CruiseReizen.nl

Cruizereizen.nl is een reisorganisatie die direct samenwerkt met rederijen overal ter wereld. Het bedrijf Cruisereizen zit gevestigd in Rotterdam en is al jarenlang actief in de wereld van cruisereizen. Het bedrijf biedt een aantal grote voordelen aan, waardoor reizen via Cruisereizen een echte aanrader is. Denk bijvoorbeeld aan de laagsteprijsgarantie of het feit dat er geen boekingskosten in rekening worden gebracht. Door deze voordeeltjes houdt je meer geld over om te spenderen op je reislocatie, ideaal toch? 

Wie is Cruisereizen.nl?

Cruisereizen is momenteel de snelstgroeiende reisorganisatie die zeecruises als specialisme heeft.Het bedrijf biedt de reiziger volledige cruises aan, overal ter wereld. Denk je dat je alleen maar op een boot zit? Niets is minder waar. Het bedrijf helpt je ook graag bij het regelen van vervoer. Denk hierbij aan een vlucht, een huurauto, trein, bus of wat dan ook! Het bedrijf werkt daarnaast ook als direct agent voor verschillende rederijen ter wereld. Het bedrijf werkt bijvoorbeeld onder andere voor: Aida Cruises, Disney Cruise Line, Holland America Line, Norwegian Cruise Line, MSC Cruises. Costa Cruises, Royal Caribbean en Celebrity Cruises. Ondanks dat het bedrijf direct agent is voor deze bedrijven, biedt het bedrijf ook cruises aan voor een zeer luxe cruise via: Seabourn Cruises, Azamara, Hapag-Lloyd Cruises, Ponant Yacht Cruises, SeaDream en Star Clippers. Het bedrijf werkt dus met genoeg bedrijven samen om jou als reiziger een unieke cruise aan te bieden. Een ander leuk voordeel is, dat het bedrijf is aangesloten bij de ANVR, SGR, het Calamiteitenfonds en Cruise Lines International Association Nederland. Hierdoor ben je als klant ervan verzekerd dat je veilig op reis kunt gaan met het bedrijf. Het bedrijf vindt het daarnaast erg belangrijk om voor service en klanttevredenheid te gaan. Het is ook niet voor niets dat de klanten het bedrijf maar liefst een cijfer van 9.8 geven. Via CruiseReizen kun je genieten van interessante last minute deals, voordelige cruises en zelfs all inclusieve cruises. Het maakt niet uit wat je zoekt of waar je op vakantie wilt, de kans is groot dat Cruisereizen het aanbiedt. 

De bestemmingen van Cruisereizen.nl

Wanneer je kiest voor een cruise via Cruisereizen.nl, dan kun je kiezen uit bestemmingen over de gehele wereld. Bij het boeken via Cruisereizen kun je kiezen voor reizen naar: 

 • Afrika
 • Azië
 • Canarische Eilanden
 • Caribbean en Midden-Amerika
 • Dubai en Emiraten
 • Middellandse Zee
 • Noord-Amerika
 • Noord-Europa
 • Oceanië
 • Panamakanaal
 • Trans-Atlantisch
 • Wereldcruise en Grand Voyages
 • Zuid-Amerika

De Cruisereizen VIP Club

Cruisereizen.nl biedt zijn gasten een interessant loyaliteitsprogramma aan. De aangeboden VIP Club is het spaarprogramma voor cruisereizen. Gelukkig werkt het heel gemakkelijk waarvoor het voor iedereen gemakkelijk is om deel te nemen. Hoe meer je reist via de reisaanbieder, hoe meer korting je ontvangt bij Cruisereizen. Wanneer je terugkomt van je eerste reis bij de aanbieder, dan ontvang je een upgrade naar het eerste level van de VIP Club. Tijdens het eerste level: het blue membership, kun je genieten van kleine voordelen zoals: geen administratiekosten, geen boekingskosten en geen transactiekosten. Kom je terug van je tweede cruise, dan wordt je automatisch overgezet naar het zilveren programma. Na je vierde cruise wordt je gepromoveerd tot gold member en na 14 reizen ben je diamond member. Het spreekt natuurlijk voor zich dat laatstgenoemde VIP membership de grootste voordelen biedt. Het VIP Club programma is gratis. 

 


CruiseReizen.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over CruiseReizen.nl.

Bezoek CruiseReizen.nl

Schrijf een review