The Student Hotel

The Student Hotel is een combinatie van Nederlandse hotelketens en studentenaccommodaties. De keten is opgericht in 2006 door de Nederlandse-Schotse ondernemer Charlie MacGregor. Tegenwoordig is de keten uitgebreid naar maar liefst vijftien vestigingen. Hierdoor is The Student Hotel een bekend merk onder de hotels geworden in Nederland. Hoewel de naam laat voorkomen dat de hotels alleen maar gericht zijn op studenten, is dit zeker niet het geval. Iedereen is welkom in The Student Hotel. Het hotel verwelkomt gasten en bezoekers uit alle lagen van de bevolking die een open geest, liefde voor leren en een nieuwsgierige aard hebben. Dit wordt door The Student Hotel ook wel de studentengeest genoemd. Wanneer jij denkt dat je hierin past, dan is een verblijf in the Student Hotel echt wat voor jou.

Het concept achter The Student Hotel

Toen Charlie MacGregor The Student Hotel oprichtte, toen deed hij dat met een bijzondere overtuiging. Hij vond namelijk dat studenten beter verdiende dan de omstandigheden van toen. De oprichter vond namelijk dat studenten naast hun accommodatie een inspirerende ruimte verdiende om hun doelen te bereiken. De studenten zijn namelijk de toekomst en daarom vond Charlie dat ze betere omstandigheden verdiende. Het duurde niet lang voor The Student Hotel uitgroeide tot een inclusieve gemeenschap die een erg divers klantenbestand heeft. De hotels vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in het hotel. De gasten bestaan daardoor uit inwonende studenten, weekendreizigers, collega’s, koffiegrabbers en iedereen die zich hiertussen waant. Het is dus voor elke vakantieganger ook mogelijk om een nacht of meerdere nachten te verblijven in het hotel. Je kan hier dus prima verblijven voor een leuke stedentrip of een andere reis. De vestigingen liggen in de meeste gevallen erg centraal gevestigd waardoor het ideaal is om nog even de stad in te gaan.

De Nederlandse vestigingen van The Student Hotel

The Student Hotel heeft zoals eerder aangegeven maar liefst 15 vestigingen. Deze vestigingen liggen verspreid over Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Nederland. In Nederland zijn er 8 vestigingen verspreid over het land. De hotels zijn erg populair en reservering is daarom heel erg belangrijk vooraf. De vestigingen van The Student Hotel in Nederland zijn:

 

