Tenzing Travel

Tenzing Travel verre reizen

Tenzing Travel is een bedrijf wat al meer dan 35 jaar reizen verzorgd naar prachtige verre bestemmingen. Doordat de eigen medewerkers van het bedrijf een passie voor reizen hebben, zoeken deze de meest onvergetelijke bestemmingen op voor de reizigers. Tenzing Travel heeft voor elk deel van de wereld hun eigen reisspecialisten. Deze medewerkers bezoeken jaarlijks het gebied, waardoor ze helemaal up to date zijn over de bestemmingen. Hierdoor kunnen de reisspecialisten de mooiste bezienswaardigheden en accommodaties aanbieden aan de reiziger. Doordat Tenzing Travel samenwerkt met lokale reisorganisaties, kan het bedrijf je unieke belevenissen aanbieden op je bestemming. Geniet van de mooiste routes in het gebied en van onvergetelijke excursies. Zit het even niet mee of heb je een vraag? Dan staat Tenzing Travel 24 uur per dag klaar voor jou, terwijl je op reis bent.

De werkwijze van Tenzing Travel

Bij Tenzing Travel vinden ze het belangrijk dat de gast hun wensen waargemaakt worden tijdens de reis. Om dit te verwezenlijken verzorgt de reisaanbieder complete reizen met vlucht, vervoer en verblijf. Hierdoor hoef je nergens meer aan te denken en wordt je volledig ontzorgt tijdens je vakantie. Hierdoor blijft er nog veel meer tijd over om te genieten van de prachtige omgeving van je reis. De reisvoorstellen van Tenzing Travel zijn gebaseerd op de wensen van de reiziger en op hun eigen ervaringen. De reisaanbieder deelt graag hun eigen tips en heeft een keuze uit meerdere verblijven op de bestemming. Doordat elke reisgezelschap uniek is, worden de reizen ook aangepast aan uw reisgezelschap. Op deze manier wordt jouw reis echt maatwerk en weet je zeker dat jij een bijzondere reis boekt die bij jou past. Heb je een reis aangeboden gekregen die bij je past? Dan kun je gemakkelijk reserveren bij Tenzing Travel. Het bedrijf werkt samen met lokale bedrijven en neemt vrijwel alles bij je uit handen. Heb je een voorkeur voor een bepaalde stoel in het vliegtuig of maaltijdwensen? Geen probleem, Tenzing regelt het! Wanneer je op reis bent kun je ook genieten van de service van het bedrijf. Tenzing Travel staat namelijk 24 uur klaar voor zijn gasten. Zijn er onverwachte gebeurtenissen, dan kun je dus dag en nacht bellen met het bedrijf. 

Waarom reizen met Tenzing Travel

Als je een reis zoekt, dan vliegen de reisaanbieders je om de oren. Daarom is het soms ook wel erg fijn om de voordelen van een bepaalde reisaanbieder te weten. Waarom kiezen voor Tenzing Travel? 

 1. Tenzing is een kleinschalige organisatie waardoor je niet als een nummertje gezien wordt. De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat er samen een unieke reis samengesteld kan worden. 
 2. De reizen zijn allemaal volledig verzorgd waardoor je kunt genieten van bijzondere kwaliteitsreizen. 
 3. De bestemmingen van Tenzing Travel zorgen voor unieke ervaringen over de gehele wereld. 
 4. Het bedrijf biedt oneindige aandacht voor de reizigers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor, tijdens of na je reis. 
 5. De werknemers zijn allemaal reisspecialisten in hun eigen werelddeel. De specialisten reizen jaarlijks naar het gebied zodat ze de klanten kunnen voorzien van deskundig advies. 
 6. Het bedrijf biedt de gasten maximale zekerheid en flexibiliteit. Hierdoor weet je als gast altijd waar je aan toe bent. 
 7. Tenzing Travel is 24 uur per dag beschikbaar voor de reizigers. Hierdoor sta jij er tijdens onvoorziene gebeurtenissen nooit alleen voor. 
 8. Het bedrijf heeft een waardering van maar liefst 9.1 ontvangen door de reizigers. 

