Solmar

Solmar Tours online

Wanneer je denkt aan een vakantie aan de Spaanse costa's, dan denk je natuurlijk aan de reizen van Solmar Tours. Het bedrijf is namelijk sinds 1984 actief als touroperator met een specialisatie in de Spaanse Costa's. Doordat het bedrijf geniet van een jarenlange ervaring, zijn ze na al deze jaren de specialist en marktleider in het aanbieden van reizen in Spanje. De meeste mensen denken bij Solmar Tours direct aan de goedkope busreizen die het bedrijf aanbiedt. Toch biedt het bedrijf nog veel meer aan. Wist je dat je bij Solmar Tours ook terecht kunt voor voordelige vliegvakanties of voordelige reizen met je eigen vervoer? Op deze manier kun je bij Solmar Tours terecht voor allerlei soorten vakanties aan de Spaanse Costa's. 

Wie zijn Solmar Tours?

Solmar Tours is een bedrijf welke in 1984 is opgericht in het Brabantse Maarheeze. Het bedrijf is zoals eerder vermeld de echte specialist voor vakanties aan de Spaanse Costa's. Wanneer je kiest voor een vakantie via Solmar Tours, dan zal het bedrijf de vakantieganger geheel ontzorgen. Solmar is niet voor niets gespecialiseerd in familievakanties. Bij Solmar Tours word je dicht bij huis opgehaald en word je afgezet direct bij je hotel. Op deze manier zal het bedrijf je geheel ontzorgen vanaf de start van je vakantie. Bij Solmar Tours staat een onvergetelijke en ontzorgde vakantie geheel centraal. Wist je dat Solmar ook beschikt over een eigen transferium speciaal voor de busreizen? Daarnaast beschikt Solmar Tours ook meer dan 48 verschillende opstapplaatsen. Deze opstapplaatsen zijn verdeeld binnen in Nederland en België, waardoor er altijd voldoende opstapmogelijkheden zijn in je buurt. 

Voordelige reizen met een goede kwaliteit 

Solmar vind het belangrijk om een zo goed mogelijke service te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs. Dit was dan ook direct het doel tijdens de opstart in 1984 door familie Engelen. Na al deze jaren staat dit nog steeds centraal in de bedrijfsvoering van het bedrijf. Het bedrijf heeft namelijk als prioriteit dat alle vakanties toegankelijk zijn voor een divers publiek. Daarnaast vindt Solmar het belangrijk dat wanneer je op vakantie gaat met het bedrijf dat je er achteraf met tevredenen herinneringen op terug kijkt. Het maakt hierbij niet uit of je kiest voor een busreis, een vliegreis of een reis met eigen vervoer. Wanneer je ervoor kiest om via Solmar te boeken, dan kun je ervan uitgaan dat jouw reis met de grootste zorg is samengesteld en dat je reis met de grootste zorg zal worden uitgevoerd. Hierdoor ben je er bij Solmar tours van verzekerd dat ze het de klant altijd naar hun zin zullen maken. 

Niet alleen kwaliteit staat centraal bij Solmar Tours. Het bedrijf vindt het namelijk ook belangrijk dat hun reizen worden aangeboden tegen een zo laag mogelijke prijs. Naast de scherpe prijzen die geboden worden door Solmar kun je ook geregeld profiteren van speciale acties. Een aantal voorbeelden van deze acties zijn de vroegboekkortingen, herfstkorting, winterkorting en last minute korting. 

Bij het bedrijf nemen ze hun diensten niet voor lief. Het bedrijf vindt het namelijk belangrijk om elke dag te blijven verbeteren. Door te blijven verbeteren zijn ze ervan overtuigd dat de klant zorgeloos kan ontspannen tijdens je vakantie. Door elke dag opnieuw te verbeteren kunnen ze bij Solmar ervoor zorgen dat gasten optimaal kunnen genieten tijdens hun verblijf aan de Spaanse Costa's. Het bedrijf verbeterd dagelijks zodat het klantcontact en de tevredenheid hoog blijft. Solmar vind het belangrijk om rekening te houden met de behoeftes van de klanten. Door ervoor te zorgen dat klanten extra aandacht krijgen, kan het bedrijf ervoor zorgen dat je als klant kunt genieten van een onbezorgde vakantie. Hierdoor staat het verbeteren van de diensten hoog in het vaandel bij Solmar. 

