Interbus

Heb je wel eens gehoord van busreizen of ben je een echte liefhebber van busreizen? Wordt je volgende trip een busreis om niet te vergeten? Dan moet je zeker bij Interbus wezen. Deze vervoersorganisatie organiseert diverse pendelreizen naar meer dan 100 zomer- en wintersportbestemming in geheel Europa.

Je kunt met Interbus zeer voordelig reizen naar Frankrijk, Duitsland, Italië, Kroatië en veel andere Europese landen. Om reizigers de beste service te bieden en dat ook te garanderen maakt Interbus gebruik van het gecertificeerde keurmerk Touringcarbedrijven. Hierdoor hebben toeristen de garantie, dat ze op de dag van vertrek zullen stappen in een moderne touringcar welke voldoet aan de laatste normen met betrekking tot milieu en veiligheid. Alle reizen van Interbus worden verzorgd met luxe royal class en businessclass touringcars. Genoeg reden om vandaag nog de website van Interbus te bezoeken, je reis te plannen en een plekje te reserveren.

Je eerstvolgende busreis plannen

Je eerstvolgende busreis plannen kan snel en gemakkelijk via de zoek & boek optie van de website van Interbus. Deze zie je aan de linkerkant van de startpagina van de website in het geel. In het zoek & boek formulier vul je in of je op zoek bent naar een enkele reis of een retourtje, welk land je wilt bezoeken, je vertrek- en retourdatum. Je krijgt dan een overzicht van de geplande busreizen, de dagen en tijden te zien. Jij kan dan zelf een reis naar wens selecteren en een plekje reserveren. Je zal merken, dat je bij het boeken zelfs de mogelijkheid hebt om first class seats te selecteren.

First class seats

Interbus biedt reizigers de mogelijkheid om gedurende de winter periode first class te reizen naar Oostenrijk en Italie. Het gaat in deze om de zogenaamde sneeuwreizen.

De luxe dubbeldekker touringcar waarmee gereist wordt bestaat namelijk uit 48 first class stoelen. Deze zijn veel breder en comfortabeler. Er zijn verder slechts drie stoelen op een rij in plaats van vier. Dit betekent voor de passagiers niet alleen comfortabeler reizen, maar je hebt hierdoor ook meer bewegingsvrijheid zonder dat je anderen stoort. Behalve de ruimere en comfortabelere stoelen, is er ook een toilet aanwezig, zijn er minimaal twee ervaren chauffeurs in de bus en is er een minibar waar je terecht kan voor een kopje koffie, thee, soep of een gekoeld drankje.

Bestemmingen en aanbiedingen

Wil je weten waar Interbus allemaal naar toe gaat? Dan kun je in het menu van de startpagina van de site klikken op het tabje bestemmingen. Hetzelfde kan je ook doen als je een overzicht wilt van de verschillende aanbiedingen van Interbus.

Allereerst zal je een overzicht van de verschillende bestemmingen van Interbus krijgen. Je zult merken, dat Interbus onder andere reizen organiseert naar Frankrijk, Italië, Kroatië – Istrië, Oostenrijk, Slovenië en Spanje.

Als je op het tabje aanbiedingen klikt, dan krijg je alle aanbiedingen te zien welke op dat moment geldig zijn. Verder zie je ook de last minute deals terug in dat lijstje. Met de luxe en royale touringcars is een busreis met Interbus zeker de moeite waard.


Interbus Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Interbus.

Bezoek Interbus

Schrijf een review