Een vakantie waarbij je alles zelf kan bepalen en waarbij jij alle geheime parels in het gebied kan ontdekken. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch is het zeker mogelijk. In de meeste gevallen denken mensen bij vakantie direct aan een hotel aan zee waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Tijdens deze vakanties is het zelfs al geregeld hoe laat je moet eten en hoe laat je aanwezig moet zijn bij de liveshow in de avond. Klinkt natuurlijk fijn, nergens over nadenken, maar erg veel van het land zie je op die manier niet. Doordat je voor alle faciliteiten van het hotel betaald, kom je vaak het resort maar weinig af. Uiteindelijk ken je het resort van binnen en buiten, maar de omgeving heb je nauwelijks gezien. Wanneer jij ook meer wilt zien van een land, dan is een camper huren erg gemakkelijk. Je hoeft niet zelf een camper te hebben, binnen enkele minuten heb jij een comfortabele camper gevonden voor jouw reis.

Eenvoudig en snel een camper huren bij Camptoo

Wanneer je op zoek bent naar een camper, dan heb je natuurlijk geen zin om uren op zoek te zijn naar de ideale camper. Gelukkig is dit ook helemaal niet nodig. Bij Camptoo kan je namelijk eenvoudig en voordelig de ideale camper vinden voor jouw reis. De website heeft een ruim aanbod waardoor er altijd een leuke camper tussen zit. Het aanbod van de aanbieder bestaat uit verschillende soorten campers van particuliere verhuurders. Het maakt in dit geval helemaal niet uit of je op zoek bent naar een ruime gezinscamper of een avontuurlijke buscamper. Wanneer je gaat zoeken naar een camper, dan vind je altijd wel een unieke camper die past in jouw persoonlijke budget. Wanneer je kiest voor een vakantie bij Camptoo, dan ben je altijd verzekerd op pad. De campers zijn altijd goed verzekerd wanneer ze verhuurd worden. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje en het is belangrijk dat jij je daar op vakantie geen zorgen over hoeft te maken. Daarnaast zijn de campers altijd voorzien van pechhulp waardoor al jouw zorgen ontnomen worden bij eventuele gebreken. Hierdoor is het huren van een camper altijd persoonlijk en vertrouwd. Wanneer je de keuze maakt voor het huren van een camper, dan is dit erg gemakkelijk via de website van Camptoo. Wanneer je jouw ideale camper hebt gevonden, dan kan je direct met de eigenaar van de camper in contact komen. Dat wil niet zeggen dat Camptoo niks doet, het bedrijf staat namelijk ook voor je klaar voor, tijdens en na de reis.

Voordelig een caravan huren via Camptoo

Wil je liever met je eigen auto op vakantie en een caravan huren, dat is ook mogelijk. Bij Camptoo kan je gemakkelijk en snel een unieke caravan huren van een particuliere eigenaar. Het maakt niet uit of je een kort weekend weg gaat of een lange zomervakantie. Het aanbod van Camptoo is immens en er zit altijd een leuke deal tussen voor jou. Het aanbod is erg voordelig en daarnaast ook gemakkelijk te boeken. Vind gemakkelijk jouw ideale caravan en vraag vrijblijvend een reservering aan en betaal veilig en gemakkelijk via de website van de aanbieder. Camptoo vindt het belangrijk dat jij als reiziger veilig en goed verzekerd op reis gaat. Daarom worden de campers en caravans altijd gecheckt en is er een veilig betaalsysteem. Doordat andere reizigers een review kunnen geven over de verhuurder, heb je altijd een inzicht op de verhuurder. Hiermee zorgt de aanbieder voor een betrouwbare community. Wanneer je een caravan hebt gevonden, dan is het gelukkig supergemakkelijk om de caravan te huren. Doordat je direct in contact staat met de eigenaar, is het erg gemakkelijk om afspraken direct te maken. De aanbieder vindt het persoonlijke contact tussen de verhuurder en de reiziger een topprioriteit. Kom je er niet uit? Dan staat Camptoo altijd klaar voor je wanneer je hulp nodig hebt.

