Dormio

Dormio vakantie resorts en hotels

Ben je op zoek naar een onvergetlijke vakantie? Dan ben je bij Dormio aan het juiste adres. Dormio Resorts & Hotels is namelijk gespecialiseerd in het verhuren en het beheren van hotels en resorts. Deze hotels en resorts zijn gevestigd op allerlei toeristische toplocaties in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Oostenrijk. Alle verblijven en accommodaties van Dormio staan in het teken van de optimale vakantiebeleving. In de hotels en resorts ben je verzekerd van een hoog serviceniveau, waarbij de gastvrijheid centraal staat. De gastvrijheid van Dormio zorgt ervoor dat je als gast echt kunt genieten tijdens je vakantie. 

Een vakantie op een unieke plek 

Bij Dormio zijn alle hotels en resorts gevestigd op een unieke plek. Het maakt hierbij niet uit naar wat voor vakantie je zoekt. Bij Dormio ben je namelijk aan het juiste adres voor een strandvakantie, een wintersportvakantie, een stedentrip, een natuurvakantie en nog veel meer. Je kunt hierbij kiezen voor een verblijf in eigen land, maar ook voor bijvoorbeeld het Spaanse strand of de Franse Alpen. 

Het aanbod van Dormio bestaat uit een erg diverse keuze. Het leukste is dat alle resorts en hotels zijn gebouwd en gedecoreerd in de stijl van de desbetreffende omgeving. Hierdoor kun je genieten van het ultieme vakantiegevoel tijdens je vakantie. 

Een vakantie met uitgebreide faciliteiten

Wanneer je kiest voor een verblijf via Dormio, dan kun je genieten van een uitgebreid aanbod aan faciliteiten. De aangeboden faciliteiten worden aangeboden voor zowel jong als oud. Een groot aantal van de resorts en hotels van Dormio zijn uitgerust met diverse wellnessfaciliteiten. Op deze manier kun je tijdens je verblijf ook op een optimale manier ontspannen. 

Bij de hotels en resorts van Dormio kun je in de meeste gevallen ook over vele andere faciliteiten. Denk hierbij aan  een binnenzwembad, horecafaciliteiten, een minimarkt en de verhuur van bijvoorbeeld fietsen, boten of kajaks. Daarnaast kun je op de meeste resorts ook gebruikmaken van het Fun & Entertainment programma. Hier zijn zowel jong als oud van harte welkom. 

Fun & Entertainment bij Dormio

Bij Dormio kun je in de meeste hotels en resorts ook gebruik maken van het enthousiaste Fun & Entertainment team. Dit team organiseert allerlei leuke, gezellige en afwisselende binnen- en buitenactiviteiten. Het allerleukste is dat het Fun & Entertainment team niet alleen geschikt is voor kinderen, maar ook voor de volwassen gasten. Hierdoor kunnen jong en oud allen genieten van een onvergetelijke tijd tijdens hun verblijf. Het Fun & Entertainment team van Dormio wordt onderverdeeld in drie verschillende groepen: 

 • Mio Kids Club - 2 t/m 9 jaar
  De Mio Kids Club is speciaal voor de kleinste gasten. Bij de Mio Kids Club zijn kinderen welkom van een leeftijd tussen de 2 en 9 jaar. De kleinste kunnen bij de club deelnemen aan allerlei leuke activiteiten die worden georganiseerd. De kinderen kunnen deelnemen aan een programma die onder andere bestaan uit leuke spelletjes, spannende speurtochten en dansen met Mio. Op deze manier zullen de kinderen zich geen moment vervelen tijdens hun verblijf bij Dormio.
 • Dormio Fun & Active - 9 t/m 14 jaar
  De Dormio Fun & Active club is speciaal voor de tieners tussen de 9 en 14 jaar oud. Voor deze leeftijd is er een speciaal programma samengesteld met allerlei leuke sportactiviteiten, spannende outdoor activiteiten, leuke workshops en uitdagende spellen. Hierdoor wordt de Dormio Fun & Active club ook wel gezien als de ontmoetingsplaats voor tieners. Op deze plek kunnen de tieners elkaar leren kennen en in contact komen met andere. 

 • Dormio Fun & Entertainment - voor volwassenen
  Niet alleen aan de kinderen wordt gedacht bij Dormio. Bij Dormio wordt er namelijk ook gedacht aan vermaak voor de volwassenen. De meeste resorts en hotels beschikken namelijk over de Dormio Fun & Entertainment club, waar allerlei leuke activiteiten georganiseerd worden voor volwassenen. Op deze manier kunnen niet alleen de kinderen genieten van de leukste activiteiten. 
  Via Dormio Fun & Entertainment kunnen volwassenen bijvoorbeeld genieten van sfeervolle livemuziek, deelnemen aan een spannende quizavond of aan thema-avonden zoals bijvoorbeeld een wijnproeverij. 

