Cruise vakanties

Cruise vakanties

Cruise vakanties zijn een steeds populairdere vorm van vakantie vieren onder de Nederlanders. Door middel van een luxe schip kan de vakantieganger de wereld ontdekken over de mooiste zeeën van de wereld. Vroeger stonden cruise vakanties vooral bekend als vakanties voor bejaarden, gelukkig is dit helemaal voorbij. De cruiseschepen van tegenwoordig zijn er zelfs op ingericht om amusement te bieden aan zowel jong als oud. De cruiseschepen richten zich daarnaast ook steeds meer op families in hun aanbod van faciliteiten. Hierdoor worden de cruisevakanties een steeds populairdere manier van vakantie vieren onder de Nederlanders.

CruiseReizen.nl

Cruizereizen.nl is een reisorganisatie die direct samenwerkt met rederijen overal ter wereld. Het bedrijf Cruisereizen zit gevestigd in Rotterdam en is al jarenlang actief in de wereld van cruisereizen. Het bedrijf biedt een aantal grote voordelen aa

Lees verder »
Disney Cruises

Disney Cruises

Waan je in de betoverende wereld van Disney tijdens een verblijf op Disney Cruise Line. Tijdens het verblijf krijg jij het gevoel alsof Tinkelbel jou meeneemt naar de oceaan van Nooitgedachtland. Het sprookje komt tijdens jouw verblij

Lees verder »

Het voordeel van een cruise vakantie

Een cruise vakantie is meestal een onvergetelijke vakantie voor het gehele gezin. Door het grote aanbod aan cruise vakanties ben je zelf in de gelegenheid om een bestemming te kiezen. Je kan hierbij kiezen uit tropische eilanden, wereldsteden of de mooiste natuurgebieden. Je komt op de mooiste bestemmingen aan terwijl je aan het genieten bent van de mooie faciliteiten op de zee. Elk schip biedt zijn eigen faciliteiten aan, de faciliteiten zijn dus erg afhankelijk van de bestemming waarheen je reist. Toch hebben de meeste grote cruiseschepen wel gelijkwaardige faciliteiten waarvan je kan genieten. De meeste cruiseschepen bezitten namelijk zwembaden met waterparken, meerdere wereldrestaurants, casino’s, discotheken, spa’s en de leukste animatie. Daarnaast zijn ze vaak voorzien van fitnesszalen, bioscopen en gezellige cafés. Terwijl jij geniet van je nachtrust en overdag van de leukste faciliteiten, vaart het cruiseschip naar de mooiste bestemmingen toe. Wanneer jij in de ochtend wakker wordt, ben je weer op een andere bestemming dan wanneer je ging slapen. Er zitten dus veel voordelen aan een cruise vakanties. Hierbij zullen we nog enkele voordelen delen met je:

  • Je ziet in een kort tijdsbestek erg veel landen en bestemmingen. Wanneer je het moeilijk vindt om te kiezen naar welke bestemming je wilt, dan is een cruise vakantie ideaal voor jou. Elke bestemming heeft ook zijn eigen vakantieduur. Een vakantiecruise langs de Middellandse Zee duurt meestal maar 7 dagen terwijl een cruise langs de kust van de Verenigde Staten wel 21 dagen kan duren.

  • Amusement voor alle leeftijden is een erg leuk voordeel van een cruisevakantie. Je kan gemakkelijk met het gehele gezin of de gehele familie genieten. De cruiseschepen zijn zoals eerder vermeldt gefaciliteerd voor alle leeftijd en er is hierbij ook rekening gehouden met het entertainment voor zowel jong als oud.

  • Kom heerlijk tot rust tijdens een cruise vakantie. Wanneer je met een ander vervoersmiddel wilt genieten van meerdere bestemmingen komt er vaak een hoop stress kijken. Sluiten de vliegverbindingen op elkaar aan? Is er geen filé op de weg tijdens een autovakantie? Tijdens je cruise kom je op de mooiste plekken terwijl jij aan het genieten bent van een cocktail aan het zwembad.

  • Het eten op de cruiseschepen is geweldig. De cruiseschepen willen enkel het beste voor hun gasten, waardoor de beste chefs aanwezig zijn in de keukens. De restaurants van de cruiseschepen zijn meestal voorzien van meerdere wereldkeukens waardoor je kan genieten van een divers aanbod in keukens. Denk hierbij aan de Japanse keuken, de Mexicaanse keuken of de Franse keuken.

  • Je kan kiezen voor meerdere kamertypes in het schip. Je kan kiezen voor kamers met een balkon en oceanview, maar ook zonder balkon. Je kan kiezen voor een grote luxe kamer, maar ook voor een eenvoudige basis kamer. Je kan het hierdoor zo duur maken als je zelf wilt. Wanneer je kiest voor een basis kamer, kan je alsnog gebruik maken van alle faciliteiten. Je hebt dus het budget van je vakantie in eigen hand. De meeste cruise vakanties zijn all inclusive, hierdoor weet je dus vooraf de prijs en hoef je alleen rekening te houden met extra uitgaves tijdens de dagtripjes.