De Jong Intra Vakanties

Op zoek naar een lekkere vakantie? Dan zit je bij De Jong Intra Vakanties op de jusite plek. De Jong Intra is een veelzijdige allround touroperator met vele thema-, pakket- en maatwerkreizen naar zowel Europese als verre bestemmingen. Ze zijn van praktisch alle markten thuis en dit altijd voor een scherpe prijs, hoge kwaliteit en het hele jaar door. Busvakanties, Cruises in het Middellands zeegebied, zonvakanties, actieve vakanties, kamperen, autovakanties en ga zo maar door. Het is niet voor niets dat u met deze reisaanbieder een van de beste allround reisorganisaties treft. Ze zijn van alle markten thuis en kunnen u ook goed adviseren om een keuze te maken tussen het vele reisaanbod.

Over De Jong Intra vakanties

U treft met de Jong Intra een reisorganisatie die een zo gevarieerd mogelijk aanbod wilt aanbieden aan zijn klanten. U kunt het bijna zo gek niet verzinnen en het is hier te vinden. Van heerlijke zonvakanties t/m fietsreizen aan de andere kant van de wereld. Het vakantie aanbod en de bestemmingen waar u een vakantie naartoe kunt boeken zijn namelijk overal en nergens. De volgende vakanties zijn op dit moment standaard mogelijk bij De Jong Intra vakanties:

 • Busreizen
 • Stedentrips
 • Fly Drives
 • Wintersport
 • Autovakanties
 • Verre reizen
 • Riviercruises
 • Campings
 • Maatwerk
 • Zonvakanties
 • Attractieparken
 • Fietsreizen
 • Kerstmarkten
 • Kerstreizen
 • Rondreizen
 • Treinreizen Europa
 • Vliegvakanties
 • Winterbelevenis

Daarmee zijn de standaard categoriën al bijzonder uitgebreid te noemen, maar daarbij is het kopje maatwerk natuurlijk extra interessant. Ze bieden bij De Jong Intra vakanties namelijk met de optie maatwerk een legio aan extra mogelijkheden aan voor u. Denk hierbij aan complete rondreizen op maat, vliegen vanaf het vliegveld van uw keuze en vele extra excursies/activiteiten aan op bestemming. Hierdoor kunt u heerlijk genieten van een welverdiende en goed geplande vakantie.

Stedentrips met De Jong Intra

Lekker een nachtje weg? Weekendje genieten met je partner van een romantisch uitje of gewoon lekker Europa verkennen op een voordelige manier? Met de Jong Intra zijn er vele opties mogelijk om lekker goedkoop een stedentrip te boeken. Hierbij heb je een ruime keuze uit de grote Europese hoofdsteden en meer!! Naast de prachtige grote hoofdsteden in Europa zijn er namelijk nog veel meer steden die de moeite van het bezoeken waard zijn in Nederland en Europa. Het mooie van de stedentrip configurator van de Jong Intra is dat je hierbij eenvoudig kunt kiezen of u met eigen vervoer wilt gaan of met het vliegtuig/trein. De prijzen zijn scherp te noemen en overzichtelijk zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Dus laat die stedentip naar een Parijs, Brussel, Milaan, Wenen, Berlijn of waar dan ook maar komen. Of u nu met zijn tweeën erop uit wilt gaan of lekker met het gezien of vriendengroep. U kunt eenvoudig met het filter een selectie maken en in een oogopslag het totale aanbod aan stedentrips terugzien. Verken Europa lekker voordelig via de Jong Intra!

Een treinsreis in Europa boeken

Terug van weggeweest kan je eigenlijk wel zeggen is de treinreis. Een treinreis om met vakantie te gaan natuurlijk. Jarenlang was het vliegtuig veruit het populairst na de auto. Echter de treinreis begint ook zijn opmars te maken en dat is ook niet gek. U kunt namelijk binnen Europa heel eenvoudig vaak met minimale overstap een treinreis maken naar een paar prachtige bestemmingen. Daarbij hoeft u niet uren van tevoren op een vliegveld aanwezig te zijn en allemaal lastig te doen. Het aantal bestemmingen welke u met de trein kunt bereiken is toch best wel wat, en de prijs is vaak lekker voordelig te noemen.

Een aantal steden zijn daarbij prima te doen en ook snel te bereiken per trein. Denk hierbij aan een Parijs, Brussel, Berlijn en ook een Wenen Oostenrijk is prima per trein te bereiken voor een scherpe prijs. Het is dan ook niet voor niets dat de Jong Intra inmiddels een grote partner aan het worden is in het aanbieden van georganiseerde treinreizen in combinatie met een paar prachtige hotels.

Riviercruises in Europa

Bent u wel eens op een cruisevakantie geweest? Veel mensen denk hierbij aan de seniorencruises, maar dat is allang niet meer van toepassing. Het stoffige imago van cruisevakanties kan je allang overboord gooien. Natuurlijk zorgt de Coronacrisis ervoor dat ook hier veel vakanties niet door konden gaan, maar zodra het weer kan raden we het u echt wel aan. Zo ook de riviercruises. De diverse riviercruises die u via de Jong Intra vakanties kunt boeken zijn voor jong en oud. Hierbij zijn er vele mogelijkheden om een stukje van Europa vanaf een cruiseboot te ontdekken. Bent u echter toch meer op zoek naar een seniorencruise om heerlijk met leeftijdsgenoten over de Rijn te cruisen? Dan is dit ook perfect mogelijk want er zijn nog steeds seniorencruises mogelijk.

De riviercruises zijn praktisch het hele jaar door te boeken en lekker compleet. Per cruiseschip zijn de opties wel verschillend, dus het is altijd aan te raden om de omschrijving goed door te lezen. Denk hierbij aan overnachten op de boot, volpension mogelijkheden en excursie aanbod. Een riviercruise is al te boeken vanaf 3 dagen tot wel 3 weken naar sommige bestemmingen. Heerlijk genieten van een riviercruis in Duitsland, Oostenrijk, Bratislava, Budapest of misschien wel Parijs...... Bekijk het aanbod van riviercruises nu eenvoudig online via de Jong Intra.


De Jong Intra Vakanties Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over De Jong Intra Vakanties.

Bezoek De Jong Intra Vakanties

Schrijf een review