Je verblijfsduur is flexibel 

Bij Dormio vinden ze flexibiliteit heel erg belangrijk. Daarom kun je op een flexibele manier genieten van je vakantie. Bij Dormio kun je daarom je verblijf en het aantal dagen flexibel kiezen. Je kunt hierbij zelf kiezen op welke dag je aankomt, op welke dag je incheckt en op welke dag je wilt uitchecken. 

Wil je een midweek blijven, een lang weekend of 14 dagen? Alles is mogelijk bij Dormio. Bij Dormio kun je zelf kiezen hoe lang je wilt genieten bij je favoriete vakantiebestemming. Hierdoor ben je niet zoals bij andere vakanties gebonden aan vaste aankomstdagen of vaste periodes. 

Ontspannen bij Dormio met een hoogstaande service 

Bij Dormio Resorts & Hotels staan kwaliteit en comfort voorop. Wanneer je aankomt in één van de hotels of resorts, dan zul je direct bij de receptie hartelijk ontvangen worden. Na het inchecken zal je direct verwezen worden naar je accommodatie. Het maakt niet uit of je kiest voor een hotelkamer of een vakantiewoning, je zal bij Dormio te allen tijde aankomen met netjes opgemaakte bedden. 

Tijdens je verblijf kun je vanzelfsprekend voor al je vragen terecht bij de receptie. De medewerkers Daarnaast kun je tijdens je verblijf genieten van uitgebreide faciliteiten, waardoor het je tijdens je verblijf aan niets zal ontbreken. 

De hotels en resorts van Dormio

Kies je voor een vakantie bij Dormio, dan kun je kiezen uit twaalf verschillende hotels en resorts. Deze hotels en resorts zijn verdeeld over vijf verschillende landen:

Nederland:

 • Dormio Resort Maastricht
 • Dormio Wijnhotel Valkenburg
 • Dormio Hotel De Prins van Oranje
 • Dormio Resort Nieuwvliet-Bad
 • Hotel Modez

Duitsland: 

 • Dormio Resort Eifeler Tor

Frankrijk: 

 • Dormio Resort Berck-sur-Mer
 • Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif - Flaine
 • Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc -  Vallorcine

Oostenrijk: 

 • Dormio Resort Obertraun
 • Dormio Gasthof Hollwirt

Spanje: 

 • Domio Resort Costa Blanca Beach & Spa

Het maakt niet uit voor welk hotel of resort je kiest, bij Dormio ben je er altijd van verzekerd dat je verblijft op een unieke plek op een mooie toeristische plek. 

De laagste prijs garantie van Dormio

Kies je ervoor om direct te boeken bij Dormio, dan ben je verzekerd van de laagste prijs garantie. Zie je op het moment van boeken elders een lagere prijs voor dezelfde prijs en is dit ook in dezelfde reisperiode? Dan komt Domio je graag tegemoet. Bij Dormio komen ze je in dit geval tegemoet met het prijsverschil tussen Dormio en de andere aanbieder. Niet alleen de prijs wordt aangepast, maar je krijgt ook nog eens tien procent extra korting! Hierdoor biedt Dormio de laagste prijs garantie aan voor zijn gasten. 

 
 

Het bedrijf achter Dormio

Dormio Group is een bedrijf wat bekend staan om het ontwikkelen van luxe hotels en vakantieresorts op bijzondere toeristische toplocaties. Niet alleen de ontwikkeling is belangrijk bij Dormio. Bij Dormio zijn ze namelijk ook verantwoordelijk voor de verkoop, de verhuur en het beheren van appartementen, vakantiewoningen, hotelkamers, resorts en hotels. Deze accommodaties zijn verspreid over de bekende bestemmingen zoals Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje. 

De accommodaties van Dormio worden aangeboden voor vakantiegasten, maar ook voor investeerders. Bij Dormio beschikken ze over een divers en uitgebreid aanbod aan appartementen en vakantiewoningen. De langdurige betrokkenheid bij de resorts en hotels zorgen ervoor dat de klanten en gasten volledig ontzorgd worden. Bij Dormio staan ze namelijk vooraan vanaf de ontwikkeling tot aan de exploitatie. 

De filosofie van Dormio

Wist je dat de naam Dormio staat voor een onbezorgd leven? Deze naam is natuurlijk niet voor niets gekozen door het bedrijf. Bij Dormio is wordt een onbezorgd leven ook wel gezien als hun eigen filosofie. Het maakt hierbij niet uit of je kiest uit verkoop, verhuur of beheer van de accommodaties. 

Bij Dormio is het belangrijk dat elke gast onbezorgd kan genieten van zijn of haar accommodatie. Daarom vindt Dormio het belangrijk om zich te blijven verdiepen in marktkennis, liefde en betrokkenheid. Als vakantiegast voel je dit daarom ook direct terug tijdens je vakantie. 

 


Dormio Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Dormio.

Bezoek Dormio

Schrijf een review