HeerlijkeHuisjes.nl

Heerlijkehuisjes.nl

Wanneer je op zoek bent naar een zorgeloze vakantie in een heerlijk vakantiehuisje, dan ben je bij heerlijkehuisjes.nl aan het juiste adres. Het bedrijf is al vanaf 2001 actief en is inmiddels één van de pioniers in Nederland betreffende het verhuren van vakantiehuisjes in Duitsland, België en Nederland. Op de website van heerlijkehuisjes.nl kun je direct bij particuliere eigenaren vakantiehuizen en groepsaccommodaties huren. 

Een vakantie via heerlijkehuisjes.nl

Iedereen vindt het heerlijk om er zo nu en dan eens lekker tussenuit te gaan. Even lekker bijkomen van het drukke leven en wat quality-time met je reisgezelschap. Een leuke vakantie bied je daarnaast een betere kwaliteit van het leven. Bij heerlijkehuisjes begrijpen ze dit helemaal! Een vast team van medewerkers zorgt ervoor dat elke vakantieliefhebber een zorgeloze vakantie kan vinden via de website. Het team heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan zodat enkel de beste accommodaties aangeboden worden op de website. Het team vindt het namelijk belangrijk dat de gasten enkel kunnen genieten van de fijnste vakantiehuisjes. Een fijne accommodatie is namelijk de belangrijkste basis van een prettig verblijf. Dat de aangeboden vakantiehuisjes goed zijn geselecteerd door heerlijkehuisjes.nl is al direct terug te zien in de gastbeoordelingen. De website heeft ruim 80.000 beoordelingen ontvangen waarbij de dienstverlening van het bedrijf maar liefst een 9.1 aan score ontvangt. Het is daarom natuurlijk ook niet voor niets dat het bedrijf immens populair is onder de vakantievierders. 

 

De aangeboden vakantiewoningen

De beoordeling van Heerlijkehuisjes is natuurlijk niet voor niets zo enorm hoog. De aangeboden vakantiewoningen zijn namelijk allemaal goed gescreend voordat ze op de website terecht komen. De aangeboden vakantiewoningen zijn beschikbaar in Nederland, België en Duitsland, maar zijn nooit verder dan 3 uurtjes rijden. Hierdoor zijn de accommodaties ook uitstekend voor een kort verblijf. Een leuk aspect van de accommodaties is dat de vakantiewoningen niet enkel op vakantieparken gevestigd liggen. De vakantiewoningen liggen namelijk gevestigd op allerlei locaties zodat je juist de drukte kan opzoeken of vermijden. Wil je dus lekker rustig aan zee of in de Veluwe of liever op een druk vakantiepark? Alles is mogelijk bij Lekkerehuisjes.nl. Op deze manier kun je altijd de ideale vakantiewoning vinden voor jou en jouw reisgezelschap. Daarnaast biedt de website ook woningen aan voor grote reisgezelschappen die met 10 personen of meer reizen. De groepsaccommodaties zijn in de meeste gevallen van alle gemakken voorzien. Er zijn zelfs groepsaccommodaties met een indoor speeltuin of een eigen bar! Wil jij graag je huisdier meenemen op vakantie? Dat is in veel gevallen mogelijk! Wanneer jij ervoor kiest om een huisdier mee te nemen op reis, dan kan je dit gemakkelijk aangeven in het zoekveld van de vakantiewoningen. Je krijgt nu direct een overzicht te zien van vakantiewoningen waarbij huisdieren toegestaan zijn. Hierdoor kan letterlijk iedereen van het gezin mee op reis! De website heeft een aanbod van ruim 3000 vakantiewoningen die verspreid zijn over België, Nederland en Duitsland. Hierdoor zit er altijd een leuke vakantiewoning bij die voldoet aan jouw wensen. 

De beschikbare vakantiewoningen

Wanneer je op zoek bent naar een vakantiewoning, dan wil je natuurlijk graag weten welke vakantiehuisjes er beschikbaar zijn. Gelukkig kan je op de website gemakkelijk zien welke huisjes er beschikbaar zijn via de website. De website beschikt namelijk over een gemakkelijke zoekfunctie waarbij jij je gewenste datum kunt natrekken. Aan de linkerkant van de website zie je het kopje 'jouw zoekopdracht' staan. Wanneer je op dit kopje klikt, krijg je direct een overzicht te zien van de beschikbare vakantiehuisjes. Voer daarna jouw gewenste datum, de gewenste faciliteiten en het gewenste land. Na het invoeren van jouw wensen zie je direct een overzicht van de vakantiehuisjes die beschikt over jouw wensen. Een aantal faciliteiten die je bijvoorbeeld kunt kiezen zijn: sauna, zwembad, bubbelbad of mindervalide opties. Doordat er ook vakantiewoningen zijn die zijn ingericht voor mindervalide, ben jij ervan verzekerd dat niemand buitengesloten word in je reisgezelschap. 

Het boeken van een vakantiewoning

Wanneer je een leuke vakantiewoning hebt gevonden, dan is het natuurlijk belangrijk dat je hem gemakkelijk en snel online kunt boeken. Gelukkig is het erg gemakkelijk om binnen een paar stappen een leuke vakantiewoning te reserveren via de website. Via de website kun je 24 uur per dag een leuke vakantiewoning reserveren. Wanneer je bij jouw gewenste vakantiewoning klikt op 'boeken' dan kom je direct op de boekingspagina van het huisje terecht. Tijdens het boekingsproces dien je alles in te voeren zoals jouw gegevens, het aantal personen van je reisgezelschap en eventuele leuke extraatjes. Na het invoeren van je persoonlijke gegevens krijg je direct een prijsoverzicht te zien. Nu weet je precies wat de woning gaat kosten, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Ben je akkoord met jouw gegevens en de kosten? Dan klik je op 'definitief boeken'. Je boeking is nu definitief en je vakantie is geregeld! 

De betaling van je vakantiewoning 

Wanneer jouw boeking hebt voltooid, dan dien je natuurlijk voor de vakantiewoning te betalen. De betaling wordt geregeld door middel van een factuur die jij ontvangt van het bedrijf. Op de factuur staat direct het rekeningnummer vermeld waarop jij het bedrag dient te betalen. De factuur beschikt over een specificatie waarbij alles helder vermeld staat. Het kan voorkomen dat je nog bijkomende kosten dient te betalen bij aankomst, dit dient in dit geval contact voldaan te worden. De betaaldata van de factuur hangt af van de tijd die er zit tussen de boekingsdatum en de aankomstdatum. Wanneer er voldoende tijd tussen de boekingsdatum en de aankomstdata zit, dan wordt er gebruikgemaakt van een aanbetaling van 50%. Dit bedrag dien je te betalen wanneer je de factuur ontvangen hebt. De overige 50% die je moet betalen voor je vakantiewoning dien je maximaal 8 weken voor je aankomstdag te voldoen. Wanneer je een vakantiewoning boekt waar je binnen 8 weken wilt verblijven, dan dien je direct het gehele bedrag via de factuur. Het bedrag dat je betaald aan de website zijn inclusief eventuele verzekeringen, boekingskosten en uiteraard de huurprijs. Bij sommige vakantiewoningen dient er een waarborgsom betaald te worden, dit wordt altijd aangegeven op de website. Op deze manier weet je altijd waar je aan toe bent voor je op reis gaat. 


HeerlijkeHuisjes.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over HeerlijkeHuisjes.nl.

Bezoek HeerlijkeHuisjes.nl

Schrijf een review