Tenzing Travel heeft natuurlijk niet voor niets een goede beoordeling gekregen van zijn eigen klanten. Het bedrijf wordt namelijk geleid door reisspecialisten die reizigers zijn in hart en nieren. Laatstgenoemde delen graag hun passie met hun klanten. Hierdoor weet je zeker dat je niet zomaar overal terecht komt, maar dat je de uniekste plekken ter wereld kunt bezoeken. 

De vakantiebestemmingen van Tenzing Travel

Wanneer je kiest voor een vakantie met Tenzing Travel, dan kun je kiezen uit verschillende bestemmingen, overal ter wereld. De reizen die aangeboden worden zijn in:

 • Noord Amerika
  Wanneer je kiest voor een vakantie in Noord Amerika, dan kun je kiezen voor de meest bijzondere plekken in dit gebied. Kies voor: Amerika, West Canada, Hawaï, West Amerika, Alaska, Florida, Canada of Yukon. Daarnaast kun je kiezen voor bestemmingen in Oost Amerika, The Deep South, Oost Canada en Atlantic Canada. 
 • Latijns Amerika
  Wil je genieten van reizen met een tropisch regenwoud, imposante gletsjers of prachtige bergketens, dan is Latijns Amerika echt wat voor jou. Bij Tenzing Travel kun je genieten van een reis in onder andere: Argentinië, Ecuador, Mexico, Peru, Costa Rico, Suriname, Chili en Brazilië. Daarnaast kun je nog kiezen voor bijzondere bestemmingen zoals Colombia, Cuba, Galápagos of Panama. 
 • Europa
  Het klinkt misschien niet direct erg spectaculair of bijzonder, maar een reis door Europa kun je echt versteld doen staan. Ga op ontdekkingstocht in de Schotse Hooglanden of aanschouw het noorderlicht in Lapland. De bestemmingen die aangeboden worden zijn: Noorwegen, Zweden, Finland, Ierland, Spitsbergen, IJsland en Schotland. Erg unieke locaties voor onvergetelijke vakanties! 
 • Afrika
  Afrika heeft veel te bieden voor de reiziger. Ga op zoek naar de bekende big five of ontmoet authentieke stammen in het gebied. De bestemmingen binnen Afrika zijn: Zuid Afrika, Uganda, Seychellen, Tanzania, Mauritius, Botswana, Namibië en Kenia. 
 • Het Midden Oosten
  Stap in een andere wereld en maak een reis met sprookjesachtige bestemmingen in het Midden Oosten. Wanneer je kiest voor een reis in het Midden Oosten dan kun je kiezen uit Dubai, Jordanië en Oman. Bekijk de Burj al Arab in Dubai of neem een kijkje in de woestijn van Oman. 
 • Azië
  Stap in de wereld van spectaculair  streetfood, kleurrijke tempels en prachtige nationale parken. Wanneer je een reis wilt maken door Azië, dan kun je kiezen uit: Indonesië, Maleisië, China, Sri Lanka, Vietnam, Malediven, Thailand of Japan. De bestemmingen bieden allemaal unieke belevingen met overnachtingen op A-locaties. 
 • Oceanië
  De laatste, maar zeker niet de minste is Oceanië. Geniet van een unieke ervaring in Australië, Nieuw-Zeeland of The Pacific Islands. Neem een kijkje in de ongerepte natuur of in de bruisende steden. 

Zoals je kunt zien kun je bij Tenzing Travel terecht voor allerlei reizen over de gehele wereld. Tenzing Travel vindt het belangrijk dat elke reiziger een unieke reis aangeboden krijgt naar zijn eigen wensen. Bekijk dus samen met de reisspecialisten naar de mogelijkheden voor jouw droomreis. 

 

 


Tenzing Travel Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Tenzing Travel.

Bezoek Tenzing Travel

Schrijf een review