Ben je dol op kamperen en of glamping en ben je op zoek naar een geschikte locatie waar je je eerstvolgende vakantie kan doorbrengen? Ben je op zoek naar een leuke kampeerplek? Dan moet je zeker op de website van Villatent wezen. 

Villatent staat onder andere bekend als de glampingspecialist van Nederland. Hier wordt je vakantieplezier zeer serieus genomen. Deze glampingspecialist zorgt ervoor, dat er op je vakantielocatie een compleet ingerichte Villatent klaarstaat die van alle gemakken voorzien is. Je kunt dus vanaf het moment, dat je je vakantielocatie betreedt genieten van een welverdiende vakantie. Lijkt dit je interessant en wil je ook een fijne glamping vakantie beleven? Breng dan vandaag nog een bezoekje aan de website van Villatent. 

Je Glamping vakantie plannen 

Ben je je glamping vakantie aan het inplannen en wil je weten of er nog accommodaties beschikbaar zijn in de periode waar jij op vakantie wil? Breng dan een bezoek aan de website van Villatent en maak gebruik van de handige zoekfunctie van de site welke te vinden is onder het kopje 'Jouw Ideale Glampingvakantie'. 

In de zoekfunctie vul je onder andere het land waar je naartoe wil in, je aankomst- en vertrekdatum alsook het aantal gasten. Op basis van jouw wensen en voorkeuren gaat de site binnen enkele seconden dan op zoek naar de beste accommodaties als je vervolgens op het tabje 'zoek' klikt. 

Op basis van je voorkeuren en wensen krijg je een overzicht gepresenteerd waarin je diverse beschikbare accommodaties te zien krijgt, foto's van de verschillende locaties, een korte beschrijving, voor hoeveel personen de accommodatie is, hoeveel slaapkamers aanwezig zijn, welke faciliteiten aanwezig zijn en veel meer. Heb je een interessante accommodatie gevonden? Dan kun je klikken op het tabje 'bekijken' of 'boek nu'. 

Aanbiedingen 

Ben je op zoek naar leuke deals waardoor je een beetje goedkoper op vakantie kan met je partner en of gezin? Klik dan in het menu op de startpagina van de site op het tabje 'aanbiedingen'. Je krijgt dan direct een overzicht te zien van alle aanbiedingen die op dat moment geldig zijn. Je kan de verschillende aanbiedingen doorzoeken, de beschrijvingen doornemen en de aanbieding welke je het meeste interesseert selecteren. Je kunt dus super voordelig op vakantie in het voor-, hoog- en naseizoen. 

De accommodaties 

De compleet ingerichte safaritenten van dit bedrijf tref je vooral aan op campings in Nederland, België, Frankrijk, Italië, Spanje en Kroatië. Er zijn verschillende soorten villatenten beschikbaar. 

Je kunt bijvoorbeeld denken aan compleet ingerichte safaritenten voor maximaal 5 personen waarbij sommige tenten exclusief sanitair zijn en weer anderen inclusief sanitair. Het gaat in ieder geval om verschillende soorten luxe tenten waar je kunt genieten van een welverdiende vakantie. 

Het is goed om te weten, dat de Villatent Luxe en Villatent Luxe met sanitair ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De Villatent Luxe met sanitair XL is ingericht voor maximaal zes personen. Kom je met een baby? Dan bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het baby pakket. Het babypakket bestaat uit een kinderstoel en een campingbedje inclusief een matrasje.


Villatent Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Villatent.

Bezoek Villatent

Schrijf een review