White Village Rhodos

Vakantie naar White Village Rhodos

Aan de bovenzijde van het Griekse Lachania ligt White Village Rhodos gevestigd. Lanchania staat bekend als een schilderachtig en pittoresk dorpje wat gevestigd ligt aan de Zuidwestelijke flank van prachtige bergen. Deze bergen beschutten het gehele binnenland van het eiland. Lanchania wordt omringd door de prachtige zee en het gebied zou daarmee zeker niet misstaan op een ansichtkaart. Het gebied kent namelijk een prachtige ligging en biedt de bezoeker direct een enorme charme aan. Het eiland biedt een combinatie van rust en gezelligheid voor de bezoekers. 

Het gebied is enorm in trek bij de toerist die niet houdt van het massatoerisme. Het traditionele dorp beschikt over een ongerepte en gezellige sfeer. Doordat het dorp niet bukt onder het massatoerisme kun je proeven van de echte traditionele cultuur. 

Het concept van White Village Rhodos

Het dorp staat al vele jaren bekend als een centrale ontmoetingsplek voor kunstenaars vanuit heel Europa. Daarom vonden de architecten van White Village het belangrijk om een smaakvolle en artistieke binnen- en buitenruimtes te creëren. De architecten willen hiermee de traditie belichamen door gebruik te maken van minimalistische faciliteiten. De ruimtes zijn gecreëerd met een scherp oog voor verfijnde decoraties, waarbij je ook inheemse traditionele elementen terugvindt. De elementen uit het dorp Lachania zijn samengevoegd met moderne en innovatieve ontwerpen. De White Village Rhodos is uniek, maar ook erg grootschalig opgezet. Het gebouw bestaat namelijk uit maar liefst 2.500 vierkante meter. Ondanks de grootte van het complex beschikt het pand ook over een uniek karakter. Hierdoor wordt de structuur van het naadloos overgenomen door het karakter van het dorp. Hierdoor proef je direct de traditionele en karakteristieke sfeer van Lachania in Rhodos. 

White Village Rhodos

In het bovenste gedeelte van Lachania ligt het White Village gevestigd. Het biedt een schitterend en spectaculair uitzicht over de prachtige Egyptische Zee en de verre kustlijn. Het beschikt over een bijzondere stijl en gaat direct op in de opvallende witte en grijze stijl van het dorp. Hierdoor proef je ook direct de sfeer van het dorp in het complex. De witgekalkte muren van de gebouwen brengen je direct in Griekse sferen. Het complex bestaat uit 23 elegante villa's en een aantal gezellige artistieke openbare ruimtes. Deze combinatie zorgt ervoor dat het een gezellige, karakteristieke en traditionele sfeer krijgen. 

Het complex wordt omgeven door prachtige citroen- en sinaasappelbomen die op hun beurt ook weer zorgen voor schaduwrijke gebieden. Samen met de prachtige pergola's en kiezelmozaïeken voel je jezelf direct thuis op het terras. 

De accommodaties van White Village  

Wanneer je kiest voor het White Village, dan kun je kiezen uit zes verschillende accommodaties:

 • De familievilla met privézwembad
  Het complex van heeft zeven prachtige familievilla's met privézwembad beschikbaar op het terrein. De villa's hebben een grootte van 130 vierkante meter en biedt een comfortabele plaats voor zes personen. De familievilla's bieden de gast een eigen terras en een eigen buitenzwembad. Binnen in de villa bevinden zich een gezellige woonkamer met open haard en twee aparte slaapkamers. Daarnaast beschikken de villa's over twee badkamers. De villa's bieden een uitzicht op zowel de bergen als de zee. 

 • De villa met twee slaapkamers en een privézwembad
  Het complex van heeft tien prachtige twee slaapkamer villa's met privézwembad beschikbaar op het terrein. De villa's hebben een grootte van 100 tot 130 vierkante meter en biedt een comfortabele plaats voor vier personen. De familievilla's bieden de gast een eigen terras en een eigen buitenzwembad. Binnen in de villa bevinden zich een gezellige woonkamer met open haard en twee aparte slaapkamers. Daarnaast beschikken de villa's over twee badkamers.  De villa's bieden een uitzicht op zowel de bergen als de zee. 

 • De villa met drie slaapkamers en een privézwembad
  Het complex van heeft drie prachtige drie slaapkamer villa's met privézwembad beschikbaar op het terrein. De villa's bieden de gast een eigen terras en een eigen buitenzwembad. Binnen in de villa bevinden zich een gezellige woonkamer met open haard en drie aparte slaapkamers. Daarnaast beschikken de villa's over drie badkamers.  De villa's bieden een uitzicht op zowel de bergen als de zee. 

 • De villa met een slaapkamer en een privézwembad
  Het complex van heeft een prachtige één slaapkamer villa met privézwembad beschikbaar op het terrein. De villa heeft een grootte van 75 vierkante meter en biedt een comfortabele plaats voor twee personen en een jong kind. Deze villa biedt de gast een eigen terras en een eigen buitenzwembad. Binnen in de villa bevinden zich een gezellige woonkamer met open haard en een aparte slaapkamer. 

 • De villa met twee slaapkamers en een bubbelbad
  Het complex van heeft twee prachtige twee slaapkamer villa's met bubbelbad beschikbaar op het terrein. De villa's bieden de gast een eigen terras en een eigen buitenjacuzzi. Binnen in de villa bevinden zich een gezellige woonkamer met open haard en twee aparte slaapkamers. Daarnaast beschikken de villa's over twee badkamers. Deze villa's bevinden zich in het hart van het prachtige dorp. 

 • Villa Seven - De villa aan zee met een bubbelbad
  Het complex van heeft twee prachtige twee slaapkamer villa's met privézwembad beschikbaar op het terrein. De villa's hebben een grootte van 85 vierkante meter en biedt een comfortabele plaats voor vier personen. De villa's bieden de gast een eigen terras en een eigen buitenjacuzzi. Binnen in de villa bevinden zich een gezellige woonkamer met open haard en twee aparte slaapkamers. Daarnaast beschikken de villa's over twee badkamers. Deze villa's bevinden zich in het hart van het prachtige dorp. 

De omgeving van White Village Rhodos 

De villa's van White Village Rhodos worden omgeven door prachtige natuurgebieden. Je wordt als gast omgeven door witte Bounty stranden met glinsterend blauw water. Daarnaast beschikt de omgeving over bloeiende natuurgebieden met watervallen, beekjes en bijzondere archeologische schatten. Daarnaast liggen op korte afstand ook een aantal gezellige dorpjes en stadjes gevestigd: 

 • Lachania  (+/- 500 meter)
 • Gennadi (+/- 11 kilometer)
 • Lindos  (+/- 33 kilometer)
 • Gadoura Dam (+/- 44 kilometer)
 • Rhodes (+/- 72 kilometer)
 • Petaloudes (+/- 75 kilometer)

White Village Rhodos Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over White Village Rhodos.

Bezoek White Village Rhodos

Schrijf een review