Skivakantie

Heerlijk op skivakantie gaan is een echte aanrader. Even lekker erop uit naar bijvoorbeeld Duitsland, de Alpen of misschien wel naar Tsjechië. Genieten van die prachtige besneeuwde bergtoppen met mooie pistes. Wij hebben hier voor u een paar prachtige skivakantie aanbieders. Stuk voor stuk bieden  ze heerlijke skivakanties aan naar diverse bestemmingen. Langlaufen, van de piste af met ski's of misschien wel een snowboard. Voor ieder wat wils en tegen scherpe prijzen. U wilt natuurlijk op vakantie lekker kunnen genieten van de mooie omgeving en misschien ook wel de apré-ski feesten! Bekijk daarom de mooie aanbiedingen en arrangementen van een TUI, Bizztravel en Skichalets naar de diverse bestemmingen.

Skichalets

Skichalets.nl | Catered Chalet Specialist | All-inclusive service, All inclusive skichalets; het beste van 2 werelden: de huiselijkheid, privacy van je eigen chalet en het gemak van de service zoals in een hotel.Lees verder »

Skivakantie naar de Alpen

Het populairste skigebied in Europa is toch wel de Alpen. Of u nu voor de Duitse, Franse, Oostenrijkse, Zwitserse of Italiaanse Alpen gaat. Het is en blijft een prachtige ervaring met elk hun pluspunten. De keuze voor uw bestemming maakt het hierdoor misschien niet makkelijker op. Want waar kunt u nu het beste op skivakantie gaan en wat zijn de voor- en nadelen. Hier kunnen wij u ook geen direct advies ingeven omdat dit heel persoonlijk is. Bent u namelijk meer een natuurliefhebber en houd u van rust om u heen? Dan zijn de Oostenrijkse en Italiaanse skigebieden misschien niet persé wat voor u. Het gros van de Nederlandse skigangers die ook van een leuk apré-ski feestje houden kiest namelijk voor deze bestemmingen. Dat neemt niet weg dat er ook wel een paar rustige gebieden zijn, maar dit vraagt wel wat zoekwerk. De Franse Alpen, maar ook de Zwitserse Alpen zijn wat meer gericht op de gezinnen en ouderen met wat minder massa toerisme. Dit komt mede doordat hier de skipistes over het algemeen wat vlakker zijn waardoor de echte thrillseekers uitwijken naar een Oostenrijk. Bent u een beginner of wilt u meer rust dan raden we u meer de Zwitserse Alpen aan of de Franse. Wilt u echter ook lekker gaan feesten en wat meer gezelligheid dan kunt u misschien weer beter in de omgeving van Tiroll kijken. Vele keuzes om te maken, en dan moet het ook maar beschikbaar zijn. De laatste jaren is een skivakantie namelijk bijzonder populair, dus als u een bestemming weet dan raden we u aan om niet te lang te wachten met boeken.