Landal Port Greve

Landal Port Greve vergelijken en boeken

Direct aan het Zeeuwse Grevelingenmeer ligt vakantiepark Landal Port Greve gevestigd. Het vakantiepark ligt in de plaats Brouwershaven, wat direct aan het water is gelegen. Hierdoor verblijf je in een prachtige omgeving waar je optimaal kan genieten van het buitenleven. Het park is grootschalig gebouwd en beschikt over maar liefst 575 accommodaties. Door de ruime opzet van het park is er ook een ruim aanbod aan faciliteiten. Hierdoor is het vakantiepark geschikt voor zowel jong als oud.

Een vakantie bij Landal Port Greve

Wanneer je kiest voor een vakantie bij Landal Port Greve, dan ben je verzekerd van een onbezorgde vakantie. Op en rondom het vakantiepark is namelijk enorm veel te beleven voor zowel jong als oud. Hierdoor is het vakantiepark ook zeer geschikt voor families en gezinnen. Bij Landal Port Greve kun je onder andere genieten van:

  • Zwempret

Zowel jong als oud kan zich uren vermaken in het overdekte zwembad van het park. Wil je baantjes trekken of roetsj je van de glijbaan, het kan allemaal. Het overdekte zwembad beschikt over een bruisbank, een duikintroductie, een kinderglijbaan, een glijbaan voor de oudere kinderen en volwassenen, waterattracties, een peuterbad en een solarium. De grote glijbaan is maar liefst bijna 59 meter lang en heeft spectaculaire lichteffecten. Deze lichteffecten kun je zelf kiezen waardoor elke glijbeurt voor een nieuwe ervaring zorgt. Wil je liever genieten van het buitenwater? Zwem dan lekker op het strand of in het natuurwater in de omgeving.

  • Fun voor de kinderen

Mooi weer of slecht weer, de kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op het vakantiepark. Er is altijd genoeg te beleven waardoor de vakantie voor elk kind een feestje wordt. Knutselen in de Bollo club, een duik in de ballenbak of swingen op de schommel, het kan allemaal. Voor de kinderen zijn er allerlei faciliteiten zoals onder andere: een fun en entertainment programma, een ballenbak, een indoorspeelplaats, een zandbak, het huis van Bollo, Bollo de beer, de Bollo club, Kids and running track, speeltuinen, minigolfbaan en speciale arrangementen voor kinderen. Voor de kinderen is aan alles gedacht. Zo heeft Landal een speciale app die je kinderen op een digitale speurtocht sturen. Op deze manier worden de kinderen al bekend met Bollo en zijn avonturen.

  • Sport en spel

Zowel jong als oud kan zijn energie kwijt op het vakantiepark. Wil je jumpen op de airtrampoline of liever actie op het water van het Grevelingenmeer? Alles is mogelijk. Het vakantiepark biedt onder andere: fietsverhuur, sport arena, een boogschietbaan, een minigolfbaan, een poolbiljart, tafeltennis, surfen, tennisbaan, jeu-de-boulesbaan, een jachthaven en airhockey. Wanneer je een fiets wilt huren dan kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo kun je onder andere kiezen uit Kidscars, skelters, tandems, bakfietsen, e-bikes en mountainbikes. Is het mooi weer, dan kun je genieten van allerlei watersportmogelijkheden. Geniet bijvoorbeeld van stand-up paddling, surfen, kitebuggyen en blokarten. De ouders kunnen meedoen of lekker toekijken vanaf het strand.

  • Activiteiten in de omgeving

In de omgeving van het vakantiepark is genoeg te beleven. Laat je verrassen door de schoonheid van Zeeland door middel van een leuke wandeling of een rustige fietstocht. Fiets bijvoorbeeld naar Zierikzee en waan je terug in de tijd in deze historische monumentenstad. Een aantal populaire activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving zijn: Deltapark Neeltje Jans, de stad Zierikzee, Natural High in Ouddorp, Klimbos Westerschouwen of wijnhoeve de kleine Schorre.

  • Golfbanen in de omgeving

Een balletje slaan in het prachtige Zeeland dat lijkt wel een droom toch? In de omgeving is een prachtige golfboerderij die beschikt over een 18 holes baan. Bij deze golfboerderij wordt geen geregistreerde handicap vereist. De golfboerderij beschikt over een prachtige omgeving met waterpartijen, bunders, bos en weilanden. Een driving range en diverse arrangementen. De golfliefhebber kan hier dus zeker een aantal uren flink vooruit.  

Dit is alleen maar een greep uit de activiteiten rondom en op het vakantiepark. Zoals je ziet, is er voldoende te beleven voor zowel jong als oud. Een ander belangrijk aspect voor een leuk vakantiepark zijn natuurlijk de accommodaties.

De accommodaties van Landal Port Greve

Wanneer je kiest voor een vakantie bij Landal Port Greve, dan kun je kiezen uit verschillende accommodaties. De accommodaties zijn geschikt voor groepsgroottes van 4 tot maximaal 10 personen. De grootste accommodatie voor 10 personen is bovendien ook geschikt voor gasten met een lichamelijke beperking. Bij het kiezen van je accommodatie kun je kiezen voor een geschakelde of een vrijstaande woning. Enkele van de accommodaties geeft een prachtig uitzicht over het Grevelingenmeer. De accommodaties zijn allemaal voorzien van een ruim comfort en de gebruikelijke faciliteiten. De standaard accommodatie heeft daarentegen uiteraard wel minder luxe dan een luxe accommodatie. Je budget en wensen bepalen dus welke accommodatie het beste bij jou en je reisgezelschap past. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden, waardoor er voor iedereen een prachtige vakantiewoning beschikbaar is.


Landal Port Greve Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Landal Port Greve.

Bezoek Landal Port Greve

Schrijf een review