Vakantiediscounter

Ben je een vakantie aan het plannen of weet je al naar welk land en of stad je naartoe wilt? Ben je benieuwd naar de prijzen of aan welke activiteiten je kunt deelnemen op je vakantiebestemming? Dan moet je zeker op de goed in elkaar gezette website van ‘De Vakantiediscounter’ wezen.

Op deze site krijg je voldoende informatie over bijvoorbeeld zonvakanties, verre reizen, stedentrips en last minutes. De mogelijkheid bestaat om te kiezen voor bestemmingen in de volgende categorieën ‘adults only’, ‘all inclusive’ en ‘kindvriendelijk.

Je kunt dus kiezen voor bestemmingen waar je met je gezin naartoe kan, geheel verzorgde tripjes of een reis waar alleen volwassenen aan mogen deelnemen. Hieronder een nadere toelichting van de verschillende mogelijkheden.

Aanbiedingen op de startpagina van de site

De startpagina van De Vakantiediscounter bestaat uit een aantal interessante aanbiedingen. Als je deze pagina bezoekt zal je als eerst een overzicht te zien krijgen van verre reizen, met de auto vakanties, zonvakanties, stedentrips en last minutes.

Je krijgt onder andere te zien wat de vanaf prijzen zijn voor deze tripjes en hoeveel van dat soort reisjes beschikbaar zijn. Wil je meer over zonvakanties weten of bijvoorbeeld stedentrips? Dan kun je op het tabje ‘bekijken’ klikken. Je krijgt dan een volledig overzicht te zien van de beschikbare reizen en of bestemmingen naar keuze.

Populaire vakanties naar de zon  

Als je verder naar beneden scrolt op de startpagina van de website van deze reisaanbieder, dan krijg je een uitgebreid overzicht te zien van populaire vakanties naar de zon. Je krijgt dan te zien wat de vanaf prijzen zijn naar diverse steden in bijvoorbeeld Spanje, Griekenland, Turkije en de Canarische eilanden. Uiteraard biedt de site veel meer bestemmingen.

Je krijgt niet alleen een foto met de steden in het land naar keuze te zien, maar ook de vanaf prijzen en het aantal beschikbare vakanties naar de desbetreffende bestemming. Wil je bijvoorbeeld naar een stad in Spanje, dan zou je kunnen kiezen om een overzicht te krijgen van beschikbare vakanties naar Ibiza, Mallorca, Costa Brava en veel meer.

Type Bestemmingen

Op de website van de Vakantiediscounter zal je merken, dat er tal van bestemmingen beschikbaar zijn. Sommige van deze bestemmingen zijn kindvriendelijk en weer anderen alleen bestemd voor volwassenen. Er zijn ook tripjes welke volledig verzorgd zijn.

Klik je bijvoorbeeld op het tabje ‘all inclusive’, dan kom je op een nieuwe webpagina terecht waar je dan gebruik kunt maken van de zoekfunctie van de site om een all inclusive reis te vinden. Je vult onder andere in waar je naartoe wilt, gewenste vertrekdatum, het aantal personen en of je met de auto of het vliegtuig wil reizen. De site gaat dan automatisch voor je op zoek naar interessante vakanties. Deze methode geldt overigens ook voor de kindvriendelijke reizen alsook de reizen welke alleen voor volwassenen bestemd zijn.

In het overzicht krijg je verder per land te zien welke steden je zou kunnen bezoeken. Heb je dus een interessante reis op het oog? dan kun je op de stad naar keuze klikken voor meer informatie.  


Vakantiediscounter Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Vakantiediscounter.

Bezoek Vakantiediscounter

Schrijf een review