Camperdays.nl

Ben jij op zoek naar avontuur tijdens je vakantie en wil jij niet dat alles al vooraf voor je bepaald is, dan biedt Camperdays jou een aantal geweldige opties aan. Bij Camperdays kan je namelijk gemakkelijk en voordelig een comfortabele camper huren voor een unieke vakantiebeleving. Ontdek met je camper nieuwe plaatsen en ontdek de prachtige natuur van andere landen. Het mooie ervan is, dat je dit allemaal in je eigen tempo kan doen.

Op vakantie met de camper

Je kunt kiezen voor een all inclusieve vakantie waar alles al voor je bepaald is of je richt je eigen vakantie in. Het laatste is minstens zo leuk en je ziet tenminste iets van het land wat je bezoekt. Je komt tijdens je reis op plekken die voor veel toeristen verborgen blijven. Wanneer je een camper huurt, dan beslis je namelijk geheel zelf waar en wanneer je ergens naar toe reist. Wil je een dagje langer blijven in een stad of juist wat sneller weg? Alles is mogelijk wanneer je met een camper op vakantie gaat. Met een camper heb je namelijk veel flexibiliteit in het plannen van je reis. Geniet van de ultieme vrijheid en ontdek de mooiste plekjes van de wereld. Wanneer je een camper huurt bij Camperdays.nl, dan kan je kiezen voor een camper die geheel aan jouw wensen voldoet. Ontdek met de camper de mooiste bestemmingen in Amerika, Europa, Canada of waar dan ook! Geniet van een vakantie zonder zorgen terwijl je op een spannend avontuur bent.

Snel en eenvoudig een camper huren bij Camperdays.nl

Het maakt niet uit of je heel Amerika wilt doorreizen of enkel een aantal daagjes wilt genieten van een bepaald land. Een camper geeft je vrijheid en daar gaat Camperdays.nl helemaal in mee. De aanbieder vindt het belangrijk dat jij je vakantie geheel naar eigen vrijheid kan plannen. Het enige wat jij hoeft te doen is op de website te zoeken tussen het enorme aanbod huurcampers naar de perfecte camper voor jou. Door het enorme aanbod ben jij ervan verzekerd dat er een ideale camper tussen zit voor jou. Wanneer je een camper wilt huren, dan kan je dit doen in 3 gemakkelijke stappen via de website:

 1. Zoek naar jouw ideale camper

Wanneer je op zoek gaat naar de ideale camper voor jouw vakantie, dan kan je gemakkelijk de gewenste data van je reis invoeren. Daarnaast dien je de locatie van je reis in te vullen. Binnen enkele seconden zie jij alle beschikbare campers weergegeven worden met de door jouw gewenste data en locatie.

 1. Bekijk de aanbiedingen

Wanneer je op zoek gaat naar een camper, dan wil je natuurlijk genieten van een scherpe prijs. Op de website van Camperdays.nl kan jij gemakkelijk en vrijblijvend de scherpste prijs aanvragen voor jouw gewenste camper. Heb je heen hulp nodig en heb je zelf al een scherpe prijs gevonden? Dan kan je natuurlijk ook direct boeken. Op deze manier weet jij zeker dat niemand jou voor is.

 1. Boek en vertrek

Heb jij de ideale camping gevonden voor een scherpe prijs? Dan hoef jij alleen nog maar te boeken. Het boekingsproces via de website gaat erg gemakkelijk en in duidelijke stappen. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een leuke camper te huren voor jouw bestemming. Rond je boeking af en je kan direct aan jouw geweldige reis beginnen.

Wereldwijd een camper huren

Wanneer je een reis wilt maken in Amerika, dan heb je er weinig aan om een camper te huren in Nederland. Daarom heeft Camperdays.nl de mogelijkheid om wereldwijd op meer dan 300 locaties een camper te kunnen huren. Wil jij de winter gaan beleven in Alaska, de Australische Outback verkennen of vertrekken naar een roadtrip over Route 66 in Amerika? Alles is mogelijk bij de aanbieder. Wanneer je op zoek gaat naar je camper, dan is het belangrijk om vooraf te bedenken wat voor jou het ideale startpunt is. Wanneer je jouw ideale startpunt hebt gevonden, dan kan je bekijken of er een camper beschikbaar is op één van de internationale bestemmingen. Bij Camperdays.nl kan jij gemakkelijk en snel een camper huren in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en nog veel meer internationale bestemmingen. Het bedrijf werkt internationaal met vele gerenommeerde bedrijven samen in het aanbieden van campers: van de twee bekende Amerikaanse verhuurbedrijven Cruise America en Road Bear RV tot aan Jucy voor een actieve vakantie in Australië en Nieuw-Zeeland. Een andere grote partij met wie het bedrijf samenwerkt is Apollo.  Dit is een bedrijf wat wereldwijd actief is met talrijke locaties in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland.

