BUNK Hotel Utrecht

Als je binnenkort van plan bent een bezoekje te brengen aan Utrecht en geen plek hebt om te slapen, dan kun je het best terecht bij Bunk Hotels in Utrecht. Het gaat in deze om een hotel dat functionele kamers en pods aan de man brengt tegen zeer betaalbare prijzen.  

Hoe weet ik of een kamer of pod beschikbaar is?

Als je wil weten of een kamer of pod beschikbaar is in dit hotel, dan kun je gerust op de startpagina van deze site, in het menu, klikken op het tabje ‘book now’. Op de startpagina is er ook een zoekfunctie waarvan je gebruik kunt maken om te weten te komen of er kamers beschikbaar zijn. Na op book now te hebben geklikt kom je op een nieuwe webpagina terecht met een online zoekformulier waarin je aangeeft wat je aankomst en vertrekdatum is. Daarnaast geef je ook aan met hoeveel personen je het hotel wenst te bezoeken. Aan het eind van dit formulier kun je ook een promotiecode ingeven om er nog voordeliger uit te komen. Na alle informatie verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje ‘ga’.

Na hierop geklikt te hebben krijg je een overzicht te zien van alle beschikbare accommodaties. Je krijgt per accommodatie een aantal foto's te zien, je krijgt de vanaf prijs te zien per nacht en een omschrijving van de accommodatie. Je kunt er ook voor kiezen om de accommodatie inclusief breakfast en dinner te reserveren. Na een keuze gemaakt te hebben kun je je accommodatie reserveren.

Bunk Kamers

Het Bunk Hotel heeft verschillende soorten kamers te huur. Deze zijn niet al te groot en bijzonder slim ontworpen. De kamers zijn bovendien ook erg functioneel. Als je eenmaal op je bed bent hoef je niet meer op te staan om de kamertemperatuur bij te stellen, je LED TV of de sfeerverlichting te bedienen. Alle kamers hebben ook een prive badkamer, toilet, wastafel en douche ter beschikking.

Het huren van een bunk room betekent verder dat je een kluis ter beschikking hebt waar je kostbare spullen in kunt opslaan, er zijn voldoende stopcontacten en USB- aansluitingen ter beschikking en je hebt toegang tot gratis en snelle wifi. Er zijn bunk rooms voor 2 tot 4 personen, dus je kunt er gezellig heen met vrienden of je gezin. 

Bunk pods

Het Bunk Hotel heeft naast kamers ook Bunk pods te huur. Deze zijn geschikt voor 1 of 2 personen. In de pods slaap je goedkoop, maar wel in alle luxe en privacy. Vooral personen die ervoor kiezen om low budget te reizen kiezen voor deze pods. Alle pods hebben een kluis ter beschikking, de gordijnen zijn verduisterd, je hebt toegang tot gratis en snelle wifi alsook een opgemaakt bed. Daarnaast kun je gebruik maken van luxe gedeelde badkamers en je hoeft daarbij niet je eigen handdoeken mee te nemen, want die zijn al aanwezig.

Inchecken en uitcheken

Bij het Bunk Hotel heb je de mogelijkheid om in te kunnen checken vanaf 14.00u. De gasten die als eerst inchecken komen zelfs in aanmerking voor de ‘earlie chicken’ koffie. Je kunt je bij Bunk Hotels op twee manieren inchecken. Allereerst kan dat online via de e-mail bevestiging die je van het hotel krijgt en anderzijds kan dat via de self check-in desk. Mocht je hulp nodig hebben daarbij, dan kun je gerust hulp vragen van de hosts die er rond lopen. De vaste uitchecktijd van het hotel is om 11.00u. Wil je nog niet zo vroeg weg, dan heb je de mogelijkheid om je verblijf te verlengen tot 13.00u en indien mogelijk zelfs tot 15.00u.  Ook als je nog even in Utrecht wil blijven, maar niet met al je baggage wil rondlopen, kun je gerust een kluis huren en je spullen veilig opbergen.

Betalingen

De betalingen voor je kamer of pods kun je veilig en wel verrichten via de gangbare betaalmethoden zoals Paypal, iDEAL en creditcards. Je kunt direct bij het boeken van een kamer betalen. Je kiest dan voor een non-refundable rate of je kunt op een later moment betalen. Bij het boeken van een kamer of pod wordt er wel een borgsom in rekening gebracht. Gelukkig is het bedrag niet aan de hoge kant, slechts € 50- en die krijg je terug als je het hotel verlaat. Binnen het hotel wordt er geen cash oftewel contant geld geaccepteerd. Je kunt alleen betalen middels je creditcard, pinpas of bankpas.

Mogen huisdieren mee?

Sommige gasten kunnen niet zonder hun huisdieren en nemen die dan ook graag mee om te overnachten. Helaas is dat niet mogelijk bij het Bunk Hotel. Huisdieren worden niet toegelaten in de kamers. Het enige huisider binnen het hotel is Robin, de oprichter en ‘godfather’ van BUNK. Het kan dus best dat je hem door de gangen ziet trippelen. Je huisdier mag wel gerust bij de bars en in het restaurant van het hotel. Het mooie van alles is dat er ook nog gratis hondenvoer aanwezig is.

Roken binnen het hotel

Het is goed om te weten dat het Bunk hotel een rookvrije hotel is. Je kunt er dus niet roken. Uiteraard mag je wel een sigaretje opsteken als je je buiten het hotel bevind. Daarnaast zijn er in de buurt voldoende coffeeshops waar je terecht kunt voor iets sterkers dan alleen sigaret. 

Hoe kan ik het best in contact komen met iemand van het hotel?

Heb je vragen over je boeking of over een van de kamers van het hotel? Neem gerust contact op met de helpdesk van dit hotel. Je kunt in contact komen met een van de vriendelijke medewerkers van dit hotel door een e-mail te sturen naar [email protected] of je kunt bellen naar het telefoonnummer +31 (0)88-6969869.

Via de website heb je ook de mogelijkheid om het online contactformulier in te vullen. Dit formulier kun je benaderen door op de startpagina van de site te klikken op het tabje ‘contact’. In dit formulier vul je je voornaam, achternaam, e-mail adres en bericht in. Na alle informatie verwerkt te hebben kun je het versturen naar de klantenservice van dit hotel. Men doet er alles aan om binnenkomende berichten zo snel als mogelijk te beantwoorden. Voor het versturen van een bericht of voordat je belt is het raadzaam om eerst de lijst met meestgestelde vragen door te nemen. Wie weet zit het antwoord op je vraag er ook bij.


BUNK Hotel Utrecht Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over BUNK Hotel Utrecht.

Bezoek BUNK Hotel Utrecht

Schrijf een review