Ben je binnenkort van plan om op reis te gaan naar Nederland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Kroatië of België en ben je op zoek naar een vakantiehuisje? Dan moet je zeker op de website van Belvilla wezen. Deze vakantiehuisaanbieder is al langer als veertig jaar actief en is aanbieder van meer dan 40.000 huizen in Europa. De vakantiehuisjes van Belvilla worden persoonlijk beoordeel en volgens zeer strenge criteria. Dit wordt gedaan door specialisten in huizen en inkopers op locatie, die de regio waar het huis geboden wordt goed kennen. Hierdoor ben je verzekerd van kwalitatief goede huizen en kun je dus genieten van een onvergetelijke vakantie.

Belvilla heeft een verassend aanbod van prachtige vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een sport weekend. Er is kortom voor een ieder wat wils. Lijkt dit je interessant en wil je ook een vakantiehuisje boeken bij Belvilla? Breng dan vandaag nog een bezoekje aan de website van deze professionele vakantiehuisaanbieder.

Een vakantiehuisje boeken bij Belvilla

Wil je weten of er vakantiehuisjes ter beschikking zijn bij Belvilla of wil je een vakantiehuisje boeken? Dan kan dat op eenvoudige wijze via de startpagina van de site. Op de startpagina is er namelijk een zoekfunctie waarin je kan aangeven waar je naar toe wilt, je aankomst- en vertrekdatum, het aantal personen en of je van plan bent huisdieren mee te nemen. Na alle gegevens ingevuld te hebben kun je op het tabje ‘zoeken’ klikken. Je krijgt dan op basis van je ingegeven voorkeuren direct een overzicht te zien van de beschikbare vakantiehuisjes. In het overzicht krijg je per vakantiehuis foto’s te zien, hoeveel personen in het huisje kunnen, de slaapkamers, welke faciliteiten beschikbaar zijn, het vanaf bedrag en meer. Op basis van deze informatie kan je dan een vakantiehuisje kiezen en genieten van een onvergetelijke vakantie.

De snel zoek functie

De mogelijkheid bestaat ook om op de site gebruik te maken van de snel zoek functie. Je kunt dan op het tabje Nederland, Frankrijk of België klikken om het beschikbare aanbod aan vakantiehuisjes te kunnen bezichtigen. Ook op basis van dit overzicht kun je een vakantiehuisje naar wens selecteren en reserveren.

Als je verder scrolt op de startpagina van de site krijg je ook nog een overzicht te zien van populaire vakantiebestemmingen. Je kunt dan ervoor kiezen om het aanbod aan vakantiehuisjes te zien in Frankrijk, België, Oostenrijk, Duitsland, Italië, Frankrijk en Kroatië. Je hoeft echter niet altijd naar het buitenland. Je kunt er ook voor kiezen om Nederland zelf te verkennen. Je zou dan bijvoorbeeld een vakantiehuisje kunnen boeken in Noord- Limburg, Zuid- Limburg, de Nederlandse kust of de Waddeneilanden.

Op de site kun je ook vakantiehuisjes boeken dichtbij het strand, in de buurt van de bergen, op vakantieparken en ook als je zin hebt in een weekendje weg.

Onder het kopje aanbiedingen op de startpagina van de site zou je ook nog eens in aanmerking kunnen komen voor fikse kortingen of speciale deals. Je zou bijvoorbeeld gebruik kunnen maken van de early bird aanbieding van de site of de mogelijkheid om vakantiehuisjes te huren met de optie om kosteloos te kunnen annuleren. Er is kortom voor een ieder wat wils.


Belvilla Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Belvilla.

Bezoek Belvilla

Schrijf een review