Wanneer je op zoek bent naar een gezinsvakantie waarbij je bijzonder wilt kamperen, dan ben je bij Vodatent aan het goede adres. Vodatent is een jonge reisorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in campingvakanties voor gezinnen. Het team van de reisorganisatie bestaat uit een jong team met ruim 40 jaar werkervaring binnen tentverhuurbedrijven, verschillende reisorganisaties en in de recreatieve sector bij verschillende campings. Op deze manier weet het team van Vodatent precies wat de vakantieganger verwacht en waar een campingvakantie aan moet voldoen. Ondanks dat Vodatent een jong bedrijf is, hebben ze een enorm aanbod aan accommodaties. Met ruim 550 accommodaties, verdeelt over 70 campings in 10 verschillende landen, is de aanbieder 1 van de grootste aanbieders van safaritenten in Europa. In de Benelux is Vodatent zelfs de allergrootste aanbieder.

Waarom een vakantie boeken via Vodatent

Wanneer je kiest voor een vakantie via Vodatent, dan kan je genieten van verschillende voordelen. Wanneer je in zee gaat met Vodatent kan je genieten van: - Kant-en-klaar kamperen - Het comfort van thuis - Flexibele aankomst- en vertrekdagen - Ruime en comfortabele accommodaties - Nederlandstalig personeel en een persoonlijke service - Volledig ingerichte tenten voor 2, 4 of 6 personen De medewerkers van Vodatent zijn bekend met alle campings waarmee ze samenwerken. Hierdoor kunnen ze je altijd een passend advies geven tijdens het vinden van een passende vakantie. Het team van Vodatent kijkt graag met de klant naar een leuke samenstelling van de vakantie. Wanneer je graag met een grote groep op vakantie gaat, dan kan de reisaanbieder bijvoorbeeld ervoor zorgen dat de safaritenten bij elkaar gelegen zijn. Wil je liever met zijn tweetjes? Ook dan kijkt de reisaanbieder graag met je mee om jouw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken. Het maakt niet uit of je in het hoogseizoen gaat of erbuiten, een weekend of een week, het team staat graag voor u klaar om u een ontspannende vakantie te bieden. De reisaanbieder biedt met de grootste zorg de leukste en beste campings en vakantieparken aan. De organisatie werkt enkel samen met bedrijven die zichzelf bewezen hebben voor de leukste vakanties. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers weet de organisatie precies wat de gasten verwachten tijdens hun verblijf. Hierdoor vindt de organisatie het belangrijk om eerst zelf enthousiast te zijn over het verblijf, voordat ze de gast enthousiast maken. Op deze manier zorgt Vodatent ervoor dat ze jou de ideale vakantie kunnen bezorgen in een comfortabele safaritent.

De safaritenten van Vodatent

Wanneer je kiest voor een safaritent via Vodatent, dan ben je verzekerd van alle comfort. De safaritenten van Vodatent worden door sommige ook wel benoemd als glampingtenten. Toch is dit voornamelijk een keuze voor jezelf of je de tenten beschouwd als glamping. Wanneer jij altijd enkel een simpele eigen tent gewend bent, dan zullen de safaritenten al snel als glamping aanvoelen. Vodatent biedt dus niet per definitie glamping tenten aan. De organisatie biedt zijn gasten mooie ingerichte en ruime safaritenten aan voor een scherpe prijs. De scherpe prijs kunnen ze aanbieden doordat ze samen werken met alleen de beste campings. De campings waarmee de organisatie samenwerkt vinden het net zo belangrijk als Vodatent dat de gast centraal staat. Wanneer je kiest voor een via Glamping dan kan je kiezen uit erg veel bestemmingen. De organisatie biedt bijvoorbeeld vakanties aan in: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Spanje, Tsjechië en Zweden. Door het enorme aanbod in landen zit er altijd een vakantie bij voor uw gehele gezin. De campings zijn allemaal voorzien van leuke faciliteiten en een interessante omgeving.

Safaritenten met eigen sanitair

Vodatent biedt zijn gasten een unieke beleving aan met de aangeboden safaritenten met eigen sanitair. De safaritenten zijn niet op alle campings beschikbaar. Wanneer je kiest voor een safaritent met eigen sanitair dan is je tent 10m2 groter dan een standaard tent voor 6 personen. De safaritent met sanitair is voorzien van een douche en toilet. Het voordeel van sanitair in je eigen safaritent is enorm, je hoeft hierdoor niet naar het centrale sanitair gebouw te lopen wanneer je midden in de nacht naar het toilet moet. Hierdoor geniet je van de luxe van je eigen sanitair, maar ook van de charme van een tent. Safaritenten met sanitair worden weinig aangeboden tijdens het kamperen, hierdoor is het een unieke beleving. Zowel de standaard tenten en de tenten met sanitair zijn voorzien van alle gemakken. Doordat de tenten zijn voorzien van alle comfort en gemakken, kan jij met het gehele gezin genieten van een heerlijke onbezorgde vakantie. De aangeboden faciliteiten zijn per camping verschillend, maar alle campings zijn voorzien van genoeg faciliteiten voor een heerlijk verblijf.


Vodatent Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Vodatent.

Bezoek Vodatent

Schrijf een review