Trivago

Trivago vakanties

In het jaar 2005 besloten drie universiteitsvrienden om een website op te richten. In de welbekende stad Düsseldorf werd het idee achter Trivago bedacht en ontwikkeld. In 2006 ging de website live in Duitsland en werd direct heel erg populair. Het duurde ook niet lang voordat de website een hit werd in andere Europese landen. In 2012 werd de populariteit zelfs zo groot dat Trivago een ware hit werd in Azië en de VS. Sindsdien is Trivago niet meer weg te denken uit de internationale reisbranche. Vandaag de dag zijn er maar liefst meer dan 5 miljoen hotels en accommodaties aangesloten bij Trivago. Het leukste hieraan is dat deze accommodaties verdeeld zijn over 190 landen! Hierdoor kun jij samen met Trivago de hele wereld ontdekken. 

Wat is Trivago precies? 

Waarschijnlijk heb jij Trivago al eens voorbij zien komen in een televisie of radio commercial. Het bedrijf heeft namelijk een enorme naamsbekendheid opgebouwd in Nederland, maar wat is Trivago precies? Trivago is een zoekmachine waarbij jij op zoek kunt gaan naar een hotel of een andere bijzondere accommodatie. De website van Trivago doorzoekt dagelijks het internet naar hotelboekingen en prijzen, beschikbaarheid, foto's en beoordelingen. De website was de eerste zoekmachine voor het vinden van hotels in Duitsland. Wanneer jij op zoek bent naar een verblijf, dan kan Trivago je helpen om de juiste keuze te vinden. Je hoeft niet meer tientallen websites te bezoeken naar de beste deal. Trivago heeft namelijk de beste deals van alle websites verzameld speciaal voor jou. Trivago vergelijkt namelijk meerdere boekingssites tegelijkertijd. Een aantal bekende boekingssite die Trivago vergelijkt zijn: Booking.com, Expedia, Agada, Hotelspecials.nl en nog veel meer. De website vergelijkt meer dan 100 boekingssites om voor jou de beste deal te vinden. Hierdoor weet jij zeker dat jij je accommodatie voor de beste prijs reserveert. 

Trivago's wereldwijde hotelzoekmachine

De hotelzoekmachine van Trivago zorgt ervoor dat jij in enkele klikken de prijzen van maar liefst 5 miljoen accommodaties en hotels kan vergelijken. Deze accommodatietypes zijn verdeeld over meer dan 190 landen en over ruim 200 boekingswebsites. Elk jaar gaan miljoenen reizigers jou voor om de beste deals te vergelijken voor hun trip. Je kunt namelijk via Trivago alle informatie vinden wanneer je wilt genieten van een nachtje weg, een stedentrip of een langere reis. Wil jij een stedentripje boeken naar Amsterdam of Barcelona of wil je liever naar Antwerpen? Via Trivago ben jij ervan verzekerd dat je uitstekende hotels kunt vinden tegen de beste prijzen. 

Ervaringen van andere gasten lezen 

Wanneer je op zoek bent naar een hotel of een accommodatie dan word je overspoeld aan keuzes. Met meer dan 5 miljoen hotels en andere accommodaties is het natuurlijk niet gek dat je last krijgt van keuzestress. Welk hotel en welke accommodatie past het beste bij jou en je reisgezelschap? Op de website van Trivago kun jij gelukkig gemakkelijk de sterke punten van de accommodaties inzien. Hoe ver is de loopafstand van het centrum? Is er openbaar vervoer aanwezig? en nog veel meer. Deze informatie is natuurlijk erg belangrijk, maar je wilt ook graag weten hoe andere gasten het ervaren hebben op locatie. Een groot voordeel is dat Trivago maar liefst 175 miljoen beoordelingscores heeft verzameld van zijn eigen gebruikers. Deze beoordelingen hebben ook nog eens 19 miljoen hotelfoto's waardoor jij alles te weten kunt komen over de bestemming. Om het makkelijk te maken voor de bezoeker heeft Trivago ervoor gezorgd dat jij een gemiddelde beoordeling ziet. Daarnaast kun jij ook de  gemiddelde beoordeling en uitgebreide recensies van andere boekingssites, zoals Hotels.com, Expedia, Agoda en andere grote hotelketens inzien. Het voordeel hiervan is dat jij direct een goede indruk krijgt van een hotel of accommodatie. Het maakt niet uit of je op reis wilt naar Londen of naar New York, op Trivago kun jij altijd terecht voor al je informatie over de bestemming en accommodatie. 

Vind de goedkoopste deals op Trivago

Wanneer je één of meerdere nachten buitenshuis verblijft, dan wil je natuurlijk ook genieten van een scherpe prijs. Hoe meer jij kunt besparen op het verblijf, hoe meer er over blijft om te genieten op bestemming. Met Trivago kun jij gemakkelijk het perfecte hotel vinden tegen de beste prijzen. De prijzen worden namelijk de gehele dag door vergeleken met die van andere websites. Wanneer jij op zoek bent naar een overnachting, dan kun jij gemakkelijk je bestemming en reisdata invoeren in de hotelzoekmachine van de website. De hotelzoekmachine gaat direct aan de slag en vergelijkt alle hotelprijzen voor jou.

Voor het allerbeste resultaat kun jij filters instellen die passen bij jouw wensen. Geef aan wat jouw budget is, hoe ver jij maximaal van het strand wilt verblijven, hoeveel sterren de locatie moet hebben en nog veel meer. Je krijgt nu direct een overzicht te zien van budgethostels tot aan luxe suites. Hierdoor is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om online een verblijf te boeken. Doordat je kunt kiezen uit enorm veel bestemmingen ben je ervan verzekerd dat jij altijd de perfecte overnachting vind. Het maakt niet uit of je wil slapen in Eindhoven of in Parijs, via Trivago ligt de wereld aan jouw voeten. 

Hoe kun je boeken via Trivago?

Zoals we dus al aangeven is Trivago een hotelzoekmachine die jou als klant uitgebreide prijsvergelijkingen aanbiedt. De aangeboden prijzen worden direct verzameld van talrijke boekingssites en hotels. Wanneer jij op de website van Trivago kiest voor een verblijf, dan verloopt het boekingsproces direct via de geselecteerde boekingssite of hotel. Heb jij een goede deal op het oog? Klik dan 'zie aanbieding'. Na het klikken op deze knop word jij direct doorverwezen naar de betreffende boekingssite. Op deze laatstgenoemde website kun jij de reservering van de hoteldeal afronden. Trivago fungeert dus enkel als hotelzoekmachine voor de beste prijzen, het reserveren en betaalproces doe je direct bij de aanbieder van de overnachting zelf. 


Trivago Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Trivago.

Bezoek Trivago

Schrijf een review