Momondo deals

Ben jij op zoek naar de beste deals voor je hotelovernachtingen, vliegtickets, huurauto's of pakketreizen? Dan ben je bij Momondo aan het juiste adres. Momondo is namelijk een reiszoekmachine die voor jou op zoek gaat naar de beste deals. De gebruiker van de website krijgt een overzicht te zien van de beschikbare opties voor de beste prijzen. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat jij nooit meer teveel betaald voor jouw reisjes. 

De werkwijze van Momondo

Momondo is een reiszoekmachine die wereldwijd op zoek gaat naar de beste deals voor hotels, vliegtickets en huurauto's. De website zoekt en vergelijkt deze voorgenoemde zoekresultaten met elkaar en geeft deze weer aan jou als gebruiker van de website. De website verkoopt dus geen vliegtickets, huurauto's of hotelovernachtingen direct aan jou. De website heeft jou enkel een overzicht van alle beschikbare opties en de actuele prijzen. Wanneer jij een deal hebt gevonden op de website van Momondo, dan word je ook direct naar de gekozen website doorgestuurd. Hierdoor wordt jouw boeking afgehandeld op de website van de aanbieder. 

Momondo is inmiddels niet meer weg te denken van de internationale reismarkt. Tegenwoordig maken er reizigers uit maar liefst 30 internationale markten gebruik van de diensten die aangeboden worden door Momondo. Hierdoor staat de website erg hoog aangeschreven binnen de reisbranche met hun diensten. De website wordt zelfs door een aantal toonaangevende media aangeprezen. Deze toonaangevende media zijn onder andere: Forbes, The Daily Telegraph, Time en AOL. Daarnaast is de website uitgeroepen tot Best Meta Search Website en Best Airfare Search Site in de reisbranche. 

De visie van Momondo

Bij Momondo vinden ze het belangrijk dat het voor iedereen mogelijk is om over de wereld te reizen. De verschillende culturen wereldwijd moeten namelijk dienen als bron van inspiratie en ontwikkeling en niet overspoeld raken door vooroordelen en intolerantie. Hierdoor vindt Momondo het erg belangrijk om iedereen moed in te spreken zodat ze ruimdenkend en nieuwsgierig worden om de verschillende culturen op de wereld te ontdekken. Op deze manier wil het bedrijf ervoor zorgen dat we allemaal kunnen genieten van een gevarieerde wereld. Ontdek allerlei culturen en ontdek de wereld met de hulp van Momondo. 

Het bedrijf heeft inmiddels al enorm veel mensen geholpen om andere culturen wereldwijd te ontdekken. Het bedrijf is in 2006 opgericht en zit gevestigd in het Deense Kopenhagen. Het bedrijf staat onder beheer van KAYAK. Laatstgenoemde is een onafhankelijke dochteronderneming van Booking Holdings Inc. 

Waarom kiezen voor Momondo? 

Momondo is niet de enige reiszoekmachine die aanwezig is voor de mensen die op zoek zijn naar een reis. Toch heeft Momondo flink wat voordelen waardoor de website erg interessant is voor de mensen die op zoek zijn naar een reis. Bij Momondo kun je namelijk niet enkel op zoek naar een verblijf, maar ook direct naar je vlucht en vervoer op locatie. Hierdoor kun jij op enkel één website terecht om de beste deals te vinden. Andere voordelen van Momondo zijn: 

 • De beste reisdeals
  Op de website van Momondo kun jij als gebruiker terecht voor de beste deals. Deze deals worden verzameld via meer dan 900 reiswebsites. 
 • Zoeken zonder zorgen
  Wanneer jij op zoek gaat naar een reis via de website, dan zullen je zoekopdrachten geen invloed hebben op de prijzen die je ziet. Je cookies zorgen er niet voor dat de prijzen stijgen. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat jij voor een eerlijke prijs op zoek kunt gaan naar de beste deals. 
 • Flexibel boeken
  Je kunt via de website op zoek gaan naar vluchten zonder dat er wijzigingskosten in rekening worden gebracht. 
 • Betrouwbare en gratis dienst
  Het allerleukste voordeel van Momondo is het feit dat ze gratis zijn. Je kunt als gebruiker volledig gratis gebruikmaken van de website. Er wordt geen gebruikgemaakt van verborgen kosten of toeslagen. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat jij enkel de beste deals op de website kunt vinden. 

Hoe kan Momondo zulke goedkope vliegtickets aanbieden?

Je gaat je bijna afvragen hoe het kan dat Momondo zo goedkope vliegtickets kan aanbieden, terwijl jij ze overal stukken duurder ziet. Dit komt doordat Momondo dagelijks honderden websites van vliegmaatschappijen doorzoekt. Tijdens deze zoektocht worden de beste deals verzameld, welke jij te zien krijgt op de website. Wanneer jij een zoekopdracht doet via Momondo, dan kun jij dit vergelijken met honderden zoekopdrachten tegelijkertijd via een normale zoekmachine. Momondo kan hierdoor enkel de beste deals aan jou tonen, waardoor jij direct de goedkoopste vluchtopties op je beeldscherm ziet verschijnen. 

Hoe kan Mix & Match jou geld besparen?

Er zijn allerlei mogelijkheden om te besparen op je reis en vliegtickets. Een optie om extra te besparen is door gebruik te maken van mix en match. Dit betekent dat jij vliegtickets van verschillende aanbieder combineert met elkaar. Op de heenweg vlieg je bijvoorbeeld met Ryanair terwijl je tijdens de terugvlucht vliegt met KLM. Door te mix en matchen met aanbieders kun jij flink geld besparen op je tickets. 

Wanneer jij ervoor kiest om je tickets te combineren met die van verschillende aanbieders, dan kun je flink wat geld besparen. De zoekmachine van Momondo geeft automatisch de allerbeste optie weer en is duidelijk dat het een mix en match vlucht betreft. Wanneer jij kiest voor een mix en match vlucht, dan dien jij dus twee verschillende boekingen te reserveren. Doordat een mix en match minimaal tientallen euro's kan schelen is dit natuurlijk helemaal geen probleem en zeker de moeite waard. 
 

Mis geen enkele deal

Wanneer jij op de hoogte wil zijn van de beste deals qua vluchten, verblijven, pakketreizen of autoverhuur, dan kun jij je via de website aanmelden voor prijsalerts. Je kunt de prijsalerts aanpassen aan jouw wensen, waarna jij automatisch live prijsupdates ontvangt van Momondo, Op deze manier ben jij ervan verzekerd dat jij enkel boekt tegen de beste prijzen. Daarnaast kun jij ook een account aanmaken op de website zodat jij ook direct op de hoogte bent van speciale aanbiedingen. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat jij geen enkele deal meer mist. 

 


Momondo Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Momondo.

Bezoek Momondo

Schrijf een review