Vibrahotels

Ben je op zoek naar een zonnige vakantie op het Spaanse eiland Ibiza? Dan is Vibra Hotels een echte aanrader. Het bedrijf heeft inmiddels al ruim 40 jaar ervaring. De slogan van het bedrijf is ook niet voor niets: "40 jaar vriendschap en service". De ruime ervaring van het bedrijf zorgt ervoor dat je kunt genieten van de leukste vakanties in Ibiza. De hotelketen beschikt over een ruim aantal gezellige hotels, die verspreid liggen over het Spaanse witte eiland. De hotels liggen allemaal gevestigd op een unieke en prettige locatie op het eiland. De meeste hotels van Vibra Hotels liggen direct bij het strand van Ibiza. Ondanks de geweldige locaties, zijn de prijzen van de hotelketen uiterst competitief te noemen. Als gast kun je daarom genieten van een ruim comfort, tegen een scherpe en aantrekkelijke prijs. Hierdoor zijn de hotels van Vibra Hotels een echte aanrader voor de vakantievierende toerist in Ibiza. 

Wanneer je kiest voor de hotels van Vibra Hotels, dan ben je verzekerd van een leuke accommodatie tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De hotelketen heeft sinds veertig jaar een goede naam opgebouwd op het Spaanse eiland. De hotels van Vibra Hotels staan er namelijk om bekend dat ze een geweldige service aanbieden aan de gasten. De medewerkers van de hotels staan garant voor menselijke aandacht. Jaarlijks kiezen zowel blijvende als nieuwe gasten voor de hotels van Vibra Hotels. 

Een vakantie op Ibiza 

Wil je op vakantie naar het zonnige Ibiza, dan is Vibra Hotels dus een echte aanrader voor jou. De hotelketen beschikt over maar liefst 31 verschillende etablissementen op het eiland. Een vakantie in één van de Vibra hotels zal je zeker positief verrassen. De hotels zijn namelijk gevestigd op een bevoorrechte locatie. De etablissementen liggen namelijk op slechts 50 of 100 meter van het strand. Daarnaast liggen de hotels gevestigd op een korte loopafstand van de leukste clubs van het eiland. Op deze manier ben je verzekerd van plezier. De etablissementen van het hotel liggen verdeelt over de leukste plekken van Ibiza: 

Ibiza-stad

Een van de kenmerkendste gebieden van het eiland is Ibiza-stad. In Ibiza-stad kun je namelijk genieten van een monumentale schoonheid en indrukwekkende uitzichten over de Middellandse Zee. Een aantal hotels van Vibra Hotels liggen gevestigd in het prachtige gedeelte van Ibiza-stad. Dit gedeelte van het eiland wordt door de toeristen ook wel gezien als de ideale plek om te verblijven tijdens je vakantie. Je hebt vrijwel alle bezienswaardigheden en activiteiten om je heen, waardoor je nauwelijks hoeft te reizen tijdens je vakantie. 

Playa d'en Bossa

Wanneer we denken aan het uitgaansgebied van Ibiza, dan hebben we het natuurlijk over Playa d'en Bossa. Dit gebied staat bij de internationale toeristen bekend als de place to be voor de vakantievierder. De plek is dus een echte aanrader voor de vakantievierder die houdt van een leuk feestje. Een aantal van de leukste en bekendste clubs van het eiland liggen namelijk gevestigd op loopafstand in dit gebied. Niet alleen voor het uitgaansgebied is dit een geweldige plek. Vanuit de hotels van Vibra Hotels heb je namelijk ook de prachtige Middellandse Zee op loopafstand.  

Het centrum van San Antonio de Portmany

In het centrum van San Antonio de Portmany liggen ook een aantal gezellige hotels van Vibra Hotels gevestigd. Het centrum van San Antonio de Portmany is al tientallen jaren één van de populairste hotspots voor een vakantie op Ibiza. De plek heeft een uniek, maar opmerkelijk karakter. Het is namelijk een echte smeltkroes van leeftijden en nationaliteiten. Hierdoor is het gebied een echte aanrader voor zowel de feestgangers als voor gezinnen.  

De baai van San Antonio

De baai van San Antonio staat onder de toeristen bekend als één van de prachtigste plekjes aan de Middellandse Zee. De hotels van Vibra Hotels liggen in dit gebied erg dicht bij het strand van Es Puet gevestigd. Dit gezellige gebied wordt omringd met gezellige bars en restaurants die livemuziek aanbieden. Het gebied is daarom ook direct één van de meest begeerde bestemmingen op het Spaanse eiland. 

Cala Tarida

Carla Tarida is een echt referentiepunt op het gebied van comfort en plezier. Het gebied staat bekend als één van de indrukwekkendste en beroemdste strandjes die Ibiza te bieden heeft. De hotels van Vibra Hotels worden omgeven door een natuurlijke omgeving van mediterrane tuinen. Daarnaast liggen de hotels gevestigd op maximaal 100 meter van het geweldige strand van Ibiza. 

Een vakantie op Mallorca

Niet alleen op Ibiza staan er hotels van Vibra Hotels gevestigd. De hotelketen heeft namelijk ook een aantal gezellige hotels gevestigd op het Spaanse eiland Mallorca. De bevoorrechte streek van de Middellandse Zee is een echte aanrader als je op zoek bent naar een zonnige vakantie. Het eiland is zowel populair bij nieuwe gasten als bij terugkerende gasten. Mallorca biedt namelijk van alles voor de vakantievierende toerist. Je kunt genieten van de mooiste landschappen, musea, monumenten en geweldige recreatie en ontspanningsmogelijkheden. Hierdoor is het eiland een echte aanrader voor zowel jong als oud. De hotels van Vibra Hotels liggen gevestigd in de twee leukste gedeeltes van Mallorca: 

Paguera

Paguera is een klein dorpje wat gevestigd ligt in de gemeente Calviá. Dit gebied wordt ook wel gezien als een van de populairste bestemmingen van het Spaanse eiland. Dit heeft te maken met de rijkdom aan bergen en de zee. Het gebied staat onder de toeristen bekend om zijn drie prachtige stranden met helder water. Hierdoor is het gebied de ideale plaats voor gezinnen. Ben je dus op zoek naar een leuke en rustige omgeving op Mallorca, dan ben je bij Paguera aan het juiste adres. 

Playa de Palma 

Het Spaanse eiland Mallorca is een populair eiland onder internationale toeristen over de gehele wereld. Wanneer je kiest voor een vakantie op Mallorca, dan is Playa de Palma een echte aanrader. Palma is namelijk de hoofdstad van het eiland. De hotelketen Vibra Hotels heeft ook een aantal gezellige hotels gevestigd in dit gedeelte. Playa de Palma is een gebied met een prachtig strand. 

Club Vibra abonnement 

Bij de hotelketen van Vibra Hotels kun je ook kiezen voor het Club Vibra abonnement. Dit abonnement staat garant voor leuke voordelen tijdens je verblijf. 

Je kunt erg gemakkelijk lid worden van de club Vibra club. Na het aanmelden maak je kans op allerlei leuke prijzen. Daarnaast verzamel je punten met de uitdagingen die aangeboden worden door Vibra Hotels. Hoe meer punten je uiteindelijk verzameld via Club Vibra, hoe meer voordelen je krijgt via de hotelketen. 


Vibra hotels Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Vibra hotels.

Bezoek Vibra hotels

Schrijf een review