  • The Student Hotel Eindhoven De locatie in Eindhoven biedt de gast meer dan enkel een hotel aan. De locatie is namelijk een hub voor co-living waar zowel reizigers en studenten samenkomen om te werken, leren, spelen en overnachten. De vestiging heeft een ruimdenkende en creatieve vibe aangenomen direct naast het centraal station van Eindhoven. Als gast kan je hier terecht voor verblijf van een jaar of gewoon voor een nachtje. De locatie biedt namelijk studentenhuisvesting aan, maar ook hotelkamers voor werk of ontspanning. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken voor een zorgeloos verblijf. Het hotel heeft daarnaast flexibele ruimtes die volledig zijn uitgerust voor een productieve vergadering en geweldige evenementen. Heb je zin om te ontspannen? Dan kan je een hapje of drankje nemen in het restaurant of de bar van het hotel. Het hotel heeft een ideale ligging op enkel twee minuten loopafstand van het centraal station en 20 minuten van het bruisende centrum.
  • The Student Hotel Amsterdam West Wanneer je wilt verblijven uit een verblijf bij The Student Hotel, dan kan je kiezen uit twee verschillende vestigingen. Eén van deze vestigingen is de vestiging in Amsterdam-West. Het hotel ligt gevestigd op een ideale ligging van slechts 15 minuten van het spectaculaire centrum van Amsterdam. Daarnaast heeft het hotel metro en tramhaltes voor de deur, waardoor het hotel een unieke uitvalsbasis is om het echte Amsterdam te ervaren. Het hotel is geschikt voor een lang verblijf, maar ook om enkel een nachtje te verblijven. Het hotel heeft veel onder één dak waardoor je kan genieten van een gastvrije en bruisende sfeer. Wanneer je kiest voor een hotelkamer, dan krijg je een moderne kamer die ideaal is voor zowel werk als ontspanning. De kamers zijn voorzien van alle gemakken waardoor je kan genieten van alle gemakken. Daarnaast biedt het hotel een gezellig restaurant en bar aan zodat je ook kan genieten van een lekker hapje of drankje.
  • The Student Hotel Amsterdam City Ben je op zoek naar een verblijf op een bruisende plek in de hoofdstad van Nederland? Dan is The Student Hotel Amsterdam City ideaal voor jou. Het hotel ligt op een centrale plek direct bij de prachtige en iconische grachten van Amsterdam. Het hotel biedt de gast een ideale locatie aan om te genieten van een heerlijk verblijf in de stad. Het hotel ligt op korte afstand van het winkelcentrum en het centraal station. De locatie biedt de gasten veel aan onder één dak waardoor je kan genieten van een bruisende en gastvrije sfeer. Het hotel biedt kamers aan voor langdurig verblijf, maar ook voor enkel een nachtje weg. De kamers zijn modern ingericht en zijn voorzien van alle comfort die je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf. Het hotel biedt de gast ook vergader en evenementen ruimtes aan zodat je alles bij de hand hebt. Zin in een hapje of drankje? De vestiging beschikt daarnaast ook over een gezellig restaurant en bar.
  • The Student Hotel Groningen Groningen staat ook wel bekend als de grootste studentenstad van Nederland. Het is daarom ook niet gek dat The Student Hotel een locatie in Groningen heeft geopend. De stad zit vol met universiteiten en er is een groot aantal studenten woonachtig in de stad. De locatie van The Student Hotel Groningen heeft een supercentrale plek direct naast de Grote Markt in de stad. Hierdoor kan je als gast alles vinden in en rondom het hotel voor een geweldig verblijf. Het hotel biedt kamers aan voor langdurig verblijf, maar ook voor enkel een nachtje weg. De kamers zijn modern ingericht en zijn voorzien van alle comfort die je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf. Het hotel biedt de gast ook vergader en evenementen ruimtes aan zodat je alles bij de hand hebt. Zin in een hapje of drankje? De vestiging beschikt daarnaast ook over een gezellig restaurant en bar. Het hotel heeft op twee minuten afstand een bushalte en ligt op enkel 7 minuten afstand van het bruisende centrum van de stad. Geniet van de gastvrije sfeer in het hotel en van de stad tijdens een verblijf bij The Student Hotel Groningen.

     

