Vueling is een Spaanse luchtvaartmaatschappij die valt onder de low budget maatschappijen. De luchtvaartmaatschappij beschikt over twee hubs: de thuisbasis luchthaven Barcelona-El Prat en luchthaven Rome-Flumicino. Naast de twee hubs heeft de luchtvaartmaatschappij ook vliegtuigen gestationeerd in onder andere Valencia, Madrid en Alicante. De luchtvaartmaatschappij verzorgd vluchten naar 163 bestemmingen en dit wordt verdeeld over 123 vliegtuigen. De vliegtuigen zijn allemaal afkomstig uit de Airbus A320-familie. Het bedrijf Vueling is een onderdeel van de Britse Spaanse luchtvaartgroep ‘International Airlines Group’. Het bedrijf is opgericht in 2004 en is sindsdien erg succesvol binnen de luchtvaartbranche.

Een vlucht met Vueling

Vueling brengt de reizigers naar maar liefst 163 bestemmingen. Van deze bestemmingen zijn er 130 bestemmingen verdeeld over de belangrijkste Spaanse, Europese, Noord-Afrikaanse steden en steden uit het nabije Oosten. Een vlucht boeken via Vueling is erg gemakkelijk en snel te regelen. Je kan een vlucht boeken via de website of via de app. Bij het zoeken van een vlucht krijg je altijd de goedkoopste vluchten te zien tegen de beste prijzen. Daarnaast heeft Vueling nog meer voordelen voor zijn klanten:

  • Gegarandeerd de beste prijzen

Bij Vueling vinden ze het belangrijk dat de klant altijd kan gebruikmaken van de beste prijzen. Het bedrijf biedt zijn klanten daarom gegarandeerd de goedkoopste en scherpste prijzen aan.

 

  • Avios en Vueling Club

Bij elke reservering die je maakt, spaar je Avios. Daarnaast spaar je ook voor leuke kortingen op je vluchten. In sommige gevallen kan je zelfs gratis vliegen met de door jouw gespaarde kortingen en Avios. Een ander voordeel van een lidmaatschap bij de Vueling club zorgt ervoor dat jij de nodige tijd bespaard tijdens het boeken.

 

  • Belangrijkste luchthavens

Vueling vliegt altijd naar de belangrijkste luchthavens van de steden. Hiermee voorkom je als reiziger lange verplaatsingen waardoor je reizen veel comfortabeler zullen zijn.

 

 

Goedkoop vliegen met Vueling

Doordat Vueling een low cost maatschappij is, kan je als klant gemakkelijk een goedkope vlucht vinden. Op de website van de aanbieder zie je geregeld leuke acties om op reis te gaan voor de goedkoopste prijzen. Op de website kan je verschillende vluchten vinden voor minder dan € 20,00. De opstapplaatsen zijn in de meeste gevallen vanaf Barcelona. Toch kan dit ideaal zijn wanneer je op doorreis bent vanuit Spanje naar een andere bestemming. Je kunt dan goedkoop op reis naar andere leuke bestemmingen. Voor extra voordelen tijdens je vlucht kan je bij Vueling gebruikmaken van verschillende abonnementen. Deze abonnementen bieden je als klant extra voordelen en comfort aan tijdens je reis:

  • Basic Wanneer je voor basic gaat, dan heb je eigenlijk weinig voordelen. Je spaart automatisch voor Avios en je mag een kleine handtas meenemen tijdens je vlucht. Voor extra bagage worden er extra kosten in rekening gebracht.
  • Optima Wanneer je voor Optima gaat, dan krijg je al direct een stuk meer voordelen. Je mag langs je handtas ook een handkoffer tot 10 kg meenemen aan boord. Daarnaast heb je het voordeel van gratis stoelkeuze, een directe instapkaart, een ingecheckte koffer tot 25 kilo, gratis annulering en mag je 1 wijziging maken in de vluchtdatum. Net als bij Basic spaar je ook bij Optima voor Avios.
  • Family De naam Family geeft eigenlijk al prijs voor wie deze optie het beste is. Als gezin krijg je namelijk nog meer voordelen bij dit abonnement. Je mag langs je handtas ook een handkoffer tot 10 kg meenemen aan boord. Daarnaast heb je het voordeel van gratis stoelkeuze, een directe instapkaart, een ingecheckte koffer tot 25 kilo, gratis annulering, 1 wijziging in de vluchtdatum, voorrang bij instappen met een baby tot 2 jaar, exclusieve incheckbalies op de belangrijkste luchthavens en je spaart automatisch voor Avios.
  • Timeflex

Wanneer je kiest voor de optie Timeflex, dan heb je nog meer voordelen dan bij de andere abonnementen. Je mag langs je handtas ook een handkoffer tot 10 kg meenemen aan boord. Daarnaast heb je het voordeel van gratis stoelkeuze, een directe instapkaart, gratis annulering, 1 wijziging in de vluchtdatum, kosteloos wijzigingen van de vluchttijd op dezelfde dag, voorrang bij instappen, snelle doorgang bij veiligheidscontroles op belangrijke luchthavens, exclusieve incheckbalies op de belangrijkste luchthavens en je spaart automatisch voor Avios. Het kan dus flink wat voordeel met zich meebrengen wanneer jij een abonnement afsluit voordat jij jouw vlucht boekt. Wanneer jij alle kosten zoals extra bagage inchecken apart moet betalen, dan ben je in de meeste gevallen duurder uit. Het afsluiten van een abonnement kan dus zeker voordeel brengen tijdens je vlucht.


Vueling Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Vueling.

Bezoek Vueling

Schrijf een review