Ben je een harde werker en wordt het nu echt tijd voor een welverdiende vakantie? Ben je op zoek naar een avontuurlijke bestemming? Dan moet je zeker bij Ardoer wezen. Je vakantie vieren op een van de campings van Ardoer is het beste wat je samen met je gezin, familie en of vrienden kan doen.  

Op de website van Ardoer ben je namelijk terecht voor een aantal mogelijkheden, die ervoor kunnen zorgen, dat je een heerlijke en onvergetelijke kampeervakantie kan beleven. Het doet er daarbij niet toe of je geen tent hebt of als je juist op zoek bent naar wat meer luxe. Bij Ardoer hebebn de 35 campings een ruim aanbod aan verhuurtenten en verhuuraccommodaties. Lijkt dit je interessant? Breng dan vandaag nog een bezoekje aan de website van Ardoer. 

Ardoer Specials 

Op de website van Ardoer ben je ook terecht voor diverse specials. Als je het in het menu op de startpagina van de site klikt op het tabje 'aanbiedingen', dan krijg je een overzicht te zien van alle specials. Je kunt bijvoorbeeld denken aan last minute specials, weekendje weg aanbiedingen en specials die per vakantieperiode in het jaar beschikbaar zijn. Je kunt dus ook nog voordelig op reis met Ardoer. 

Zoeken en boeken 

Weet je niet of je nu wil kamperen of een accommodatie wil huren of als er uberhaupt accommodaties beschikbaar zijn? Maak dan gebruik van de zoek en boek functie van de site. Hier dien je dan aan te geven of je wil kamperen of huren. 

Klik je op kamperen, dan komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn met een zoek en boek optie waarbij je onder moet aangeven in welke periode je wenst te kamperen, bij welke camping, kampeertype, kampeer faciliteiten en nog veel meer. Op basis van jouw ingegeven voorkeuren gaat de website voor je op zoek. Je krijgt dan vervolgens een overzicht van alle beschikbare opties met een beschrijving van de camping en vanaf prijzen. 

Op dezelfde wijze ga je ook op zoek naar accommodaties, die te huur zijn in de periode waar je op vakantie wil. Naast de periode waar je op vakantie wil dien je ook aan te geven uit hoeveel personen je gezelschap zal bestaan. Op basis van de ingegeven voorkeuren en wensen krijg je dan een overzicht te zien van alle beschikbare accommodaties. Je kunt de foto's van de verschillende accommodaties bezichtigen, waar de accommodaties gevestigd zijn, voor hoeveel personen de accommodatie bestemd is, een beschrijving van de accommodatie en de vanaf prijzen. 

Nog meer mogelijkheden 

Als je op de website van Ardoer aan het scrollen bent zal je merken, dat er veel meer mogelijkheden zijn. Je zou bijvoorbeeld een vakantie kunnen plannen bij een van de vele kindvriendelijke campings als je bijvoorbeeld met de kinderen op vakantie wil of je zou voor een camping aan zee of in het bos kunnen kiezen. Er zijn ook campings met prive sanitair, campings met wifi en campings met wellness mogelijkheden. Wil je misschien met je lievelings viervoeter op vakantie? Dan kun je naar de hondvriendelijke campings.


Ardoer Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Ardoer.

Bezoek Ardoer

Schrijf een review