Roan vakanties

Het bedrijf Roan vakanties verzorgt al ruim 35 jaar luxe kampeervakanties voor families en gezinnen. Het bedrijf begon met drie campings in Frankrijk en een klein kantoortje. Tegenwoordig is Roan met meer dan 100 campings accommodaties niet meer weg te denken uit de reisbranche. Roan Vakanties biedt zijn accommodaties over 8 verschillende landen. Hierdoor zit er altijd de perfecte vakantie tussen voor jou en je gezin.

Wat kan je verwachten van Roan

Door de jarenlange ervaring van Roan vakanties, weet het bedrijf als geen ander wat de vakantievierder verlangt. Het bedrijf is misschien wel niet zo groot als de welbekende organisaties, toch is het bedrijf groot genoeg om je een onvergetelijke vakantie te bieden. Roan vakantie biedt op een professionele manier vakanties aan op campings in: Frankrijk, Kroatië, Spanje, Nederland, Luxemburg, Oostenrijk en Slovenië. Het bedrijf doet alles “in eigen huis” wat het voordeel van de klant laat stijgen. De aanbieder speurt zelf naar de leukste campings, meet zelf de staanplaatsen, regelt de op- en afbouw van de bungalowtenten en ze zorgen voor een optimale service voor de gast. De reisaanbieder doet er alles aan om de klant de leukste campingvakantie te bieden. Roan Vakantie biedt daarnaast een professionele afdeling om de klant te adviseren in de leukste campingvakanties. Wanneer je kiest voor een vakantie via Roan vakantie, dan kan je genieten van een comfortabele ingerichte bungalowtent, een lodgetent of een stacaravan. De accommodaties zijn allemaal gevestigd op de leukste kwaliteitscampings van Europa. Doordat de reisaanbieder niet zo groot is, kan je gegarandeerd zijn van voldoende persoonlijke aandacht. Samen met de camping medewerkers daar zorgt Roan vakanties voor een zorgeloze vakantie. Een leuke bijkomstigheid tijdens je vakantie is dat kinderen bij Roan gebruik mogen maken van gratis kinderfietsjes. Op deze manier zorgen ze ervoor dat de kinderen zich vermaken, waardoor de vakantie van de ouders direct een stuk leuker is. De kinderen hebben bij voorbaat al een streepje voor bij Roan. De aanbieder wil namelijk op deze manier ervoor zorgen dat het gehele gezin de tijd van hun leven heeft.

Kamperen via Roan Vakanties

Wanneer je gaat kamperen, dan heb je uiteraard een buitenvakantie. Roan zorgt er daarom voor dat de tenten enkel gevestigd zijn op de leukste campings. Op deze manier zorgt de aanbieder ervoor dat er altijd voldoende te beleven is. Tijdens een kampeervakantie zijn er voor het gezin voldoende mogelijkheden om in contact te komen met andere vakantievierders. Voor de kinderen is dit altijd een enorme aanwinst om leuke vriendjes te vinden tijdens de vakantie. In het hoogseizoen zijn de aangeboden campings voornamelijk volgeboekt door Nederlands toeristen. De campings worden over het algemeen bezocht door 70% Nederlanders, de rest van de gasten komen uit Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en België. Door de overgrote meerderheid aan Nederlanders, is het voor de vakantiegangers makkelijker om contact te maken met andere gasten. Bij Roan ben je daarnaast ook verzekerd van de beste service en betrouwbaarheid. De aanbieder is namelijk aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds.

De accommodaties van Roan

Roan biedt de leukste accommodaties aan op de leukste campings in Europa. Wanneer je een reis boekt via Roan, dan kan je kiezen uit verschillende soorten accommodaties:

  • Lodgetenten Wanneer je kiest voor een vakantie op één van de aangesloten campings bij Roan, dan kan je kiezen uit drie verschillende soorten lodgetenten. Je kan kiezen uit Lodgetent Woody, Lodgetent Holiday en Lodgetent Summer. Woody en Holiday zijn geschikt voor zes personen en Summer voor vijf personen. De lodgetenten zijn allemaal voorzien van alle gemakken zodat jij kan genieten van een heerlijk kampeer gevoel. De tenten zijn allemaal voorzien van een houten veranda waardoor je heerlijk buiten kan zitten. Enkele lodgetenten worden gefaciliteerd met een toilet of een volledige badkamer.
  • Stacaravans Wanneer je tijdens je verblijf bij Roan wilt verblijven in een stacaravan, dan is er voldoende keuze. Met een ruim assortiment uit stacaravans is er altijd een perfecte accommodatie voor jouw reisgezelschap. De stacaravans zijn allemaal voorzien van twee of drie slaapkamers en zijn voorzien van gratis dekbedden en kussens, je hoeft enkel zelf de overtrekken mee te nemen. Daarnaast zijn alle stacaravans voorzien van een gratis gas of houtskool barbecue/grilplaat. Op deze manier kan jij tijdens het zonnige weer genieten van een gezellig buitenetentje. Deze zijn enkel aanwezig wanneer een barbecue is toegestaan op de camping.
  • Bungalowtenten De bungalowtenten van Roan zijn maar liefst 25m2 groot en zijn 2.45 meter hoog, op het hoogtepunt. De bungalows zijn allemaal voorzien van drie slaapkamers en zijn ingericht voor maximaal zes personen. In de bungalows zijn huisdieren toegestaan, mits ze ook toegestaan zijn op de camping. In de tent vind je een complete inventaris die ervoor zorgt dat je niks tekortkomt tijdens je verblijf. Daarnaast heb je een keuken die alle noodzakelijke faciliteiten biedt. De keukens zijn voorzien van een 4 pits gasfornuis en een koelkast met apart vriesvak. De bedden zijn in alle tenten 2 meter lang waardoor ook de lange mensen binnen jouw reisgezelschap zijn verzekerd van een heerlijke nachtrust. Bij de bungalowtent krijg je net als bij de stacaravans een gratis gas of houtskool barbecue/grilplaat. Deze zijn enkel aanwezig wanneer een barbecue is toegestaan op de camping.
  • Kampeerplaatsen Je kan tijdens je vakantie bij Roan ook kiezen voor je eigen accommodatie. In dit geval kies je voor een kampeerplaats op de gewenste camping. Je kan hierbij gebruikmaken van je eigen tent of caravan. Tijdens jouw verblijf kan je gebruikmaken van alle faciliteiten van de camping. Het voordeel van de campingplaatsen is dat jij kan genieten van je eigen accommodatie en je eigen spullen. Daarnaast kan je zelf de kampeerplaats uitzoeken, zodat jij kan genieten van je eigen gewenste locatie op de camping.

 


Roan vakanties Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Roan vakanties.

Bezoek Roan vakanties

Schrijf een review