Vakantiepark Molenwaard

Vakantiepark Molenwaard informatie en reviews

In de Zuid-Hollandse plaats Molenwaard ligt vakantiepark Molenwaard gevestigd. Het vakantiepark staat in de omgeving ook wel bekend als een uniek en avontuurlijk verblijf in het Hart van Holland. Bij het vakantiepark staat het gehele reisgezelschap centraal, waardoor je samen meer beleeft. Tijdens je verblijf kun je genieten van de pure natuur, de rijke cultuur, maar ook van de welbekende Hollandse polder gastvrijheid. Bij het vakantiepark staat het echte oer-Hollandse centraal, waardoor jij midden in het Groene Hart kunt genieten van een heerlijk verblijf. 

Tijdens jouw verblijf kun jij met jouw polderpaspoort een echt avontuur aangaan in de polder. Je kunt hierbij de bijzonderste plekjes ontdekken zowel in als buiten het vakantiepark. De gasten van het vakantiepark kunnen onbeperkt een bezoek brengen aan Fien & Teun op de gezellige avonturenboerderij, een mooi insectenhotel knutselen, de dieren voeren  en nog veel meer leuke en spannende activiteiten in de buitenlucht. Wist je dat avonturenboerderij Molenwaard zelfs de winnaar is van het leukste uitje van Zuid-Holland? Deze prijs hebben ze weten te bemachtigen in het jaar 2019, 2020, 2021 en 2022 en is uitgereikt door het Land van ANWB. 

Entertainment en activiteiten bij Vakantiepark Molenwaard

Tijdens je verblijf bij Vakantie Molenwaard ben je ervan verzekerd dat jij jezelf geen moment zult vervelen. Op en rondom het vakantiepark is er namelijk enorm veel te beleven, waardoor je gehele reisgezelschap de tijd van zijn leven zal beleven. We geven je graag een indruk van een aantal activiteiten die je kunt beleven op het vakantiepark: 

 • Avonturenboerderij Molenwaard
  Ga mee op avontuur van het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard. De gehele familie kan tijdens dit uitje alles ontdekken over de boerderij, natuur, tuin en dieren. Is een tomaat fruit of groente? Hoe werkt een molen? Hoe zorgen bijen ervoor dat honing gemaakt wordt en hoe komen er gaten in de plakken kaas? Tijdens dit avontuurlijke uitje krijg jij antwoord op alle vragen die te maken hebben met het Hollandse landleven. Je leert een koe melken, tractor rijden, bootje varen tot aan vogels spotten. Heb je even genoeg geleerd? Dan kun je fruitkistjes besturen, ponyrijden of het avontuur aangaan in het wilgendoolhof. De avonturenboerderij heeft een zeer breed aanbod in buitenactiviteiten waarbij de nieuwsgierigheid van alle kinderen aangewakkerd wordt.
  Bij Avonturenboerderij Molenwaard kun je ook plaatsnemen bij één van de vrolijke voorstellingen. Deze voorstellingen worden opgevoerd door Fien en Teun. Het duo gaat de kinderen op een grappige en muzikale manier een voorstelling geven die geheel in het teken staat van het Hollandse landleven. 
 • Fien en Teuns Welkomstfeest
  Tijdens de dag van aankomst kun je deelnemen aan het Fien en Teun's welkomstfeest. Tijdens deze voorstelling wordt je als gast welkom geheten door de mascottes van het vakantiepark. Na afloop van het feestje krijg je de mogelijkheid om met het duo op de foto te gaan. 
 • De natuurplas
  Een leuke bezigheid voor zowel jong als oud is de natuurplas die in het midden van het vakantiepark ligt. Je kunt in deze natuurplas heerlijk zwemmen, maar ook bootje varen of waterfietsen. Wil jij liever relaxen aan het water? Gooi dan eens een hengel uit en probeer een grote vis binnen te hengelen. 
 • Speelschuur Molenwaard
  Is het even niet zo mooi weer? Dan zijn er ook voldoende binnen speelmogelijkheden op het vakantiepark. Ga op avontuur in de Speelschuur en geniet van urenlang speelplezier. Neem een duik in de ballenbak of klim en klautermogelijkheden. Speel samen met andere kinderen en neem deel aan vrolijke minishows. 
 • Fien en Teun Parade
  Wil jij in de ochtend gewekt worden door het vrolijke duo? Zwaai dan vanaf je veranda naar het vrolijke duo. Tijdens de parade worden Fien en Tien rondgereden in hun eigen paradewagen. Wens het duo een goedemorgen en start je dag met het liefste boertje en boerderinnetje van Nederland. 
 • De boerderij en spelen
  Wanneer je met het gehele gezin op vakantie gaat, dan wil je natuurlijk dat er ook voldoende vermaak is voor de kinderen. Zoals je bij bovengenoemde activiteiten al zag, is dit bij het vakantiepark geen enkel probleem. Alsof dat nog niet genoeg was, heeft het vakantiepark ook nog een aantal gezellige speeltuinen. De kinderen kunnen in deze speeltuinen lekker ravotten in de buitenlucht. In deze speeltuinen kunnen ze dammen bouwen of spelen op een paardenkar. De speeltuinen staan geheel in het teken van de boerderij. Langs de speeltuinen kun je ook de allerliefste dieren vinden in de weide. Je kunt genieten van kleine geitjes tot aan schattige eendjes. Wil je liever konijntjes knuffelen of schaapjes voederen? De dieren van het vakantiepark staan te trappelen om kennis te maken met de kinderen. 

