Generator hostel

Generator hostel Amsterdam voor goedkope overnachting 

Ben je op zoek naar een goedkope overnachting in Amsterdam, dan ben je bij Generator hostel Amsterdam aan het juiste adres. Generator hostel is momenteel het snelstgroeiende hotelmerk in Europa. Het bedrijf beschikt over hostels in Dublin, Londen, Kopenhagen, Hamburg, Berlijn, Venetie, Barcelona, Parijs, Amsterdam, Stockholm, Rome en Washington DC. Generator hostel is zo succesvol dat het zelfs door Fast Company is uitgeroepen tot één van de vijftig innovatiefste bedrijven wereldwijd. 

Generator hostels is een echte pioniers in de betaalbare en luxe sociale beleving in Europa. Het bedrijf heeft een groot aanbod in allerlei soorten accommodaties in Europa. Het bedrijf beschikt over alles wat tussen gedeelde kamers valt, tot aan penthouse suites met dakterras. Daartussenin zit nog van alles zoals bars, cafés of expositieruimtes aan de straatkant of in kelders. Doordat Generator zo uitgebreid is, is het een erg populair concept onder de gast. Alle accommodaties zijn ontworpen met een bekroond interieurdesign en zijn zorgvuldig samengesteld. De gast kan genieten van lokaal geïnspireerde evenementen en lokale gerechten en dranken. Hierdoor proef je direct de cultuur van de bestemming waar je bent. 

Generator hostel Amsterdam

Generator hostel Amsterdam is een echte beleving voor de liefhebber van hostels. Het hostel is namelijk de winnaar van de Hospitality Design Best Economy Hotel Award. Dit hebben ze natuurlijk niet voor niets gekregen, wat je ook al snel merkt als gast. Het hostel heeft namelijk genoeg binnen te doen en met de ideale locatie, is er ook voldoende buiten te beleven. Het hostel ligt namelijk gevestigd in het Oostelijke deel van Amsterdam, waarbij je uitkijk hebt over het Oosterpark. Huur een fiets en maak een ronde langs de grachten met al hun gezellige cafeetjes en kroegen. Neem een bezoek aan de gezelligste en creatiefste winkeltjes in de Pijp of ga lekker shoppen in het centrum van Amsterdam. In de omgeving van het hostel is enorm veel te beleven. 

Generator hostel Amsterdam ligt op een hippe locatie, in het voormalige gebouw van de Universiteit van Amsterdam en het zoölogisch museum. Het hostel heeft slaapplekken voor maar liefst 564 gasten. Dit gastenaantal worden verdeeld over 168 twee en vierpersoonskamers, inclusief badkamers. Daarnaast heeft het hostel ook nog een luxe appartement beschikbaar, wat geschikt is voor zes gasten. De gehele locatie van het hostel beschikt over een flexibele en ruime gemeenschappelijke ruimtes, die allemaal zijn ingericht met een prachtig design. Daarnaast heeft de locatie in Amsterdam een gezellig café met een buitenterras. Zoals vernoemd is het hostel gevestigd in de voormalige universiteit van Amsterdam. Het hostel heeft de voormalige collegezaal omgetoverd tot een geweldige chill-out lounge met bar. De bibliotheek van het hostel is veranderd naar een ontspannen ontspanningsruimte voor gezellige privé-evenementen. Het café van het hostel biedt de gasten de mogelijkheid om te genieten van lekker avondeten. 

De kamers van Generator hostel Amsterdam

Wanneer je een verblijf wilt boeken in Generator hostel Amsterdam, dan wil je natuurlijk graag vooraf weten welke accommodatiemogelijkheden er zijn. In het hostel kun je kiezen uit zowel privékamers als gedeelde kamers. De aangeboden kamers is het hostel zijn: 

