Disney Cruises

Disney Cruises

Waan je in de betoverende wereld van Disney tijdens een verblijf op Disney Cruise Line. Tijdens het verblijf krijg jij het gevoel alsof Tinkelbel jou meeneemt naar de oceaan van Nooitgedachtland. Het sprookje komt tijdens jouw verblijf tot leven, waardoor jij een magische ervaring zult beleven tijdens de Disney Cruises.

Wat kan je verwachten van de Disney Cruises?

Wanneer je verblijft op één van de cruiseschepen van Disney Cruise Line, dan is je gehele gezin verzekerd van spectaculair amusement en entertainment. Deze twee factoren zorgen ervoor dat jullie genieten van ongeëvenaarde ontspanning. De cruises gaan naar allerlei bestemmingen ter wereld. Zo kan je genieten van de mooie zandstranden van de Caribbean, de historische monumenten van Noord-Europa of het prachtige water van de Middellandse Zee. Welke bestemming je ook kiest, het personeel van de Disney Cruises zal ervoor zorgen dat jij de meest betoverende ervaring zal hebben tijdens je reis. Tijdens de cruises kan je genieten van allerlei memorabele dagtripjes. In de avond kom je weer terug in de betoverende wereld van Disney op het schip. Het cruiseschip is namelijk helemaal in de setting van de magische wereld van Walt Disney. Je kan je dus ook wel direct voorstellen dat zowel jong als oud kan genieten van een betoverende tijd. Jaarlijks genieten er duizenden gezinnen met kinderen en zonder kinderen van de wondere wereld tijdens de cruise vakanties.

De faciliteiten van de Disney Cruises

Tijdens je verblijf op de Disney Cruise kan je genieten van allerlei leuke faciliteiten en activiteiten. De schepen van de Disney Cruises Lines zijn zoals we al eerder vermelden helemaal ingericht in de stijl die je van Disney gewend bent. De faciliteiten aan boord zijn ingericht voor zowel volwassenen als voor kinderen, aan alle leeftijden is gedacht. De schepen beschikken voor de kinderen over leuke kinderclubs zodat de kinderen zich aan boord geen moment vervelend. Daarnaast zijn de schepen voorzien van minimaal 3 zwembaden aan boord. De hoeveelheid zwembaden is afhankelijk van het cruiseschip waarmee je reist. Je zult nooit minder dan drie zwembaden tegenkomen. De populaire zwembaden op de schepen zijn voornamelijk: Mickey’s Pool met de leukste glijbanen en Goofy’s Pool met een mega tv-scherm. Zelfs tijdens het zwemmen ben je dus voorzien van leuk entertainment. Ben je op zoek naar wat rust? Geniet dan van de uitgebreide Sense Spa en Salon aan boord. Je wordt door de medewerkers in de watten gelegd zodat jij weer voldoende energie hebt voor de activiteiten van je vakantie. Daarnaast kan je aan boord shoppen in de charmante winkeltjes of een bezoek brengen aan het Walt Disney en het Buena Vista Theater. Beide theaters zorgen voor een groot aanbod aan amusement voor het gehele gezin. Wanneer je aan boord stapt van de Disney Cruise zal je direct in een wonderlijke wereld terecht komen met de mooiste Broadway Disney Shows, vuurwerk en een zaal waarin jullie de nieuwste Disneyfilms kunnen bekijken. De cruises worden ook wel door de Disney liefhebbers omschreven als de ‘happiest place on earth’. Ga je zonder kinderen genieten van de cruise? Dan hoef je niet bang te zijn dat er enkel activiteiten zijn waarbij kinderen betrokken zijn. Er zijn namelijk ook exclusieve volwassenen only areas te vinden aan boord. Op deze plekken kunnen de volwassen genieten van heerlijke ontspanning terwijl ze alsnog kunnen genieten van de magische wereld van Disney. De animatie aan boord is van topkwaliteit en doet er alles aan om er een topvakantie van te maken voor de gast.

De eetvoorzieningen tijdens de Disney Cruises

Zelfs tijdens het eten waan jij je in de betoverende wereld van Disney. De eetvoorzieningen zijn met alle magie bedolven die je van Disney kan verwachten. De schepten van Disney Cruises Lines zijn voorzien van meerdere unieke themarestaurants. Het eten in deze restaurants is een unieke ervaring omdat je in deze drie unieke themarestaurants gebruik maakt van ‘rotation-dining’. Deze vorm van dineren betekend eigenlijk dat je elke avond in een ander thema-avond dineert. Tijdens het eten in deze restaurants heb je een eigen persoonlijke ober die ook elke avond met jou meegaat naar het restaurant van deze dag. Deze vorm van dineren zorgt ervoor dat jij een persoonlijke bediening hebt en de persoonlijke ober rekening houdt met jouw wensen en voorkeuren. De voorkomende thema restaurants op de Disney Cruises zijn onder andere: Restaurant Lumiere’s, Restaurant Cabanas, Pinocchio’s Pizzeria en Animators Palate. Tijdens een bezoek aan restaurant Lumiere’s waan jij jezelf in de wondere wereld van het Disney thema ‘Belle en het Beest’. Tijdens een bezoek aan restaurant Cabanas word jij meegezogen in de wondere wereld van de Pirates of the Caribbean. Voor de meest bijzondere ervaring moet je zijn in het laatstgenoemde restaurant: Animators Palate. Tijdens een diner in dit restaurant verandert het thema van zwart wit tijdens het eten naar kleur, zelfs de kleding van de obers kleurt mee. Ben je op zoek naar wat rust? Geniet dan van specialiteitenrestaurant Palo die gevestigd is in het volwassen only gebied. Tijdens zowel het ontbijt als de diners word je welkom geheten door Mickey Mouse in levenden lijve. Wist je dat het zelfs mogelijk was om samen met de Disneyfiguren te ontbijten? Wat je ook verwacht, tijdens de Disney Cruises kan elke droom werkelijkheid worden.

De bestemmingen van de Disney Cruises

De bestemmingen van de Disney Cruises zijn erg uiteenlopend. Je kan genieten van een cruise vanuit Spanje naar Italië langs alle omliggende landen of vanuit Miami naar de Kaaimaneilanden en de Bahama’s. Voor nog meer avontuur kan je ook genieten van de Westkust van Amerika met als eindbestemming Mexico of een Noorse Fjorden Cruise. Dit zijn enkel een aantal voorbeelden uit de greep van het aanbod van de Disney Cruises. Je kan het dus zo duur en zo spectaculair maken als je zelf wilt. Alle schepen zijn voorzien van een ruim comfort en verschillende kamertypes. Welke kamertypes beschikbaar zijn is afhankelijk van het schip waarmee je reist. De Europese schepen zijn namelijk een ander type als de Amerikaanse schepen, toch is het comfort en de magie op alle schepen uitmuntend. Een verblijf tijdens de Disney Cruises zal jou gegarandeerd een magische en betoverende vakantie opleveren.


Disney Cruises Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Disney Cruises.

Bezoek Disney Cruises

Schrijf een review