Natuurhuisje.nl

Breng je graag tijd door in de natuur? Wil je op een vakantie waarbij je smorgens bijvoorbeeld midden in de natuur wakker wordt of waarbij je tot rust kan komen door een boswandeling te maken? Dat is allemaal mogelijk bij natuurhuisje.nl. 

Op de website van natuurhuisje.nl krijg je een groot aanbod aan vakantiehuisjes te zien, die zich in de natuur bevinden. Je kunt voor jezelf nagaan welk huisje het best bij je past en je eerst volgende vakantie beginnen te plannen. Natuurhuisje.nl biedt meer dan 18.000 woningen, dus genoeg keus voor een ieder. Lijkt dit je ook interessant? Breng dan vandaag nog een bezoekje aan de startpagina van de site, bekijk de accommodaties en boek vervolgens je natuurhuisje. 

Een natuurhuisje vinden

Heb je de website van natuurhuisjes.nl bekeken en ben je geinteresseerd geraakt in de accommodaties? Wil je voor je eerstvolgende vakantie ook een natuurhuisje boeken? Weet je alleen niet of er huisjes beschikbaar zijn in de periode waar je op vakantie wil? Geen probleem. De zoekfunctie van de site kan je precies aangeven welke accommodaties beschikbaar zijn. 

Op de website zie je direct aan de linkerzijde een online formulier. Dit is de zoekfunctie van de site. Hierin kan je aangeven wat je bestemming moet zijn of welk natuurgebied je wenst te bezoeken, je aankomst- en vertrekdatum alsook het aantal personen met wie je op reis wil. De site gaat dan zelf voor je op zoek naar beschikbare accommodaties en doet je binnen enkele seconden een uitgebreid overzicht daarvan toekomen. 

In het overzicht krijg je dan de afbeeldingen van de verschillende accommodaties te zien, in welk gebied het huisje zich bevindt, hoeveel slaapkamers aanwezig zijn en hoeveel personen in het huisje kunnen. Je ziet verder ook het tarief per dag en per week. Je kunt dus de verschillende accommodaties bezichtigen en het huisje welke je aanspreekt selecteren. Je kunt dan op het tabje 'bekijk' klikken om meer te weten te komen van het huisje of om een boeking te plaatsen. 

Type accommodaties 

Je zal bij het scrollen op de site merken, dat er verschillende soorten accommodaties ter beschikking zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een contactloos verblijf, natuurhuisjes in het bos, natuurhuisjes aan het water, authentieke bungalows en duurzame tiny houses. Er is qua accommodatie kortom voor een ieder wat wils op natuurhuisjes.nl

Heb ik een account nodig om een huisje te huren? 

Op natuurhuisjes.nl ben je niet verplicht om een account aan te maken bij het boeken van een accommodatie. Het is uiteraard wel raadzaam om een account aan te maken omdat je op die manier alles overzichtelijk op één plek houdt. 

Last minutes  

Heb je op de valreep je verlof kunnen regelen en wil je op kort termijn een woning huren? Dan kun je op de startpagina van natuurhuisjes.nl klikken op het tabje 'last minutes' om een overzicht te zien van alle last minute aanbiedingen op de site. In de meeste gevallen zal je ook nog een redelijk tarief aangeboden krijgen ondanks je op een later moment een boeking plaatst op de site. 


Natuurhuisje.nl Reviews

    Zij annuleren, ik geld kwijt

    Maanden geleden een huisje geboekt via Natuurhuisje.nl. Aanbetaling van 30% gedaan. Mijn volledige betaling was slechts 6,5 uur te laat waardoor de boeking werd geannuleerd door Natuurhuisje. Ik heb na betaling een bevestiging gekregen hiervan. Ik heb voor de zekerheid nog gebeld of de boeking nog gold. Een dag later kreeg ik bericht dat er in de tussentijd van de annulering en betaling iemand precies die periode en precies dat huisje had geboekt. Die boeking is dan 's nachts gedaan, want de annulering was na middernacht en de betaling nog voor 6.30. De aanbetaling die ik had gedaan (bijna 85 euro) was ik hiermee kwijt. Dat is 30% van het totaalbedrag. Ik had administratiekosten gesnapt of streep het weg tegen een andere boeking, maar dit vind ik echt niet kunnen. Te meer omdat de nieuwe huurders ook weer een aanbetaling doen.

Bezoek Natuurhuisje.nl

Schrijf een review