 • Superior suite (Privékamer)
  Wanneer je kiest voor een verblijf in de superior suite, dan kun je hierin verblijven met maximaal zes personen. De kamers beschikt over een queensize bed, twee eenpersoonsbedden, een slaapbank en twee privébadkamers. 
 • Deluxe kamer met Kingsize bed (Privékamer)
  Wanneer je kiest voor de Deluxe kamer met Kingsize bed, dan kun je hier verblijven met maximaal twee gasten. De kamer beschikt over een kingsize bed en heeft zicht over de toppen van het prachtige park. 
 • Superior tweepersoonskamer met 2 aparte bedden (Privékamer)
  Wanneer je kiest voor deze kamer, dan krijg je twee aparte eenpersoonsbedden in de kamer. 
 • Privékamer met 4 bedden
  Wanneer je kiest voor de privékamer met 4 bedden, dan is er ruimte voor 4 gasten. De kamers beschikt over twee stapelbedden, die zijn voorzien van een licht. De kamer beschikt over alle basismogelijkheden die je nodig hebt tijdens je verblijf. 
 • Privékamer voor vrouwen met 4 bedden
  Wanneer je kiest voor de privékamer voor vrouwen, dan is het vanzelfsprekend dat er enkel vrouwen toegestaan zijn in de kamer. De kamer beschikt over twee eenpersoonsbedden en één stapelbed. De kamer beschikt over alle basismogelijkheden die je nodig hebt tijdens je verblijf. 
 • Privékamer met 6 bedden
  Wanneer je kiest voor de privékamer met 6 bedden, dan is dit de perfecte kamer voor jou en je reisgezelschap. De kamer beschikt over twee stapelbedden, waarin zes slaapmogelijkheden zitten. De stapelbedden hebben namelijk een hoogte van drie bedden, per stapelbed. 

Naast deze privékamers, biedt het hostel ook mogelijkheden tot gedeelde kamers: 

 • Bed in slaapzaal met 4 bedden
  In de gedeelde kamer kunnen maximaal 4 gasten tegelijkertijd verblijven. Deze kamers zijn geen privékamers, waardoor je de kamers deelt met andere gasten. De kamer biedt twee stapelbedden met een totaal van 4 slaapplaatsen.
 • Bed in deluxe kamer met 4 bedden
  In de deluxe kamer is er plaats voor maximaal 4 gasten. De kamer bestaat uit een stapelbed en twee losse bedden. . Deze kamers zijn geen privékamers, waardoor je de kamers deelt met andere gasten. 
 • Bed in vrouwenslaapzaal met 6 bedden
  Deze kamer biedt enkel een slaapplaats aan, aan vrouwen. De kamer bestaat uit twee stapelbedden van drie bedden hoog. Hierdoor zijn er 6 slaapplaatsen aanwezig in de kamer. De kamer beschikt over alle basismogelijkheden die je nodig hebt tijdens je verblijf. 
 • Bed in slaapzaal met 6 bedden
  Wanneer je kiest voor een bed in de slaapzaal met 6 bedden, dan kom je in een kamer met twee stapelbedden. De stapelbedden hebben drie slaapplaatsen, waardoor één stapelbed ruimte biedt voor drie gasten. De kamer beschikt over alle basismogelijkheden die je nodig hebt tijdens je verblijf. 

De missie van Generator

Het bedrijf Generator geeft reizen voor jongeren een geheel nieuwe dimensie. Generator biedt de jongeren coole en sociale reisaccommodaties aan, voor een onvergetelijke reis. De visie van het bedrijf is gebaseerd op drie pijlers: 

 1. Generator wilt de jongeren graag de weg wijzen naar een nieuwe generatie hostels
 2. Generator wilt internationaal als de beste keten worden gezien
 3. Generator wilt wereldwijd een aanbod aanbieden van moderne en aantrekkelijke design hostels. In deze hostels is het belangrijk dat veiligheid, stijl, events en ontmoetingen centraal staan. 

Het doel van het bedrijf is vooral om de grootste te worden wereldwijd, op het gebied van hostels. Alle hostels die momenteel al in het bezit zijn van Generator, zijn daarom allemaal stijlvol en modern ingericht. De hostels bieden allen betaalbare accommodatiemogelijkheden voor elke gast. De hostels hebben allemaal gezellige ontmoetingsruimtes en er worden geregeld interessante events georganiseerd. Generator vindt het belangrijk om de zintuigen van de gasten te prikkelen en innovatief te zijn en blijven. Dit doen ze door middel van heerlijke uitgedachte gerechten, dranken en andere producten. De eet- en drinkmogelijkheden, de events zijn niet enkel beschikbaar voor de gasten, maar ook voor de lokale bevolking. Waar de meeste hostels heel erg basis zijn ingericht, vind Generator het belangrijk dat de gasten zich direct thuis voelen. Geen vervallen hostels, maar enkel nette hostels waarbij je op een moderne manier kunt genieten van een heerlijk verblijf. 

 

 

 


Generator hostel Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Generator hostel.

Bezoek Generator hostel

Schrijf een review