SRC Reizen

SRC Reizen

De slogan ‘SRC laat je meer zien!’ is niet voor niets uitgekozen door de reisaanbieder. SRC Reizen wil de reiziger namelijk niet alleen de highlight laten zien, maar ook de onbekende parels op de reisbestemming. Op deze manier zie je nog veel meer van de wereld tijdens je gekozen reizen en komt de cultuur van je gekozen bestemming echt tot leven. De bestemmingen van SRC Reizen zijn erg divers waardoor je de mooiste plekjes ter wereld kan bewonderen tijdens een reis.

De beloftes van SRC Reizen

Maar liefst 38 jaar geleden werd SRC Reizen opgericht. Sindsdien is de reisaanbieder een zeer bekende en betrouwbare aanbieder in de reiswereld. De reisaanbieder heeft niet voor niks een enorme populariteit. SRC Reizen biedt de gast namelijk allerlei voordelen aan voor de klanten:

 • Op vakantie met de beste reisleiders
  Tijdens je vakantie word je begeleid door de beste reisleiders en plaatselijke gidsen. Deze medewerkers zijn met zorg geselecteerd op hun enthousiasme en passie voor reizen. De reisleiders en plaatselijke gidsen kunnen je bestemming echt tot leven brengen. Hierdoor zie jij de mooiste en meest bijzondere plekjes op je bestemming. Een bijzondere mogelijkheid is dat je tijdens het boeken al kan zien wie jouw reis gaat begeleiden. Op deze manier krijg je al een kijkje in jouw reisleider voordat je vertrokken bent.

 • Geniet van de mooiste reisprogramma’s

De reisaanbieder vindt het belangrijk dat je alles uit je reis haalt, daarom bieden ze cultuur aan in de breedste vorm. De reisleiding laat jou de meeste plekken zien van de wereld en de lekkerste lokale maaltijden proeven. De reisaanbieder vindt het belangrijk dat je niet alleen de publieke toeristische hotspots ziet, maar ook de verborgen parels in het vakantieland. De reisaanbieder doet er alles aan dat jij geniet van een onbezorgde, maar rijke culturele vakantie.

 • Veel extra’s binnen je reissom
  Wanneer je een vakantie reserveert bij SRC Reizen, dan kan je genieten van allerlei extra’s tijdens je reis. Heel erg veel zaken zijn namelijk inbegrepen bij de reissom. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervoer, de overnachtingen, de excursies en eventueel eten. Bij alle aangeboden reizen kan je precies inzien wat wel en niet inbegrepen is. Op deze manier weet je vooraf precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding

Bij het samenstellen van de reizen heeft de aanbieder een belangrijk uitgangspunt: mooie reizen voor een eerlijke prijs. Soms kan het voorkomen dat een reis ergens anders goedkoper is, toch is dit in de meeste gevallen niet het geval. De reizen van SRC zijn namelijk inbegrepen met veel extra’s waar andere reisaanbieders dit niet aanbieden. Een andere reden is omdat SRC samenwerkt met enkel de beste ‘A-partners’. Je kan dit merken door je vluchten via gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en kwalitatieve hotels. Je betaalt dus voor kwaliteit, maar je krijgt ook veel kwaliteit terug tijdens je reis.

 • Reizen in goed gezelschap
  Wanneer je kiest voor een groepsreis, dan ben je ervan verzekerd dat je met een leuk gezelschap op pad gaat. Iedereen die kiest voor de groepsreis heeft namelijk een passie voor het betreffende land. Doordat jullie samen de interesse delen, zullen jullie al snel een enthousiast reisgezelschap vormen met elkaar. Hierdoor wordt het ook vaker gezien dat alleenstaande gasten zich erg thuis voelen in de groepsgezelschappen. De reisleiders zorgen er hierbij ook voor dat iedereen goed opgenomen wordt in het gezelschap.

 • 100% CO2-compensatie voor de aangeboden reizen

Samen met andere collega-touroperators zit SRC reizen bij een gezamenlijk initiatief waarbij reizen gecompenseerd worden. Sinds de start van 2018 is de aanbieder aangesloten met South Pole om de CO2 te compenseren van de gemaakte reizen. South Pole is een marktleider binnen het ontwikkelen van reductieprojecten voor de uitstoot van CO2. Hierdoor geniet je niet alleen van een leuke vakantie, maar ook van een duurzame vakantie.

 • Bijna vijf sterren

De reisaanbieder krijgt heel erg veel positieve waarderingen van de klanten. Er is zelfs gebleken dat maar liefst 69% van de mensen opnieuw reist met de aanbieder. Dit komt ook zeker niet uit de lucht vallen want op bepaalde reviewwebsites krijgt de aanbieder gemiddeld 4.5 van de 5 sterren.

 • 38 jaar een betrouwbare reisaanbieder
  De afgelopen 38 jaar heeft de reisaanbieder een heleboel ervaring opgedaan in het aanbieden van reizen. Toch wil dit niet zeggen dat de aanbieder stil zit, de aanbieder blijft namelijk vernieuwen en verbeteren. Samen met 25 ervaren medewerkers worden de leukste reizen georganiseerd. De organisatie werkt samen met partners in binnen- en buitenland en hebben daarmee een jarenlange samenwerking. Op deze manier weet de reisaanbieder zeker dat de reiziger in vertrouwde handen is. Een belangrijk aspect is ook dat de organisatie aangesloten is bij de SFR en de ANVR waardoor je zeker weet dat je met een betrouwbare reisorganisatie te maken hebt.

 

Een reis kiezen bij SRC Reizen

Wanneer je het aanbod van SRC Reizen ziet, dan zie je al snel dat er bijna geen plekje is die ze niet aanbieden. Toch kan het daardoor ook erg lastig zijn om te bepalen welke vakantie bij je past. Wanneer je een vakantie wilt boeken via SCR Reizen, dan kan je kiezen uit drie soorten vakanties: culturele groepsreizen, individuele reizen en reizen op maat. Wanneer je niet voor een groepsreis gaat, wilt dit niet zeggen dat je geen gids hebt. Je kunt namelijk zelfs bij individuele reizen kiezen voor een gids of privéchauffeur, hierdoor weet je zeker dat je niks tekortkomt tijdens je reis. De reizen van SRC zijn geschikt voor families, vriendengroepen, singles en nog veel meer. Iedereen is welkom om de reis van zijn leven te maken tijdens de reis.


SRC Reizen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over SRC Reizen.

Bezoek SRC Reizen

Schrijf een review