Maasresidence Thorn

Maasresidence Thorn voor een heerlijk uitje

Thorn staat bekend als één van de parels van Limburg. Het kleine stadje staat vooral bekend om de markante wit geschilderde woningen, de monumentale panden en de bijzondere authentieke geplaveide straatjes. Naast deze bijzonderheden heeft Thorn ook een prachtige abdijkerk die hoog boven de gebouwen van Thorn uitsteken. Het kleine stadje heeft dus voor het oog al veel te bieden, maar wist je dat Thorn ook een geweldig vakantiepark heeft?

De locatie van vakantiepark Maasresidence Thorn

Vakantiepark Maasresidence Thorn is een bijzonder recreatiepark in het Limburgse Thorn. Het vakantiepark is namelijk één van de weinige Nederlandse recreatieparken met grote steden en natuurgebieden in de achtertuin van drie landen. Het vakantiepark ligt namelijk op een perfecte bestemming tussen België en Duitsland. Hierdoor kan je jouw vakantie vieren in maar liefst 3 landen binnen handbereik. Dit is ideaal wanneer je wilt genieten van een internationale mix van kunst, natuur, cultuur en bourgondisch eten. Het vakantiepark ligt erg centraal in Midden-Limburg waardoor je ook kan genieten van de veelzijdige Maasplassen. De omgeving biedt een prachtige natuur met uitgebreide wandel, fiets- en vaarroutes. Bij een verblijf op het vakantiepark kan je daarnaast ook genieten van een prachtig uitzicht over de boulevard, de jachthaven en het gezellige dag strand.

De faciliteiten van Maasresidence Thorn

Wanneer je een vakantie zoekt in Midden-Limburg, dan is Maasresidence Thorn een echte aanrader. Het park biedt de vakantievierder van alles aan voor een heerlijke vakantie. Op het vakantiepark kan je genieten van een ruim aanbod aan faciliteiten zodat jij en je reisgezelschap je geen moment zullen vervelen tijdens je verblijf.

  • Zwemmogelijkheden

Wanneer je op vakantie gaat, dan wil je natuurlijk ook genieten van zwemmen en waterpret. Tijdens je verblijf op Maasresidence Thorn kan je gebruikmaken van het dagstrand op MRT Beach of bij het spiksplinternieuwe binnenzwembad op het terrein van het park. De zwemmogelijkheden zorgen ervoor dat zowel jong als oud kan genieten van een verfrissende duik. Neem een slide van de grote glijbaan of ga lekker bubbelen in de ruime whirlpool. Voor de kleine kinderen is er een ruim kinderbadje, waar de kleinste veilig kunnen spetteren. Als gast van het park heb je gratis toegang tot MRT Pool en Beach. Wil je nog meer uitdagingen tijdens het zwemmen? Dan is een bezoek aan Aquapark Fun Beach een echte aanrader.  Aquapark Fun Beach ligt op alleen maar 3 kilometer afstand van het vakantiepark en de kinderen zullen zich geen moment vervelen. Leef je uit op de springkussens, de trampolines en het Mega-aquapark. Het 2000 m² eiland is voorzien van diverse drijvende speeltoestellen waar je op kan klauteren, glijden en springen. 

 

  • Voorzieningen voor de kinderen

Voor de kinderen zijn er bij Maasresidence Thorn allerlei mogelijkheden voor plezier. Het vakantiepark heeft een leuke Kids Club animatieteam waarbij er diverse in- en outdoor activiteiten georganiseerd worden. De jongste kinderen kunnen hier knutselen, schilderen, zingen dansen en tekenen. Natuurlijk willen de kinderen niet enkel binnen zitten tijdens een vakantie, daarom zijn er ook voldoende mogelijkheden voor buiten activiteiten. De kinderen kunnen bijvoorbeeld op pad gaan met de Happy Benny Speurderskaart naar MRT Beach. Onderweg kan je genieten van de meest bijzondere plekjes. De speurtochten worden georganiseerd in verschillende tijdsduren, op deze manier kan je genieten van een lange of korte route. Een andere leuke bijkomstigheid voor de kinderen is Happy Benny. Laatstgenoemde is de grootste kindervriend van het park. De parkmascotte is een echt gezelligheidsdier en een echte knuffelhond. De kinderen kunnen geregeld even van een leuke tijd met Happy Benny.

