Interhome

Ga je binnenkort op vakantie naar Zwitserland, Duitsland, Spanje of welk Europees land dan ook en ben je op zoek naar een geschikte vakantiewoning? Dan moet je zeker wezen op de website van Interhome. 

Interhome bestaat al langer als 50 jaar en biedt ongeveer 40.000 vakantiehuizen in 27 landen. Het doet er daarbij niet toe of het nu gaat om een klein huisje in Nederland, een groot kasteel in Frankrijk of een blokhut in Lapland. Er is voor een ieder wat wils op de website van Interhome. 

Je vakantie plannen 

Ben je je vakantie aan het plannen en wil je te weten komen of er accommodaties beschikbaar zijn in de periode waar je op reis wil? Maak dan gebruik van de handige zoekfunctie van Interhome. Deze tref je aan op de startpagina van de site onder het kopje 'waar wilt u naartoe?'. Hierin geef je onder andere aan naar welk land, stad en of regio je wil, je aankomst- en vertrekdatum en uit hoeveel personen je groep bestaat. De site gaat dan zelf voor je op zoek naar de beste deals als je op het tabje 'zoeken' klikt. 

In het overzicht welke dan binnen enkele seconden tevoorschijn komt zie je een foto van de diverse accommodaties, waar de accommodatie zich bevindt en de vanaf prijzen. Je krijgt ook te zien hoeveel personen de woning kan bergen, uit hoeveel slaapkamers de woning bestaat en veel meer. Heb je een interessante woning gevonden? Dan kun je klikken op het tabje 'meer info'. Je krijgt dan niet alleen veel meer informatie, maar ook de mogelijkheid om de accommodatie te reserveren. 

Last Minute deals 

Is het je niet gelukt om op tijd een accommodatie te reserveren omdat je misschien nog niet van plan was om op vakantie te gaan of omdat het je op het laatste moment gelukt is om vrij te krijgen van het werk? Geen probleem, ook hieraan heeft Interhome gedacht. Als je op de website van dit bedrijf bent zal je dan ook de mogelijkheid krijgen om een overzicht te krijgen van de diverse last minute deals. 

Als je op het tabje 'last minute' klikt, dan komen er subtabjes tevoorschijn waarbij je ervoor kan kiezen om last minute deals in bijvoorbeeld Portugal, Duitsland of een ander land te zien. Na een keuze gemaakt te hebben krijg je dan wederom een overzicht te zien van de last minute aanbiedingen. Je krijgt een foto van de accommodatie te zien, de locatie van de woning en de vanaf prijzen. Jij kan dan voor jezelf nagaan welke woning je het best uitkomt om te huren. 

Ideetjes voor je volgende vakantie opdoen 

Ben je een vakantie aan het plannen en wil je ideetjes opdoen? Dan kun je op de startpagina van de website klikken op het tabje 'Vakantie Ideeen'. Je zal dan de mogelijkheid krijgen om een overzicht te krijgen van vakantiehuisjes aan zee, vakantiehuizen met zwembaden, vakantiehuisjes in de bergen, vakantiehuisjes voor het hele gezin of met je huisdier en veel meer. Genoeg reden dus om vandaag nog de website van Interhome te bezoeken. 


Interhome Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Interhome.

Bezoek Interhome

Schrijf een review