Erfgoedlogies douffenhoff

Erfgoedlogies d’Ouffenhoff

Erfgoedlogies d’Ouffenhoff is een park waarbij je kan verblijven in unieke accommodaties gelegen in Limburg aan de Maas. De bijzondere accommodaties zorgen al jaren voor een hoogstand verblijf voor de vakantievierders. De accommodaties zijn allen ingericht met een huiselijke teint, waardoor jij je als vakantievierder al snel thuis viert in je vakantiewoning. Het vakantiepark ligt gevestigd in Limburg aan de Maas in de plaats Baarlo. Het vakantiepark is erg kleinschalig waardoor het ook direct een persoonlijk gevoel geeft aan uw verblijf. De ligging ligt op een steenworp afstand van de Maas, waardoor jij heerlijk kan genieten van een wandeling langs het water.

De faciliteiten van Erfgoedlogies d’Ouffenhoff

Doordat Erfgoedlogies d’Ouffenhoff een kleinschalig park is, is het park ook kleinschalig met hun faciliteiten. Toch is er voldoende aanwezig om zorgeloos te kunnen genieten van je verblijf op het park. De ontbrekende faciliteiten zijn vrijwel allemaal terug te vinden op vakantieparken in de buurt waar de gast van Erfgoedlogies d’Ouffenhoff ook gebruik van kan maken. De faciliteiten op het park van Erfgoedlogies d’Ouffenhoff bestaan voornamelijk uit services die rondom je eigen accommodatie geregeld kunnen worden. Je kan tijdens je verblijf bijvoorbeeld gebruik maken van de Hottub verhuur die het park aanbiedt. Bij verschillende accommodaties kan je namelijk een Houts gestookte kerami Hottub laten plaatsen. Je krijgt tijdens de huur van de Hottub alle benodigdheden zoals een roerpeddel en het houtpakket erbij. Op deze manier kan jij je accommodatie een touch of wellness geven om je rust extra te garanderen. Heb je zin in het eten van een kok, maar geen zin om je accommodatie te verlaten? Erfgoedlogies d’Ouffenhoff biedt de vakantievierder in dat geval een kok aan in je cottage. Tegen een afgesproken tarief heb jij de keuze uit drie verschillende koks. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen, is de tafel dekken. Het is wel belangrijk dat je tijdig reserveert wanneer je hiervan gebruik wilt maken. Wil je in de ochtend ook in de watten gelegd worden? Dan kan je gebruik maken van de ontbijtservice van een plaatselijke bakker. Deze bakker verzorgd tegen een vast afgesproken prijs een compleet verzorgd ontbijtpakket aan jouw huisje.

De omgeving van Erfgoedlogies d’Ouffenhoff

In de omgeving van Erfgoedlogies d’Ouffenhoff is van alles te beleven. De plaats Baarlo ligt net onder de rook van Venlo en heeft daardoor een zeer interessante omgeving. Je kan bijvoorbeeld gemakkelijk reizen naar Venlo, Roermond, Weert of Eindhoven. Alsnog dat nog niet genoeg is, ligt Baarlo ook nog eens tegen de Duitse grens. De stad Mönchengladbach ligt op slecht 30 auto minuten en Düsseldorf op slecht 45 autominuten. Dit is enkel pas een greep uit de leuke steden en plekken die te bezoeken zijn in de directe omgeving van Baarlo. Wanneer je wilt genieten van faciliteiten dichterbij de camping is er ook voldoende te beleven. Je kan bijvoorbeeld gebruik maken van allerlei zwembaden in de buurt of gaan vissen bij de indoor visvijver van Reuver. Wanneer je op zoek bent naar cultuur, dan kan je eens een bezoek brengen aan het PS Aero Vliegtuigmuseum in Baarlo of het Libertypark oorlogsmuseum in Overloon. Ben je op zoek naar meer ontspanning? Door het mooie en gevarieerde natuurlandschap van Limburg kan je genieten van leuke fiets en wandeltochten. D’Ouffenhoff ligt op slechts 500 meter van de Maas gevestigd waardoor een wandeling langs de Maas een heerlijke optie is. In de omgeving zijn enkele fietsroutes uitgestippeld die uitlopen tot 33 kilometer. De wandelroutes variëren tussen de 3 en 5 km. Wanneer je jouw eigen fiets niet hebt meegenomen kan je zelfs bij d’Ouffenhoff gebruik maken van de fietsverhuur. Zo hoef jij niks van de omgeving van d’Ouffenhoff te missen.

De accommodaties van Erfgoedlogies d’Ouffenhoff

Tijdens je verblijf op Erfgoedlogies d’Ouffenhoff kan je kiezen uit verschillende soorten accommodaties. De accommodaties zijn allemaal uniek, huiselijk en modern ingericht.

 • De Kasteelboerderij: De kasteelboerderij is voorzien van alle luxe voor de gasten. De accommodatie kan gebruikt worden door maar liefst 20 gasten. De kasteelboerderij telt 9 slaapkamers en 9 badkamers.

 • De grote Berckt: De grote Berckt is luxe ingericht voor een reisgezelschap van maximaal 16 personen. De accommodatie telt 7 slaapkamers en 6 badkamers.

 • D’n Lambert: Accommodatie D’n Lambert is geschikt voor 14 personen. De accommodatie beschikt over 6 slaapkamers en 4 badkamers. De accommodatie is ruim en luxe ingericht.

 

 • Heitink: Accommodatie de Heitink is geschikt voor 14 personen en bestaat uit 6 slaapkamers en 2 badkamers. De accommodatie is zeer geschikt voor grote groepen.

 • D’Olne: d’Olne is een accommodatie die geschikt is voor 12 personen. De accommodatie beschikt over 4 slaapkamers en twee badkamers. De vakantiewoning is ingericht voor culinair comfort.

 

 • Coenegracht: De Coenegracht is geschikt voor 8 tot 10 personen. De accommodatie heeft 4 slaapkamers en twee badkamers. Een bijzonder aspect aan de accommodatie is de bedstede

 • Cottage De kleine Berckt: De kleine Berckt is geschikt voor 2 tot 4 personen. De accommodatie heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer. De woning is een echte aanrader om heerlijk te genieten van uw vakantie.

 

 • Cottage van Eyll: Van Eyll is een cottage die geschikt is voor een groepsgrootte van 6 tot 7 personen. De cottage beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers.

 

 • Cottage De Birk: De Birk is een cottage die geschikt is voor 6 tot 7 personen. De cottage beschikt over 3 slaapkamers en 1 badkamer. De accommodatie is landelijk en modern ingericht.

 

 • Cottage van Meerwijck: Cottage van Meerwijck is een accommodatie speciaal voor 6-7 personen. De accommodatie heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer. De cottage heeft een fraaie ligging op het park.

 

 • Cottage De Borcht: De Borcht is een accommodatie voor 6-7 personen en heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer. De cottage is authentiek ingericht.

 

 • Cottage Friedeshof: Friedeshof is een cottage die is ingericht voor een personenaantal 6-7 personen. De cottage beschikt over 3 slaapkamers en 1 badkamer.

 • Cottage De Berckt: De Berckt is een cottage die geschikt is voor 6 tot 7 personen. De accommodatie heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. De cottage biedt de vakantieganger pure comfort.

Erfgoedlogies dOuffenhoff Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Erfgoedlogies dOuffenhoff.

Bezoek Erfgoedlogies dOuffenhoff

Schrijf een review