk met je gehele gezin in één huisje. Wil je met je gehele familie op vakantie? Dan kan je altijd de mogelijkheden bekijken om de huisjes dichtbij elkaar te boeken. Het vakantiepark heeft voor de vakantieganger van alles te bieden. Het park heeft vele faciliteiten zoals onder andere:

  • Een binnen- en buitenzwembad

Tijdens je verblijf op Vakantiepark ’t Hooge Holt kan jij gebruikmaken van het binnen- en buitenzwembad. Je krijgt een pasje aangeboden van het park waarmee je de zwembaden kan bezoeken tijdens de openingstijden. De zwembaden zijn een feestje voor zowel als oud. Het binnenzwembad is een heerlijk zwembad voor het gele gezin. Neem een plons in het grote bad of genieten van een aantal baantjes trekken. Voor de kinderen is er ook genoeg ruimte om te spelen en spetteren. Voor de kinderen is er een speciaal gedeelte met een leuke waterfontein. In het peuterbadje kan je ook allerlei leuke speeltoestellen vinden. De kleintjes kunnen glijden van een klein glijbaantje en zullen veel spetterplezier hebben.

 

  • Vissen op Vakantiepark ’t Hooge Holt

Vakantiepark ’t Hooge Holt is de droom voor elke sportvisser. Direct vanuit je eigen achtertuin bij jouw vakantiehuisje kan je jouw hengel uitwerpen in het water. Geniet een aantal uren van je favoriete sport terwijl de kinderen zich vermaken op het vakantiepark. Vakantiepark ’t Hooge Holt heeft een zeer interessante visvijver met grote karpers en voorns. Een deel van de vakantiehuizen op het park liggen direct rond dit water. Hierdoor ben je alleen maar enkele stappen verwijderd van jouw leukste hobby. Wanneer je een huisje wilt aan de visvijver, dan zijn er verschillende types vakantiehuizen aanwezig. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat er altijd een leuk vakantiehuis aanwezig is voor jouw vakantie.

  • Bowling op Vakantiepark ’t Hooge Holt

Heb jij zin om samen met je gezin of familie een potje te bowlen? Dan kan je dit gemakkelijk op het vakantiepark.  Het park beschikt over twee mooie bowlingsbanen in het thema glow in the dark. Samen met een lekker hapje en een drankje heb jij de mogelijkheid tot een mooie strike. Er zijn in de bowlingbaan ook speciale extra lichte bowlingballen aanwezig zodat de kinderen ook gezellig mee kunnen bowlen. Daarnaast is er een kleine hulpdraak aanwezig die de kinderen helpt om de bal de juiste richting in te laten rollen. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat de kinderen zich ook geen moment vervelen.

  • Horeca op Vakantiepark ’t Hooge Holt

Het park beschikt over verschillende gezellige horecagelegenheden waar zowel jong als oud kan genieten van een lekker hapje of drankje. De gelegenheden hebben bijvoorbeeld een speciaal kids menu waardoor de kinderen ook heerlijk kunnen smullen. Bij Gasterij Spiezz op het vakantiepark kan je als gast genieten van een lekker à-la-cartemenu. Daarnaast heeft het restaurant een lekkere selectie aan heerlijke wijnen en speciaal bieren. Heb je meer zin in een snelle hap? Dan kan je in het bruisende middelpunt van Vakantiepark ’t Hooge Holt een bezoek brengen aan Plaza. Deze snackbar bied je een heerlijk assortiment aan in eten, koffie en gebak en speciaal bieren.

  • Midgetgolf

Alsof er nog niet voldoende op het park aanwezig is, heeft Vakantiepark ’t Hooge Holt ook nog een midgetgolfbaan voor de gasten. Het vakantiepark heeft namelijk gezelligheid erg hoog in het vaandel staan en vind het belangrijk dat je heerlijk kan genieten. Het midgetgolfparcours heeft 18 holes die allemaal leuke en verrassende hindernissen heeft. Ga dus met je kinderen, je broer of zus de uitdaging aan in een gezellig en leuk potje midgetgolf.

  • Activiteiten speciaal voor kinderen

Kom je met kinderen op vakantie, dan ben je zeker dat de kinderen zich geen moment zullen vervelen. Voor elk kind is wat aanwezig op het park. Zo is er bijvoorbeeld speciaal voor de kinderen een kinderboerderij aanwezig op het vakantiepark. In de kinderboerderij kan je hertjes, geitjes en nog veel meer leuke dieren spotten. Een andere kinderactiviteit is de Mad Monkey Jungle. Laatstgenoemde is een schitterend kinderspeelparadijs. Deze binnenspeeltuin is geheel overdekt en gevuld met allerlei interessante speeltoestellen. Alsof het nog niet genoeg is biedt Vakantiepark ’t Hooge Holt ook een eigen animatieteam met recreatieprogramma aan voor de kinderen. Het animatieteam bestaat uit Guus de vogelverschrikker en Gelien. Beide organiseren ze allerlei leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Zo kunnen de kinderen meedoen aan ochtendgymnastiek, dansen, knutselen of samen lasergamen. Er is van alles te doen samen met Guus en Gelien voor de kinderen.

Bovengenoemde faciliteiten zijn enkel een aantal faciliteiten die aangeboden worden bij Vakantiepark ’t Hooge Holt. Op het vakantiepark kan je ook genieten van fietsverhuur, een escape room, e-shopper verhuur, een kapsalon en een leuke tennisbaan.

Je hond meenemen naar Vakantiepark ’t Hooge Holt

Wanneer je met het gehele gezin op vakantie gaat, dan wil je natuurlijk ook je trouwe viervoeter meenemen. Gelukkig is het op Vakantiepark ’t Hooge Holt mogelijk om jouw hond mee te nemen. Je hond is in veel accommodaties toegestaan. Het is wel verstandig om vooraf te bekijken in welke accommodatie jouw hond welkom is. Doordat de omgeving van het park met veel groen omgeven is, is ideaal voor een fijne wandeling met de hond. Het bos heeft verschillende wandelroutes zodat je ook kan genieten van de nodige afwisseling. Daarnaast is er vlakbij Vakantiepark ’t Hooge Holt een leuke rivier te vinden. Wandel met je hond gezellig langs de rivier en laat je hond eventueel een frisse duik nemen, het is tenslotte ook zijn vakantie.


Hooge Holt Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Hooge Holt.

Bezoek Hooge Holt

Schrijf een review