Dit is enkel een kleine greep van de vele activiteiten die jij en je kinderen kunnen beleven op het vakantiepark. Tijdens je verblijf ben je ervan verzekerd dat zowel jij als je kinderen je geen minuut zullen vervelen. In de avond zullen de kinderen moe en voldaan in bed stappen om in de ochtend weer een nieuw avontuur aan te gaan. 

De faciliteiten en service op het vakantiepark 

Tijdens je verblijf op het vakantiepark ben je ervan verzekerd dat het je aan niks ontbreekt. Op het vakantiepark kun je als gast gebruikmaken van verschillende eetgelegenheden. Het park beschikt over een eigen cafetaria, een gasterij, een ijssalon, een pizzeria en een Stamppot Express. Elke woensdagavond kun je op het vakantiepark genieten van een heuse Boerderijbuffet avond. Wil je liever zelf koken? Het vakantiepark heeft een eigen kruidenier. In deze winkel kun jij een keuze maken uit een ruim assortiment streekproducten. Daarnaast kun je hier elke ochtend lekkere verse broodjes afhalen. 

Is het soms lastig om de kinderen aan het eten te krijgen in de ochtend? Geniet dan van het Fien en Teun ontbijtbuffet. Tijdens het ontbijt komen Teun en Fien de kinderen  vermaken aan tafel. Je zult al snel merken dat het ontbijt voor de kinderen een echt feestje wordt. 

De accommodaties van Vakantiepark Molenwaard

Wanneer je wilt verblijven op vakantiepark Molenwaard, dan kun je kiezen uit een flink aantal accommodaties. De aangeboden accommodaties zijn vanaf twee personen tot maar liefst een 18 persoons accommodatie te boeken. De accommodaties zijn stuk voor stuk erg bijzonder. Geniet van een heerlijke chalet aan het water of kies voor een accommodatie die geheel in het teken staat van de boerderij. Kies voor een luxe accommodatie die geheel gethematiseerd is aan de dorpstraat op het park of kies voor een tweepersoons polderlodge. Alle accommodaties hebben iets unieks, waardoor elke accommodatie een echt feestje is voor de vakantievierders. Het ruime aanbod aan accommodaties zorgt ervoor dat er altijd een geweldige en unieke accommodatie tussenzit naar jouw wens. 

<


Vakantiepark Molenwaard Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Vakantiepark Molenwaard.

Bezoek Vakantiepark Molenwaard

Schrijf een review