Primavera Reizen

Primavera Reizen

Een echte specialist op het gebied van Portugese reizen is Primavera Reizen. De reisaanbieder verzorgd al 30 jaar de mooiste vakanties binnen Portugal. Sinds enige tijd verzorgd de aanbieder ook reizen in Spanje waardoor je voor al je vakanties aan de Middellandse Zee bij Primavera aan het juiste adres bent.

Naar Portugal met Primavera Reizen

Primavera Reizen richt zich dus vooral op Portugal. Het land Portugal heeft volgens de reisaanbieder namelijk erg veel te bieden aan de reiziger. Bij Primavera kan je kiezen uit allerlei bestemmingen in Portugal. Denk hierbij aan de schitterende Algarve waarbij je kan genieten van een kilometerslange kust met zandstranden. Een reis naar de gezellige hoofdstad Lissabon is ook zeker geen overbodige luxe in het land. De stad ligt namelijk aan de mondaine Costa de Lisboa waardoor je de stad en zee direct bij elkaar hebt. Wat dacht je van het prachtige bloemeneiland Madeira of de bekende rotsformaties in het Westen van Portugal. Het land heeft erg veel te bieden en daar is Primavera zich erg bewust van. De aanbieder heeft daarom de mooiste reizen geselecteerd binnen Portugal zodat jij kan genieten van de mooiste bestemmingen binnen het land.

Naar Spanje met Primavera Reizen

Sinds enige tijd verzorgd Primavera ook reizen naar de Costa Blanca in Spanje. Tijdens deze vakanties kan je genieten van de prachtige uitgestrekte stranden die de Costa Blanca te bieden heeft. De stranden zijn uitermate geschikt om te genieten van een mooie wandeling of een verfrissende duik. De bestemmingen hebben allemaal een gezellige boulevard met leuke terrasjes, restaurantjes en winkeltjes. De aangeboden Spaanse reizen zijn geschikt voor zowel jong als oud. Het maakt niet uit of je een 65-plusser bent of gezellig op gezinsvakantie wilt gaan. De Spaanse Costa Blanca heeft voor iedereen wat leuks te bieden. Primavera reizen biedt hiermee een ruim aanbod aan op de leukste plekjes in de Costa Blanca.

De soorten vakanties van Primavera reizen

Primavera biedt allerlei soorten vakanties aan voor de reizigers. Je kan bij de reisaanbieder bijvoorbeeld kiezen voor: last minutes, winter reizen, reizen inclusief autoverhuur, Fly and drive, actieve reizen, bridgevakanties, familievakanties, adult only vakanties en groepsreizen. Wanneer je kiest voor een adult only vakantie, dan zijn er enkel personen vanaf 16 jaar toegestaan op het verblijf. Een andere bijzondere unieke reis zijn de speciaal georganiseerde bridge arrangementen bij Primavera Reizen. Buiten het hoogseizoen om worden er in Monte Gordoelke elke week gezellige bridgedrives georganiseerd. Deze arrangementen zijn enkel beschikbaar voor de gasten van Primavera Reizen. Doordat deze arrangementen worden georganiseerd buiten het hoogseizoen is het erg populair onder de senioren. Wil je overwinteren in de zon en genieten van jouw leuke hobby met andere gezellige mensen, dan is de bridgevakantie zeker wat voor je. Buiten deze twee bijzondere reizen om is de reisaanbieder ook zeer geschikt voor een leuke vakanties met het gezin of de gehele familie. De aanbieder heeft tijdens het samenstellen van de gezinsvakanties rekening gehouden met de faciliteiten voor kinderen. Op deze manier zal niemand in het gezin zich vervelen tijdens een reis via Primavera.


Primavera Reizen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Primavera Reizen.

Bezoek Primavera Reizen

Schrijf een review