Veluwe Strandbad Elburg

Veluwe Strandbad aan het Veluwemeer

In de pittoreske Hanzestad Elburg, direct aan het water van het Veluwemeer, ligt vakantiepark Veluwe Strandbad gevestigd. Het vakantiepark is de ideale plek voor een gezellige gezinsvakantie. Er is namelijk van alles te beleven op en rondom het park. Het vakantiepark ligt namelijk op een prachtige locatie gevestigd.

Het park ligt op enkel tien minuten rijden van attractiepark Walibi gevestigd. Dit staat natuurlijk garant voor een dag vol spektakel en plezier. Daarnaast leent de omgeving zich perfect voor de mooiste fiets- en wandeltochten. Hierdoor is het vakantiepark een echte beleving voor zowel jong als oud. 

De faciliteiten van vakantiepark Veluwe Strandbad 

Vakantiepark Veluwe Strandbad in Elburg is een geweldig vakantiepark voor zowel jong en oud. Elke gast is zich ervan verzekerd dat hij zich geen moment zal vervelen tijdens het verblijf. In de omgeving is namelijk voldoende te beleven, maar ook op het vakantiepark zelf worden er een heleboel geweldige faciliteiten aangeboden. Uiteraard worden er vele leuke watersporten aangeboden op het Veluwemeer. Daarnaast zijn er ook vele faciliteiten aanwezig waarbij je niet in aanraking komt met water. Een aantal faciliteiten die aangeboden worden zijn: 

 • Buddy's 
  Eén van de gezelligste plekjes op het vakantiepark is bij: Buddy's. De gasten van het vakantiepark kunnen bij Buddy's gezellig bowlen. Je kunt bij Buddy's genieten op één van de vier moderne en prachtige bowlingbanen. Tijdens deze activiteiten kun je ook genieten van heerlijke drankjes en maaltijden. 

  Bij Buddy's kun je naast het bowlen en biljarten ook plaatsnemen in de gezellige sportsbar. Op deze gezellige plek staat ook een spelletjeskast vol met gezelschapsspellen, meerdere dartborden en een speelhoek met twee PlayStation. Daarnaast hangen in de sportbar maar liefst dertien TV schermen waar je kunt genieten van de leukste sportwedstrijden. Op deze plek kun je genieten van verschillende sporten. Tijdens het kijken van sporten kun je genieten van de lekkerste drankjes. 

 • Recreatieprogramma
  Op vakantiepark Veluwe Strandbad is er ook een speciaal recreatieprogramma beschikbaar voor zowel jong als oud. De activiteiten worden verzorgd door Recrateam (Eendenclub). Het recreatieteam is aanwezig tijdens de schoolvakanties, het Pinksterweekend en het Hemelvaartweekend. 

  Tijdens een verblijf op het vakantiepark hoeft geen enkele gast zich te vervelen. Het maakt hierbij niet uit of de zon schijnt of dat het pijpenstelen regent. Het recreatieteam zorgt ervoor dat er altijd van alles te beleven is voor zowel jong als oud. Elke week zorgt het recreatieteam voor een nieuw thema, waarbij allerlei activiteiten bedacht worden. Deze activiteiten worden zowel voor individuen als voor het gehele gezin georganiseerd. 

  In de zomervakantie wordt er ook een speciaal programma georganiseerd voor oudere kinderen (vanaf 13 jaar). Deze activiteiten kunnen gemakkelijk herkend worden door het groene 'Chilz' icoontje. 

 • Eten en drinken
  Wanneer je op vakantie bent, dan heb je natuurlijk geen zin om elke dag weer achter het fornuis te staan. Gelukkig wordt er bij Veluwe Strandbad van alles aangeboden op het gebied van eten en drinken. Op het vakantiepark ligt namelijk restaurant en feestlocatie de Waterman gevestigd. Het restaurant ligt direct aan de rand van het vakantiepark gevestigd. Daarnaast ligt het restaurant gevestigd aan het water van het prachtige Veluwemeer. 

  In het restaurant kun je terecht voor de lekkerste gerechten. In het restaurant kun je genieten van de lekkerste á la carte gerechten, terwijl je prachtig uitzicht hebt op het water. Daarnaast is het restaurant gezellig en sfeervol ingericht, waardoor je geniet van een geweldige ambiance. De gerechten van het restaurant lopen erg uiteen. Je kunt genieten van bijvoorbeeld een heerlijke malse carpaccio, maar ook van een heerlijke gegrilde kip met frites. 