De voordelen van Camptoo

Camptoo heeft een aantal voordelen waar ze trots op zijn. Deze voordelen zijn daarnaast erg voordelig voor de reiziger. Daarom delen wij graag de voordelen van Camptoo:

  • Het grootste aanbod van Nederland in campers en caravans
  • Goed verzekerde campers en caravans
  • Tot 40% goedkoper dan traditionele verhuurbedrijven
  • Een 24/7 support

Deze voordelen zijn natuurlijk erg interessant wanneer jij op zoek bent naar een leuke caravan of camper. Doordat je direct bij de particuliere verhuurder boekt, zijn de kosten een stuk lager dan bij traditionele verhuurbedrijven. Een ander voordeel aan de particuliere verhuur is dat de verhuurder altijd zuinig is op zijn eigen camper. Hierdoor weet je zeker dat de camper goed onderhouden is en netjes aan je geleverd wordt. Gaat iets toch niet helemaal naar wens? Dan is Camptoo er altijd om jou te ondersteunen tijdens je reis.

Hoe huur ik een camper of caravan via Camptoo?

Wanneer je hebt besloten dat je niet voor een hotel kiest, maar liever op vakantie gaat met een camper of caravan, dan kan je zoektocht beginnen. Camptoo biedt de reiziger een enorm aanbod waardoor jij al snel een camper, een buscamper of een caravan gevonden hebt. Bekijk samen met jouw reisgezelschap welke camper of caravan het beste bij jullie past. Om je te helpen bij je keuze heeft de website een mogelijkheid aangeboden om je zoekresultaten te filteren. Hierdoor kan je specifiek zoeken op ophaallocatie, producttypes en het aantal slaapplaatsen. De onlineadvertenties op de website geven de klant een goed zicht op het aanbod. Door middel van foto’s, beschrijvingen en eigenschappen kan jij gemakkelijk zien welke camper of caravan interessant voor je is. Heb je een leuke gevonden? Dan kan je op twee manieren contact opnemen met de eigenaar. Stuur een bericht naar de eigenaar of je plaats direct een reservering. Wanneer je nog vragen hebt over de camper of caravan dan kan je dus gemakkelijk de verhuurder een bericht sturen. De eigenaar kan jouw vragen beantwoorden, waarna jij er alsnog voor kan kiezen om te reserveren. Wanneer jij een reservering plaats, dan kan de verhuurder zodra hij akkoord is jouw reservering accepteren. Na de reservering dien je 25% van het bedrag aan te betalen. Dit kan via het veilige betaalsysteem via de website. De rest van het bedrag dien je acht weken voor aanvang te voldoen. Je krijgt hiervan automatisch een bericht. De eigenaar krijgt pas het bedrag op de dag van de levering. Hierdoor ben jij er altijd van verzekerd dat jouw geld pas overgemaakt wordt, wanneer jij de camper of caravan in handen hebt. De vierde stap is het betalen van een waarborgsom. De hoogte van de waarborgsom wordt bepaald door de verhuurder van de caravan of camper. Doorgaans is de waarborgsom €500,- tot €1000,-. De waarborgsom wordt na je teruggestuurd na afloop van de huurperiode. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele schade of naheffingen zoals aftanken of schoonmaak. Wanneer je een camper of caravan huurt, dan kan je kiezen voor een eigen risico van €1000,- of €150,-. Vanzelfsprekend betaal je meer geld voor de camper wanneer je kiest voor een lager eigen risico. Wanneer je kiest voor een lager eigen risico, dan zakt het borgbedrag ook. Het is dus erg gemakkelijk om een camper of caravan te huren via Camptoo. Op deze manier kan jij zorgeloos je vakantie beginnen op een mooie plek binnen Europa.

 


Camptoo Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Camptoo.

Bezoek Camptoo

Schrijf een review