Camping Montescudaio

Camping Montescudaio

Wanneer je op zoek bent naar een camping in Toscane, dan is camping Montescudaio een echte aanrader voor jou. De camping biedt de gast namelijk een schat aan faciliteiten aan op een prachtige omgeving. De camping ligt vlak bij de prachtige stranden van de Etruskische kust en op een minimale afstand van het dorp Montescudaio. Een ander leuk voordeel zijn de Toscaanse wijnroutes rondom de gezellige camping. De camping staat daarnaast gevestigd in het mooie van een mediterrane bos. Wil je lekker genieten aan het strand, of liever genieten van het eiland Elba? Er zijn voldoende mogelijkheden rondom de camping te vinden. De heuvelachtige omgeving van het binnenland zorgt ervoor dat je rustig kan genieten van een lokaal glas wijn. Wat je ook aan het zoeken bent, de camping biedt voor elke gast een leuke vakantie aan in de open lucht, vol ontspanning en vertier.

De accommodaties van camping Montescudaio

Wanneer je wilt genieten van een verblijf op camping Montescudaio, dan kan je kiezen uit drie type verblijven:

 • Hu Stay stacaravan
  Wanneer je kiest voor de Hu Stay stacaravan dan kan je kiezen uit 5 types. Alle types hebben een unieke faciliteit, die de accommodaties van elkaar verschillen. Welk type je ook kiest, je kan er verzekerd van zijn dat je kan genieten in een goed georganiseerde ruimte, waarbij je alles ter beschikking hebt voor je verblijf. De ruimtes zijn goed ingedeeld en georganiseerd zodat je zorgeloos kan genieten van je verblijf in de openlucht. Aan alles is gedacht bij de stacaravans van de camping. Zo is er een speciaal type stacaravan ingericht voor mindervalide personen. Op deze manier kan elke bezoeker genieten van een heerlijk verblijf op de camping.

 • Hu Camp standplaatsen
  Wanneer je kiest voor een standplaats, dan kan je kiezen uit twee opties: Hu camp Easy en Hu Camp Premium. De staanplaatsen bieden een comfortabel verblijf aan voor het campingleven. De staanplaatsen staan in de schaduw gevestigd tussen de dichte dennenbossen. Op deze manier kan je samen met je eventuele viervoeter genieten van een geweldig verblijf. De schaduwrijke staanplaats is zeer interessant zodat je tent geen ‘sauna’ wordt. Wanneer je kiest voor Hu Camp Premium, dan kan je een staanplaats krijgen voor je caravan of camper. Je staanplaats biedt genoeg ruimte zodat jij en je reisgezelschap kan genieten van een geweldig verblijf.

 • Hu Glamp tenten
  Wanneer je op zoek bent naar een accommodaties dat bijzonder romantisch is, maar ook praktisch, dan zijn de Glamp tenten ideaal voor jou. De Glamp tenten zijn zeer ideaal voor de campinggast met een avontuurlijk karakter. De Glamp tenten bieden een extra luxe aan tegenover de normale tenten. De Glamp tenten bieden namelijk een airconditioning, een gemeubileerd terras en een complete huisinrichting. Daarnaast beschik je over een eigen badkamer met douche, wat wil je nog meer als je aan het kamperen bent?

 

De faciliteiten van camping Montescudaio

Wanneer je op camping Montescudaio dan wil je natuurlijk niet alleen maar genieten van de omgeving van de camping. Het is natuurlijk ook erg fijn wanneer de camping zelf ook voldoende faciliteiten te bieden. Gelukkig biedt de camping voldoende mogelijkheden aan zodat de campinggast kan genieten van een heerlijk verblijf. Een aantal leuke faciliteiten die aangeboden worden zijn onder andere:

 • Animatie

Wanneer je op zoek bent naar een camping met voldoende animatie, dan zit je bij camping Montescudaio helemaal goed. Wanneer je met je gezin op vakantie gaat, dan weet je zeker dat de kinderen zich nooit snel zullen vervelen. De camping beschikt namelijk over een speciaal samengesteld animatieteam. Het animatieteam zorgt voor allerlei leuke activiteiten zoals: games en workshops, feesten met gezamenlijke snacks en miniclub activiteiten. Daarnaast kunnen de oudere kunnen de animatie uitdagen door middel van sporttoernooien en andere leuke groepsactiviteiten. Deze activiteiten zijn daarnaast ook zeer geschikt om nieuwe vrienden en contacten te leggen voor de kinderen. Aan de volwassen gast is ook gedacht. Wanneer de kinderen worden beziggehouden door de animatie, dan kan je als ouders genieten van allerlei leuke bezigheden. Denk hierbij aan een leuke sportcursus, lekker wijn proeven of genieten van gezellige livemuziek. Daarnaast kan het gehele gezin genieten van shows in het amfitheater of andere muzikale evenementen voor het gehele gezin.

 • Waterpark

Het waterpark van de camping zit ondergedompeld in het prachtige bos van het Toscaanse platteland. Het waterpark beschikt over een Lagune zwembad met glijbaan, semi Olympische zwembaden en een kikkerbad met spelletjes. Tijdens je verblijf in het waterpark kan je ook genieten van een lekker drankje of eten tussen het zwemmen door. Ontspan in het bubbelbad of neem een duik in het diepe zwembad. Het Laguna zwembad is zeer geschikt voor de kinderen omdat het slechts 40 cm diep is. Het zwembad beschikt over een rubberen bodem en heeft leuke glijbanen en waterspelletjes voor de kinderen. Hierdoor biedt het Laguna zwembad een veilige omgeving aan in het waterpark voor jong en oud. Voor de echte kleintjes is er ook een kikkerbadje vol met glijbanen en kinderspelletjes. Hierdoor zullen de kinderen zich geen moment vervelen tijdens het spetteren in het kikkerbad. Ben je op zoek naar meer actie qua glijbanen? Dan biedt het vakantiedorp ook nog twee prachtige waterparken aan waarbij je kan genieten van allerlei leuke water faciliteiten.

 

 • Sport en plezier

In en rondom de camping bevinden zich allerlei leuke activiteiten voor de sportliefhebbers. Geniet van het voetbalveld of neem deel aan een leuk potje tafeltennis. Een andere zeer leuke sportactiviteit is de outdoor gym, waarbij jij in de schone lucht kan genieten van jouw work out. Aan de kinderen is ook gedacht als het gaat om beweging. De camping is namelijk voorzien van leuke speeltuinen zodat de kinderen ook heerlijk kunnen ravotten. Andere leuke noemenswaardige activiteiten zijn het levensgrote schaakbord, de minigolf en de leuke klimwand. Zowel jong als oud kan zijn energie op een leuke manier inzetten op de camping.

 

Dit zijn enkel een aantal faciliteiten die de camping biedt aan zijn campinggasten. De camping biedt namelijk een gezellige Pool bar, een restaurant/pizzeria, een afhaalservice en een supermarkt. De supermarkt biedt alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf. Al met al biedt de camping alles aan zodat jij en je reisgezelschap kan genieten van een heerlijk verblijf. Zowel jong als oud kunnen genieten 


Camping Montescudaio Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Camping Montescudaio.

Bezoek Camping Montescudaio

Schrijf een review