Stipreizen

Stipreizen is een reisorganisatie met een zeer verrassend en uitgebreid aanbod. Het aanbod van Stipreizen richt zich op meer dan 35 vakantiebestemmingen. De reizen zijn beschikbaar in alle vormen en maten zoals rondreizen, autovakanties, cruises of een speciaal ingerichte Formule1 reizen. Wat voor vakantie je ook zoekt, bij Stipreizen kan je altijd een reis vinden die bij jou past.

Het bedrijf achter Stipreizen

Stipreizen is in 2008 klein begonnen als een Nederlandse reisorganisatie. De reisorganisatie groeide door de jaren heen tot een groot bedrijf. In 10 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd en allround reismerk. Stipreizen staat vooral bekend om hun zeer uitgebreide aanbod in reizen en het gunstige aanbod in prijzen. Door de ideale prijs-kwaliteitverhouding en de persoonlijke service is het bedrijf uitgegroeid tot een populaire reisaanbieder. Het bedrijf heeft zelfs al meerdere nationale en internationale onderscheidingen mogen ontvangen. De populariteit bleef daarom ook zeker niet onopgemerkt bij andere reisaanbieders. Sinds 2016 is Stipreizen daarom onderdeel geworden van de snelgroeiende en super populaire reisorganisatie Corendon. Samen hebben ze hun krachten gebundeld om Stipreizen nog groter te maken. Door gebruik te maken van de expertise en faciliteiten van Corendon, is de reisbeleving bij Stipreizen nog meer gegarandeerd. Stipreizen heeft zichzelf twee eisen gesteld: de gast moet centraal blijven staan en er worden geen concessies gedaan in de kwaliteit van de reizen. Zoals we dus al aangaven heeft Stipreizen een veelzijdig aanbod in reizen. Met een aanbod in 35 vakantielanden is er altijd een vakantie die past bij de wensen van de gast. Doordat er hoge eisen aan de reisbestemmingen worden gesteld is de kwaliteit van de reis erg groot. Om de kwaliteit te waarborgen doet Stipreizen ook regelmatig aan kwaliteitscontroles op de aangeboden bestemmingen. Door middel van het uitgebreide aanbod, het persoonlijke klantcontact en de ideale prijs-kwaliteitverhouding, hoopt Stipreizen zich de komende jaren nog verder te onderscheiden. Toch heeft Stipreizen zich al op vele manieren gekwalificeerd. Stipreizen heeft namelijk meerdere awards mogen ontvangen: de over de top award (2011-2019), de ‘Warme douche’ van Tros-radar (2012), Zoover award beste allround touroperator (2013), Zoover award populairste Allround Touroperator en Populairste Aanbieder Cruises (2014-2015) en de Award Norwegian Cruise Line (2016). Met deze prijzen onderscheid Stipreizen zich van andere reisaanbieders. Stipreizen werkt nauw samen met grote aanbieders zoals onder andere: KLM, Transavia, Emirates, Qatar Airways, Vueling, Lufthansa, Turkish Airlines, Costa Cruises, MSC Cruises, AIDA en Holland America Line.

Een reis boeken via Stipreizen

Wanneer je een reis boekt via Stipreizen, dan kan je ervan uitgaan dat je de beste prijs-kwaliteitverhouding ontvangt. Wanneer je een reis wilt boeken kan dit gemakkelijk via de website van Stipreizen. Heb je liever een persoonlijke adviseur die jou helpt om de ideale reis te boeken? Dan kan je gemakkelijk contact opnemen met een professionele reisadviseur van Stipreizen. De reisadviseurs staan 7 dagen per week klaar om u te helpen uw droomvakantie te vinden. De aangeboden reizen van Stipreizen zijn erg divers waardoor iedereen een reis naar wens kan vinden. Ben je op zoek naar een strandvakantie aan de kust van Kaapverdië of wil je genieten van een speciaal samengestelde Formule1 reis? Met de laatstgenoemde reis onderscheidt Stipreizen zich enorm met andere aanbieders. Voor de echte formule1 liefhebbers zijn er namelijk speciaal samengestelde reizen zodat jij Max verstappen kan aanmoedigen. Zo biedt Stipreizen bijvoorbeeld een reis aan waarbij jij een week lang kan genieten in Abu Dhabi terwijl jij Max aanmoedigt. De reis is inclusief vliegreis, tickets voor de oranje tribune, entree tot de Oranje fanzone, afterrace concert, transfers en Nederlandssprekende reisbegeleiding en uiteraard hotelovernachtingen met ontbijt. Op deze manier zorgt Stipreizen ervoor dat jouw Formule1 vakantie geheel verzorgd is en dat jij en je reisgezelschap niks tekortkomen. Wil je ook iets van het land zien wanneer Max niet op de baan is? Zelfs dat kan bij Stipreizen. Op deze momenten zijn er speciaal ingerichte excursies zodat jij Abu Dhabi en Dubai kan ontdekken. De excursies zijn per moment verschillend, maar zijn altijd de moeite waard. Het maakt dus niet uit wat voor vakantie je zoekt of boekt bij Stipreizen, de reisaanbieder zal er alles aan doen om jouw vakantie tot een droomvakantie te maken.


Stipreizen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Stipreizen.

Bezoek Stipreizen

Schrijf een review