Welke camper past het beste bij jou?

Welke camper het beste bij jou past, is natuurlijk ook afhankelijk van het soort vakantie dat je wenst te maken. Bekijk dus bij het zoeken naar een camper welke camper het beste bij jouw bestemming past. Er zijn daarom een aantal handige tips waar je rekening mee kan houden tijdens je zoektocht naar een camper.

 • Campers met een alkoof bieden de reiziger extra ruimte met een tweepersoonsbed boven de cabine van de bestuurderscabine. Deze indeling is ideaal wanneer je jouw binnenruimte zo goed mogelijk wilt benutten en meer zitruimte te creëren. Een ander voordeel hiervan is dat als je met meer dan twee personen reist, je een extra bed kan creëren in het leefgedeelte van de camper.
 • Gedeeltelijk geïntegreerde campers hebben het woongedeelte van de camper als een verlengstuk van de bestuurderscabine. Bij volledig geïntegreerde modellen zijn zowel het woongedeelte als de bestuurderscabine gecombineerd in één vaste leefruimte. Dit zorgt bij veel mensen voor een aangenaam gevoel omdat de woonunit direct verbonden is met de chauffeurscabine.

 

Wanneer je een camper wilt boeken via de website van Camperdays.nl, dan kan je kiezen uit verschillende soorten campers. De aanbieder biedt de klant:

 • Kleine campers
  Deze camper is geschikt voor een reisgezelschap tussen de 2 en 4 personen. Hij is ideaal voor personen die niet erg veel plaats nodig hebben. De voordelen van de camper zijn de mobiliteit, compactheid en de lage huurprijs. De camper heeft een brandstofverbruik van ongeveer 10-20 liter per 100 km.

 • Luxe campers
  Deze camper is geschikt voor een reisgezelschap tussen de 3 en 7 personen. Deze camper is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar wat meer comfort. De voordelen van deze camper zijn de ruimte, hij is zeer comfortabel en de exclusieve uitrusting. De camper heeft een brandstofverbruik van ongeveer 25 liter per 100 km.

 • Grote campers
  Deze camper is geschikt voor een reisgezelschap tussen de 3 en 7 personen. Deze camper is ideaal voor mensen voor de ervaren bestuurders.
  De voordelen van deze camper zijn de ruimte en het comfort van het voertuig. De camper heeft een brandstofverbruik van ongeveer 25-35 liter per 100 km.

 • 4x4 campers
  Kleine campers
  Deze camper is geschikt voor een reisgezelschap tussen de 2 en 4 personen. Hij is ideaal voor personen die graag het landschap willen verkennen over minder gangbare wegen. De voordelen van de camper zijn de all terrain functies en de krachtige motor. De camper heeft een brandstofverbruik van ongeveer 16 liter per 100 km.

 • Truckcampers
  Deze camper is geschikt voor een reisgezelschap tussen de 2 en 5 personen. De camper is ideaal voor de gevorderde bestuurders. De voordelen van deze camper zijn dat hij all terrein eigenschappen heeft, comfort, mobiliteit en een krachtige motor. De camper heeft een brandstofverbruik van ongeveer 30 liter per 100 km.

De beloften van Camperdays.nl

Sinds de oprichting van het bedrijf vindt Camperdays.nl het erg belangrijk om de klant te helpen aan een zorgeloze en onafhankelijke reis. Zelfs tijdens onzekere tijden zorgt het bedrijf ervoor dat jij een camperavontuur kan plannen. Dit kunnen ze jou garanderen door een aantal veiligheidsgaranties. De aanbieder zorgt ervoor dat jij thuis gewoon thuis kunt laten en kunt genieten van een heerlijke ervaring tijdens je vakantie. Wanneer er bijvoorbeeld onverwacht iets gebeurt, dan zorgt het bedrijf ervoor dat ze geen extra kosten rekenen en betalen ze jou snel terug. Een ander voordeel is dat het bedrijf samenwerkt met professionele en betrouwbare partners, waardoor de door jouw gehuurde camper altijd in goede conditie en schoon is. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en kan je genieten van een geweldig avontuur.


Camperdays.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Camperdays.nl.

Bezoek Camperdays.nl

Schrijf een review