  • The Student Hotel the Hague De locatie van The Student Hotel in Den Haag biedt net als alle andere vestigingen een divers aanbod aan verblijfsopties. De locatie is namelijk een hub voor co-living waar zowel reizigers en studenten samenkomen om te werken, leren, spelen en overnachten. De vestiging heeft een ruimdenkende en creatieve vibe aangenomen. Het hotel ligt gevestigd in een multiculturele buurt en ligt op een korte loopafstand van het gezellige centrum van de stad. Op 6 minuten lopen ben je al op het centrale station. Hierdoor is de locatie erg toegankelijk voor de gasten. Als gast kan je hier terecht voor verblijf van een jaar of gewoon voor een nachtje. De locatie biedt namelijk studentenhuisvesting aan, maar ook hotelkamers voor werk of ontspanning. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken voor een zorgeloos verblijf. Het hotel heeft daarnaast flexibele ruimtes die volledig zijn uitgerust voor een productieve vergadering en geweldige evenementen. Heb je zin om te ontspannen? Dan kan je een hapje of drankje nemen in het restaurant of de bar van het hotel.
  • The Student Hotel Delft De locatie in Delft heeft een unieke locatie tussen de universiteiten en bij het stadscentrum van de stad. Het hotel heeft op slechts 1 minuut lopen een bushalte en een treinstation. Wil je een bezoek brengen aan het centrum van Delft, dan ben je hier binnen 5 minuten. Het hotel heeft hierdoor een ideale ligging in de stad van Delft. Het hotel is bestemd voor reizigers, locals en studenten zodat deze kunnen samenkomen om te leren, verblijven, werken en spelen. Als gast kan je hier terecht voor verblijf van een jaar of gewoon voor een nachtje. De locatie biedt namelijk studentenhuisvesting aan, maar ook hotelkamers voor werk of ontspanning. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken voor een zorgeloos verblijf. Het hotel heeft daarnaast flexibele ruimtes die volledig zijn uitgerust voor een productieve vergadering en geweldige evenementen. Heb je zin om te ontspannen? Dan kan je een hapje of drankje nemen in het restaurant of de bar van het hotel.
  • The Student Hotel Rotterdam De locatie in Rotterdam biedt de gast meer dan enkel een hotel aan. De locatie is namelijk een hub voor co-living waar zowel reizigers en studenten samenkomen om te werken, leren, spelen en overnachten. De vestiging heeft een ruimdenkende en creatieve vibe aangenomen vlakbij de rivier de Maas. Als gast kan je hier terecht voor verblijf van een jaar of gewoon voor een nachtje. De locatie biedt namelijk studentenhuisvesting aan, maar ook hotelkamers voor werk of ontspanning. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken voor een zorgeloos verblijf. Het hotel heeft daarnaast flexibele ruimtes die volledig zijn uitgerust voor een productieve vergadering en geweldige evenementen. Heb je zin om te ontspannen? Dan kan je een hapje of drankje nemen in het restaurant of de bar van het hotel. Het hotel ligt op 14 minuten van het stadscentrum en 20 minuten van het centrale station. De locatie is hierdoor ideaal voor een bezoek aan het mooie centrum van Rotterdam. Geniet van de creatieve en ondernemende sfeer van Rotterdam in één van de meest geliefde buurten van de stad.
  • The Student Hotel Maastricht The Student Hotel Maastricht heeft een opvallend design en staat gevestigd in een levendige lokale omgeving waar je kan genieten van prachtige culturele hotspots. Het maakt niet of je komt voor een studie of voor een nachtje weg, bij The Student Hotel Maastricht kun jij genieten van een heerlijk ontspannen verblijf. Het hotel is bestemd voor reizigers, locals en studenten zodat deze kunnen samenkomen om te leren, verblijven, werken en spelen. Als gast kan je hier terecht voor verblijf van een jaar of gewoon voor een nachtje. De locatie biedt namelijk studentenhuisvesting aan, maar ook hotelkamers voor werk of ontspanning. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken voor een zorgeloos verblijf. Het hotel heeft daarnaast flexibele ruimtes die volledig zijn uitgerust voor een productieve vergadering en geweldige evenementen. Heb je zin om te ontspannen? Dan kan je een hapje of drankje nemen in het restaurant of de bar van het hotel. Het hotel ligt op enkel 5 minuten afstand van het gezellige centrum van de stad. Wil je uit Maastricht reizen, dan is het treinstation op enkel 11 minuten afstand van het hotel. Hierdoor heb je alles bij de hand om te genieten van een ontspannend en interessant verblijf.

Dit zijn enkel de Nederlandse vestigingen die worden aangeboden door het hotel. In totaal heeft het keten 15 hotels die liggen verspreid over meerdere landen. De andere vestigingen kan je vinden in: Barcelona, Berlijn, Bologna, Florence Lavagnini, Madrid, Parijs, Toulouse en Wenen. Wil je dus een nachtje in het buitenland verblijven of ga je studeren in één van deze steden? Dan is The Student Hotel zeker een echte aanrader voor jou.


The Student Hotel Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over The Student Hotel.

Bezoek The Student Hotel

Schrijf een review