  Het restaurant is geschikt voor elke bezoeker. Het restaurant is namelijk rolstoelvriendelijk en heeft ook een speciaal invalide toilet. Ook de kleinste zijn van harte welkom in het restaurant. Het restaurant heeft van alles in huis waardoor de kinderen zich geen moment zullen vervelen tussen de gangen door. Het restaurant beschikt over twee spelcomputers, een avontuurlijk houten speelschip en een groot springkussen. Wil je liever dat de kinderen aan tafel zitten? Dan kunnen ze aan tafel ook een spelletje pakken uit de grote spellenmand of een kleurplaat ontvangen zodat ze kunnen kleuren. Het restaurant beschikt ook over kinderstoelen waardoor ook de allerkleinste welkom zijn in het restaurant. 

 • Bootverhuur op het vakantiepark
  Wil je genieten van een heerlijke vaartocht op het prachtige Veluwemeer? Dan ben je bij het vakantiepark natuurlijk aan het juiste adres. Het vakantiepark beschikt namelijk over Bootverhuur Aqaucentrum. Bij deze bootverhuur kun je motorbootjes huren die geschikt zijn voor acht personen. 

  De bootjes bij het Aqaucentrum zijn te huur voor een ochtend, een middag of voor een gehele dag. Hierdoor kun je zolang genieten op het water als je zelf wilt. De motorbootjes van het aquacentrum bieden plezier voor uren plezier op het prachtige water. Ben je niet in het bezit van een vaarbewijs, geen enkel probleem. Je hoeft voor het varen van de motorbootjes namelijk geen vaarbewijs nodig. 

 • Surfschool op het vakantiepark 
  Op het vakantiepark kun je genieten van de leukste wateractiviteiten. Erg leuk is dat je in de surfschool kunt genieten van verschillende soorten wateractiviteiten. In de surfschool kun je bijvoorbeeld deelnemen aan: kitesurflessen, windsurflessen, zeillessen, suppen, wingsurfen, kajakverhuur en kanoverhuur.

De accommodaties van Veluwe Strandbad

Wil je genieten van een heerlijke vakantie aan het Veluwemeer? Dan ben je bij vakantiepark Veluwe Strandbad aan het juiste adres. Het vakantiepark beschikt over verschillende soorten accommodaties, waardoor je altijd de perfecte accommodatie kunt vinden voor jou en je reisgezelschap. Bij vakantiepark Strandbad Veluwemeer kun je kiezen uit de volgende accommodaties: 

 • Bungalow Royal - 8 personen
  Deze bungalow is geschikt voor acht personen en beschikt over alle luxe en comfort voor een zorgeloze vakantie. Deze accommodaties liggen direct aan het Veluwemeer gevestigd of aan de binnentuin van het park. Deze accommodaties beschikken over drie slaapkamers, twee badkamers, een open keuken en een gezellig terras. Daarnaast beschikt deze bungalow ook over een relaxte sauna. 
 • Bungalow Royal - 10 personen - met sauna
  Deze bungalow is geschikt voor tien personen en beschikt over alle luxe en comfort voor een zorgeloze vakantie. Deze accommodaties liggen direct aan het Veluwemeer gevestigd of aan de binnentuin van het park. Deze accommodaties beschikken over drie slaapkamers, twee badkamers, een open keuken en een gezellig terras. Daarnaast beschikt deze bungalow ook over een relaxte sauna. 
 • Bungalow Royal - 10 personen
  Deze bungalow is geschikt voor tien personen en beschikt over alle luxe en comfort voor een zorgeloze vakantie. Deze accommodaties liggen direct aan het Veluwemeer gevestigd of aan de binnentuin van het park. Deze accommodaties beschikken over vier slaapkamers, twee badkamers, een open keuken en een gezellig terras. 
 • Bungalow Comfort Deluxe - 6 personen
  Deze bungalow is geschikt voor zes personen en beschikt over alle luxe en comfort voor een zorgeloze vakantie. Deze accommodaties liggen direct aan het Veluwemeer gevestigd of aan de binnentuin van het park. 
 • Bungalow Comfort kind - 6 personen
  Deze bungalow is geschikt voor zes personen en beschikt over alle luxe en comfort voor een zorgeloze vakantie. Deze bungalow is erg bijzonder omdat speciaal is ingericht op de kleine gasten van de camping. De bungalows beschikken over een speciale kinderslaapkamer dat voorzien is met verschillende kinderattributen zoals speelgoed en kindermeubels. 
  In deze bungalow is er ook standaard een commode, een traphekje, een kinderstoel, een kinderbandje en een kinderbadje aanwezig, Hierdoor hoef je niets van thuis mee te slepen, maar heb je alles bij de hand. Daarnaast beschikt de kinderbungalow ook over een kindertafel met stoelen, een kinderopstapje, een kinderkapstok, kinderbestek en een toilet verkleiner. 
  De kinderbungalow ligt om veiligheidsredenen niet direct gevestigd aan het Veluwemeer, maar wel aan een open weide met speeltoestellen waar je direct zicht op hebt vanuit je huisje. 

Veluwe Strandbad Elburg Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Veluwe Strandbad Elburg.

Bezoek Veluwe Strandbad Elburg

Schrijf een review