Solmar personeel rondom je verblijf

Wanneer je kiest voor een vakantie via Solmar, dan zijn er op locatie Nederlandssprekende reisspecialisten aanwezig. Deze reisspecialisten hebben een jarenlange ervaring en kennis opgebouwd. Hierdoor staan de reisspecialisten ook nauw in contact met de hotels op locatie. Deze ervaring zorgt ervoor dat het Solmar personeel ter plekke gemakkelijk wegwijs gemaakt kan worden. De reiziger wordt hierdoor geïnformeerd over de leukste bezienswaardigheden en de leukste excursies.  Hierdoor ben je als reiziger ervan verzekerd dat je kunt gebruikmaken van extra hulp, kennis en de nodige communicatie tijdens hun verblijf. 

Daarnaast vinden ze bij Solmar Tours duurzaamheid heel erg belangrijk. Het bedrijf is zich namelijk ook erg bewust van de tijd waarin we leven. Hierbij kun je mede denken aan de klimaatverandering. Bij Solmar Tours vinden ze het daarom belangrijk om hun reizen op een duurzame manier aan te bieden. Het grootste aanbod van de reizen van Solmar wordt hierdoor aangeboden in de vorm van busreizen. Reizen met een bus is natuurlijk een erg milieubewuste keuze en daarnaast een erg voordelige manier van reizen. Het is daarom ook niet voor niets dat de busreizen steeds populairder worden. 

De busreizen van Solmar Tours 

Wanneer je kiest voor een busreis via Solmar Tours, dan vertrek de bus altijd in de ochtend richting je vakantiebestemming. Je krijgt van het bedrijf een opstapplaats toegewezen welke dicht bij jouw woonplaats gevestigd ligt. Wanneer je opgehaald bent in je eigen regio, dan kan het voorkomen dat je later in Maastricht alsnog over moet stappen op een andere bus. Deze overstap is gelukkig erg goed geregeld waardoor dit erg ontspannend verloopt. 

Elke bus is voorzien van een team welke ervoor zorgt dat je reis zo aangenaam mogelijk verloopt. Het team zorgt ervoor dat er regelmatig een pauze plaatsvindt tijdens de reis richting je bestemming. Er wordt bijvoorbeeld regelmatig een stop gemaakt bij wegrestaurants of voor een snelle sanitaire stop. Laat in de avond wordt er nog eens gebruikgemaakt van een korte stop waarna je de nacht zult doorbrengen in de bus. Hierdoor is de aankomst op je reisbestemming altijd in de ochtend, in de loop van de ochtend of vroeg in de middag. 

Royal Class en First Class busreizen 

Wanneer je kiest voor een busreis van Solmar Tours, dan kun je standaard genieten van Royal Class. Alle bussen van de touroperator zijn standaard uitgerust met dubbel glas, dvd, airco, luchtvering en een dubbel remsysteem. Daarnaast is er een koelkast aanwezig en sanitair die te gebruiken is tijdens noodgevallen. Daarnaast is elke stoel voorzien van een leeslampje en een blower. De Royal Class bussen zijn dubbeldeksbussen waarbij het benedendek beschikt over 16 stoelen en het bovendek over 50 stoelen. 

Wil een stapje verder gaan en genieten van nog meer luxe, dan kun je kiezen voor First Class. Wanneer je kiest voor First Class dan dien je een toeslag te betalen. De stoelen in de First Class bussen zijn breder en comfortabeler. Hierdoor heb je meer ruimte, waardoor je ook geniet van meer comfort tijdens je reis. 

Vliegreizen via Solmar Tours

Bij Solmar Tours staan de busreizen centraal, maar je kunt ook kiezen voor een vliegvakantie via de touroperator. Wanneer je kiest voor een vliegvakantie via Solmar Tours, dan dien je op te stappen via de luchthavens: Eindhoven Airport, Rotterdam The Hague Airport of Schiphol Amsterdam. Wanneer je kiest voor een vliegvakantie in de winter, dan kan er enkel gekozen worden om te vliegen vanaf Eindhoven Airport. Wanneer je kiest voor een zonvakantie, dan kun je kiezen uit de volgende bestemmingen: Barcelona (Costa Brava en Costa Dorada), Alicante (Costa Blanca) en Malaga (Costa del Sol). De vluchten worden allen verzorgd door Transavia. 


Solmar Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Solmar.

Bezoek Solmar

Schrijf een review