 

  • Eet- en drinkgelegenheden

Tijdens je vakantie bij Maasresidence Thorn kan je genieten van het bourgondische leven op een culinaire manier. Het park ligt centraal in het Bourgondische Limburg en dat zal je ook al snel merken wanneer je een hapje gaat eten. Wanneer je culinair wilt genieten, dan kan je kiezen voor een tafeltje bij Humprey’s Thorn. Tijdens het eten kan je genieten van het prachtige uitzicht over de jachthaven en het water. Geniet op het prachtige terras van een lekker diner of gewoon een Late afternoon snack zoals koffie met vlaai. Heb je geen zin om jezelf helemaal op te doffen voor het restaurant, dan kan je ook genieten van Humphreys Café & Take away. Je kan hier de lekkerste ambachtelijks pizza’s, ijsjes en andere lekkere snacks. Wil je liever zelf lekker koken? Dan zijn er ook mogelijkheden genoeg. Het vakantiepark beschikt namelijk over een eigen supermarkt waar je de hoog benodigde producten kan kopen. Elke ochtend worden hier bovendien ook verse broodjes gebakken zodat jij elke dag kan genieten van een kakelvers ontbijt.

 

  • De jachthaven

Tijdens je verblijf bij Maasresidence Thorn kan je ook genieten van de prachtig aangelegde jachthaven van het park. De jachthaven heeft aanlegsteigers met ruime ligplaatsen voor zowel gasten als passanten. De gezellige jachthaven van Maasresidence Thorn heeft ongeveer 50 ligplaatsen en zijn geschikt voor boten met een maximale lengte van 10 meter. Heb je geen boot, dan kan je alsnog genieten van de jachthaven. Je zult je ogen uitkijken bij de mooie boten die aangemeerd zijn bij de haven. Een andere leuke activiteit is sloepverhuur. Huur je sloep bij de receptie en plan een aantal leuke uurtjes op het water.

 

De accommodaties van Maasresidence Thorn

Wanneer je een verblijf wilt boeken bij Maasresidence Thorn, dan kan je kiezen uit een flink aantal types accommodaties. Alle accommodaties zijn luxe ingericht en voorzien van alle gemakken. Hierdoor kan je genieten van een zorgeloze vakantie in éen van de villa’s, appartementen, maisonnettes en hotelkamers. Tijdens je verblijf heb je de optie om dagelijks te genieten van schoonmaak en opgemaakte bedden. De accommodaties bieden allemaal een thema aan waardoor je kan genieten van unieke verblijfstypes. Reis je met kinderen? Dan zijn de kids special accommodaties een echte aanrader. In deze accommodaties staan de kinderen centraal met een speciale kinderslaapkamer, een speelhoek met huiskamer en toegang tot een groot privéspeelterrein. De kinderen kunnen hier de grootste pret beleven terwijl de ouders vanuit het terras veilig een oogje in het zeil kunnen houden. Een ander speciaal verblijf is de premium water accommodatie. De huisjes liggen zoals de naam al aangeeft direct aan het water. Na een actieve dag kan je hierdoor jouw ontspanning vinden in je eigen tuintje of je eigen sauna. Bekijk de prachtige ondergaande zon boven het water. Daarnaast hebben sommige van de premium water accommodaties een privéaanlegsteiger aan het water. Naast deze twee bijzondere soorten accommodatie types heeft het park nog veel meer keuze in accommodaties. Hierdoor kunnen jij en je reisgezelschap altijd een leuke accommodatie vinden die bij jullie past. Het vakantiepark is erg populair onder de toeristen, wees er dus snel bij wanneer jij je vakantie wilt vieren bij Maasresidence Thorn.


Maasresidence Thorn Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Maasresidence Thorn.

Bezoek Maasresidence Thorn

Schrijf een review