Lopesan Hotel Group

Lopesan Hotel Group is een hotelketen met 19 hotels verspreid over 4 landen wereldwijd. De hotels bieden de gast tal van mogelijkheden door middel van faciliteiten en de omgeving. Hierdoor is er voor elke gast een leuk hotel die past bij zijn smaak en behoefte. Lopesan Hotel Group wil hun gasten een onvergetelijke ervaring aanbieden tijdens hun verblijf. De etablissementen van Lopesan Hotel Group bieden de gast meerdere vormen van activiteiten en ontspanning aan, waardoor de gast zich geen moment verveelt.

De verschillende merken binnen Lopesan Hotel Group

Lopesan Hotel Group biedt de gast verschillende merken aan binnen hun keten. Op deze manier zorgt de keten ervoor dat elke gast kan vinden wat hij zoekt. Een voordeel hiervan is ook dat elke gast een vakantie kan boeken binnen zijn eigen budget.

  • The Lopesan Collection Hotels The Lopesan Collection Hotels is een origineel concept binnen de Lopesan Hotel Group. Dit bezorgt de gast een heerlijk verblijf door middel van hun luxe hotels op Gran Canaria. De hotels bevinden zich in de meest prachtige gebieden van Gran Canaria en bieden met hun 5 sterren alle comfort aan die je maar kan verwachten. Zo kan je genieten van prachtige landschappen, culinaire ervaringen en leuke faciliteiten. Door middel van een elegante en innovatie-inrichting zijn de hotels echte parels voor het oog. De hotelkamers zijn modern ingericht en voorzien van alle comfort voor de gast. De medewerkers van de hotels zorgen ervoor dat de gast niks tekortkomt tijdens hun verblijf. De gast kan genieten van premium services die het verblijf tot een onvergetelijke vakantie maken.
  • Lopesan Hotels & Resorts Lopesan Hotels & Resorts is een hoogstaand merk binnen de toeristische sector op de Canarische eilanden. De keten biedt met dit merk topservice aan en willen zich met deze kwaliteit onderscheiden van andere hotels & Resorts. Dit merk richt zich op de kustgebieden van Spanje, maar ook op andere mooie buitenlandse locaties. De medewerkers van Lopesan Hotels & Resorts staan klaar om het verblijf van de gast onvergetelijk te maken. De servicegerichte medewerkers doen er alles aan dat de gast kan genieten van een zorgeloos verblijf.
  • Kumara by Lopesan Hotels Kumara by Lopesan is een hotelmerk dat hun inspiratie haalt uit de rust van de natuur. Het merk staat ervoor dat de gast een ontspannen en onbeschrijfelijk gevoel ervaart. De naam Kamura is gebaseerd op een Afrikaanse plant die te vergelijken is met Aloë Vera. Het unicum van de plant beschrijft direct de waardes van het merk. Kumara by Lopesan is een hotel dat gevestigd zit op de Canarische eilanden. Tijdens uw verblijf kunt u kiezen voor all inclusive, halfpension of bed and breakfast. Je kan kiezen om te reizen met een groep of enkel met zijn tweetjes. Het hotel is ingericht om een ontspannen plek te bieden voor elk reisgezelschap. Door middel van een minimalistische moderne stijl probeert het hotel de natuur terug te laten komen in de kamers. Ook voor het innerlijke welzijn van de gast is het hotel erg hoogstaand. De keuken van het hotel is een erg belangrijk aspect binnen de waardes van Kumara. In de keuken wordt er gebruikgemaakt van lokale kwalitatieve ingrediënten zoals bijvoorbeeld fruit, groente, bonen, vis en vlees. Op deze manier bieden ze elke dag gezonde en overheerlijke voeding aan voor de gast in buffetvorm.

 

  • Corallium by Lopesan Hotels Corallium by Lopesan Hotels is een vernoeming naar het enige witte koraalrif in de zee van Gran Canaria. De hotels onder dit merk zijn daarom ook allemaal gevestigd op de Canarische Eilanden. De hotels zijn kortgeleden gerenoveerd waardoor het comfort van de gast hoogstaand is. Daarnaast liggen de hotels allemaal gevestigd aan het strand en hebben hierdoor een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan. De heerlijke zeelucht zorgt direct voor een ontspannend en geest stimulerend gevoel aan de gast. Dit merk van Lopesan vindt rust erg belangrijk voor de gast, daarom is dit merk een adult only hotel en zijn kinderen niet welkom. Op deze manier hoopt het merk de gast een ontspannen, gezonde en exclusieve tijd te bieden.
  • Abora by Lopesan Hotels Ken je de zonnegod in de Guanche Mythologie? Dan weet je vast wel dat Abora hiernaar vernoemd is. Geïnspireerd door de zon van het eiland is het merk Abora by Lopesan ontstaan. Het hotel biedt een eigentijdse architectuur midden in het toeristische gebied aan de kust. Door middel van zwembaden en tuinen wordt er aan de gast ontspanning en rust geboden. Het hotel verwelkomt allerlei soorten gasten die willen genieten van een comfortabele vakantie aan de kust. Binnen het merk Abora by Lopesan kan je genieten van een all inclusive concept zodat je niks tekortkomt tijdens je verblijf. De chef-koks zorgen ervoor dat uw smaakpapillen bij elke hap verrast worden. Door de vele faciliteiten binnen het werk zal geen enkele gast zich vervelen. Kinderen en volwassenen zullen door middel van entertainment en activiteiten genieten van een unieke vakantie-ervaring.
  • IFA Hotels & Resorts

IFA Hotels & Resorts is een merk dat zich kenmerkt door de ideale liggingen van de accommodaties. Met accommodaties in Oostenrijk, Duitsland en Fuerteventura heeft het merk de meest interessante locaties voor de gast. Het merk IFA heeft dus meerdere hotels & Resorts, maar toch hebben ze allemaal wat gemeen. Alle accommodaties bevinden zich op unieke locaties zoals aan het strand of midden in een toeristisch gebied. De accommodaties bieden ruime comfort door middel van een ruim aanbod aan faciliteiten. Hierdoor zal de gast niks tekortkomen en kunnen ze ontspannen en genieten van een maximaal comfort tijdens het verblijf.    


Lopesan Hotel Group Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Lopesan Hotel Group.

Bezoek Lopesan Hotel Group

Schrijf een review